2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí potvrdili formu z posledních zápasů


Branky


0

V jedenáctém kole se střetly týmy Žákavé a Spáleného Poříčí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý úvod domácích

Úvod utkání se povedl domácím fotbalistům na výbornou. Hned v 6. minutě je poslal do vedení záložník Ondřej Soukup a zajistil tak svému týmu raketový vstup. Domácím tato branka hodně pomohla, byli jasně lepší a o pět minut později to bylo již 2:0, brankáře hostí překonal Michal Skala. Hráči Poříčí se nemohli dostat do zápasu, soupeř na hřišti jasně dominoval. Domácí si vypracovali ještě dvě velké příležitosti na zvýšení skóre, ale nedokázali je využít. Hosté se nedokázali dostat do nějakého tlaku, žákavští utkání kontrolovali. Do konce poločasu se již skóre neměnilo, do kabin se tedy šlo za stavu 2:0.

Hosté se snažili vyrovnat, ale nepovedlo se

Do druhé půle vstoupili fotbalisté Spáleného Poříčí jako vyměnění. Podařilo se jim hned ve 47. minutě skórovat, na 2:1 snížil útočník Josef Novák. Tato trefa dodala hostujícím hráčům notnou dávku sebevědomí. Od tohoto momentu na hřišti jasně dominovali, soupeře nepustili téměř k ničemu, s výjimkou jedné standartní situace, kdy musel hosty podržet brankář Martin Prantner. Hosté tlačili, ale nedařilo se jim překonat pozornou definzivu Žákavé. Vyrovnat se jim i přes své šance nepodařilo, zmohli se pouze na nastřelení konstrukce branky Vítězslava Ouřady. Žákava tedy porazila Spálené Poříčí 2:1 a připsala si třetí výhru v řadě.



Ohlasy k zápasu


FK Žákava
Miroslav Šula: První půli jsme začali skvěle, dali jsme dva góly a další dva jsme ještě mohli přidat. Ve druhé půli už jsme nehráli tak dobře, soupeř byl lepší. Hned v úvodu se mu povedlo snížit a nakonec to bylo ještě drama, ale naštěstí jsme již neinkasovali. Zasloužená výhra.

TJ Sokol Spálené Poříčí
Václav Homolka: Začátek zápasu katastrofální, dostali jsme dvě branky. První půle tedy patřila domácímu týmu. V úvodu druhé půle se nám podařilo vstřelit branku a od té doby jsme byli lepší. Měli jsme velkou převahu, ale podařilo se nám nastřelit pouze tyč. Domácí utkání ubojovali, nám se vyrovnat bohužel nepodařilo.



Sestavy


FK Žákava
V. Ouřada [-] - J. Tišl [-] , J. Winkelhöfer [-] - M. Skala [-] , L. Drugda [-] , O. Soukup [-] , A. Huňáček [-] - M. Boukal [-] , J. Šimeček [-] (74. Z. Váňa [-] ) , J. Smazal [-] (65. R. Škala [-] ) - P. Bláha [-]

TJ Sokol Spálené Poříčí
M. Prantner [-] - J. Radda [-] , F. Brudna [-] , M. Davídek [-] (20. J. Karas [-] ) - O. Homolka [-] , P. Karlík [-] - D. Šlajs [-] (58. J. Šefl [-] ) , J. Novák [-] , V. Novotný [-] - P. Byron [-] , R. Bořík [-]

Hráči zápasu: J. Winkelhöfer , O. Soukup .
Místo: Tráva. Počet diváků: 250. Rozhodčí: Ruda Daniel - STUNA Zdeněk (N), TUPÝ Luděk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.