Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 15:30

7.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pět branek ve druhém poločase dovedlo hosty ke třem bodů


Branky


0

Na zápase fotil a report zaslal Lubomír Kaprál. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

V sobotu 19. září bylo na hřišti v Určicích odehráno utkání 7. kola okresního přeboru mezi místním béčkem a mužstvem Vrahovic. V první půli měli míč častěji na kopačkách hostující hráči, ale více šancí mělo Béčko Určic. Jediný gól prvního poločasu padl po půlhodině hry, kdy Krajíček poslal střílený centr do velkého vápna ze kterého Antoníček nasměroval skluzem míč do vrahovické sítě. Bohužel další nadějné šance domácích, hlavně z kopačky Vodáka zústaly neproměněny.

Hosté po přestávce otočili

Největší příležitost ke vstřelení gólu měl hned v úvodu druhého poločasu opět Vodák, ale gólman Krč míč z jeho kopačky vytěsnil na roh. Pak již začali úřadovat hosté. V 50. minutě nasměrovali z úhlu centr do malého vápna a Doležel z blízka dorazil míč do sítě - 1:1. Po hodině hry již hosté vedli. 2x přenesli hru z jedné strany hřiště na druhou a zcela volný Dvořák dopravil míč za záda brankáře Pokorného 1:2. V 76. minutě vyrobyla určická obrana hrubou chybu, kdy brankář v tísni nedokázal odkopnou míč do bezpečí, dostal se k němu Bukovec, který měl lehký úkol a zakončoval do prázdné branky- 1:3. V 80. minutě si na hranici ofsajdu naběhl za obranu Dvořák. Před sebou již měl pouze brankáře, kterému nadal šanci - 1:4. Chvíli na to zatloukl poslední hřebík do určické rakve Hanák a dal výsledku konečnou podobu- 1:5.



Sestavy


TJ Sokol Určice B
J. Pokorný [-] - M. Pospíšil [-] , L. Nakládal [-] , V. Krajíček [-] , J. Kouřil [-] , J. Antoníček [-] , T. Ježek [-] , P. Vodák [-] , P. Mlčoch [-] , J. Kadlec [-] , M. Grulich [-]

Sokol Vrahovice
T. Krč [-] - J. Doležel [-] , D. Petík [-] , F. Hanák [-] , S. Bukovec [-] , R. Kurfürst [-] , J. Dvořák [-] , T. Vybíral [-] , D. Prucek [-] , T. Varga [-] , P. Michalec [-]

ŽK: 65. L. Nakládal - 25. D. Prucek , 75. F. Hanák .
Počet diváků: 62. Rozhodčí: MILAR Jaroslav - BERČÁK Roman (N), HANZELKA Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.