1:2p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 17:00

2.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nýrsko potvrdilo dobrý vstup do soutěže!


Branky


0

Okula sehrála oba venkovní duely na hřištích soupeřů a zapisuje si na své konto pět bodů. I domácí mohli být po utkání alespoň trochu spokojení, po dvou kolech získávají první bod do tabulky ve své nové lize.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do soutěže i konkrétně toho utkání vstoupili pravou nohou hráči Nýrska. V úvodu se dostali k několika střelám, kterými ohrozili domácí branku. To Raková se osmělila až téměř po půl hodině hry, kdy se k míči po chybné rozehrávce soupeře dostal Řepka, na Moravce si však nepřišel. Nebezpečnou střelou na druhé straně odpověděl Krásný, Šilhánek dokázal vyrazit na roh. Obrovskou šanci ke vstřelení branky měl na kopačce i Brož, když střelu Györgyho domácí obrana špatně odvrátila. Dorážku však zlikvidoval gólman Rakové. Do konce poločasu hráči Nýrska kontrolovali hru a nepustili domácí k ohrožení branky. Diváci se tak mohli o přestávce jen dohadovat, jak zajímavé utkání dopadne.

 

Hned zkraje druhé půle se hosté dožadovali pokutového kopu, když domácí obránce pravděpodobně zahrál ve vápně rukou. Píšťalka sudího Valenty však zůstala němá. A po chvilce navíc udeřilo na druhé straně. Kapitán Břicháček zahrával trestný kop a jeho centr proměnil po zaváhání nýrských obránců Jaroslav Silovovský ve vedoucí branku. V následujících minutách se hra domácího mužstva přiostřila, což odnesl zraněním nýrský Kolář. V sedmdesáté minutě střídající Kalivoda uvolnil kolmou přihrávkou Tadeáše Kohouta a ten svou šanci proměnil. Vybíhajícího brankáře obstřelil a srovnal tak střelecký výčet utkání. O chvilku později se hosté dožadovali opět penalty, když byl po přihrávce Krásného v pokutovém území faulován Kohout. Ani tentokráte se však nepískalo. Duel tak dospěl k penaltovému rozstřelu.

 

V  něm byli úspěšnější hráči hostujícího mužstva, když domácí první tři penalty doslova zahodili. Nejprve se míč mezi tři tyče ani nevešel, pak se vyznamenal gólman Moravec a třetí pokus skončil na břevně. Okula tak dokráčela k výhře 3:1 a celkově 2:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Raková
Novák Lukáš (TJ Sokol Raková): „Hrálo se na těžkém terénu, viděli jsme bojovné utkání. Podle mého názoru i remíza je spravedlivá. Byl to kvalitní zápas z obou stran.“

FK Okula Nýrsko
Steiner Stanislav (SKP Okula Nýrsko): „V pěkném fotbalovém prostředí a na kvalitním trávníku nám patřil začátek utkání. V závěru zápasu hráči Nýrska hru kontrolovali a nedovolili domácím změnit stav utkání. Zisk bodů je pro nás zasloužený a jenom škoda, že hráči nedokázali proměnit vypracované šance, protože tak mohli mít o bod více.“



Sestavy


TJ Sokol Raková
J. Šilhánek [-] - M. Reitspies [-] , P. Smitka [-] , P. Vohár [-] (77. J. Šilhánek [-] ) , J. Rottenborn [-] , J. Břicháček [-] , D. Kašpar [-] , J. Silovský [-] , P. Řepka [-] , L. Bůcha [-] , J. Kroc [-] (61. J. Bartoš [-] )

FK Okula Nýrsko
J. Moravec [-] - M. Brož [-] (80. L. Korschinký [-] ) , J. Lužný [-] , I. György [-] (63. M. Trefanec [-] ) , M. Wágner [-] , F. Kolář [-] (69. K. Kalivoda ml. [-] ) , T. Kohout [-] , P. Výtisk [-] , D. Šnour [-] (49. M. Bastl [-] ) , L. Krásný [-] , A. Antonovics [-]

ŽK: 40. J. Kroc , 66. J. Rottenborn , 77. J. Šilhánek - 43. F. Kolář .
Hráči zápasu: J. Silovský - T. Kohout .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Valenta Martin - ČERMÁK Vladimír, HUDEČEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.