5:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohuslavice daly hostům bůra


Branky


24. M. Strýček (p.) , 27. R. Štefek , 45. M. Juchelka , 47. V. Mička , 84. R. Štefek - 66. J. Hradil
1

Bohuslavice doma přivítaly Chuchelnou

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

3 góly a zápas byl prakticky u konce

Bohuslavicím se na podzim nepodařilo doma ještě zvítězit, a tak jak řekl jejich trenér David Juchelka: “jestli to nevyjde teď, tak už nikdy.” Domácí hráči tedy nechtěli nechat nic náhodě, ale pravdou je, že úvod se povedl spíš Chuchelné. Po pár minutách hry vyslal jeden z hostujících útočníku střelu, která letěla k tyči a pohotovým zákrokem ji musel likvidovat až Cigán. Podobná situace se opakovala jenom chvíli potom, ale domácí opět podržel brankář. Bohuslavice do hry dostala penalta, kterou jim ve 24. minutě zajistil nechtěně obránce hostů. Strýček nabídku neodmítnul a posadil svůj tým na koně. Už 3 minuty na to zvládli domácí přidat další branku, když se do centru krásnou rybičkou opřel Robin Štefek a rozvlnil síť. Ani tohle ale Bohuslavicím nestačilo, a tak dál zásobovali brankáře hostů nadílkou střel. Chuchelná začínala působit odevzdaně a její snahy o rychlý brejk většinou končily už v zárodku. Nepomohl tomu ani třetí gól do šatny ve 44. minutě. Tentokrát jej přidal Michal Juchelka. Jeho projektil z hranice šestnáctky vymetl pavučiny ze šibenice a zařídil domácím třígólové vedení. 

Chuchelná se nakonec gólu dočkala

I přes proslov trenéra Bedrunky, vstoupili na hřiště hráči Chuchelné ve špatném rozpoložení a Náhlík musel už ve 47. minutě tahat ze sítě další míč, když přidal 4. gól domácích Václav Mička. Vysoké vedení dovolilo Bohuslavicím vystřídat hned 5 hráčů a s klidem kontrolovat zbývající průběh utkání. Tempo sice potom trochu opadlo, ale aspoň se do hry dostaly víc i hosté. Chuchelná se tak nakonec branky přece jenom dočkala. V 66. minutě se na hranici velkého vápna nejlépe zorientoval Hradil a na jeho přízemní střelu k tyči byl i brankář Cigán krátký. Hosté se i nadále snažili zápas ještě zdramatizovat, ale domácí i po vystřídání předváděli pěkný a kombinační fotbal. Poslední gól si připsal za domácí tým Robin Štefek. V 84. minutě se opět prosadil hlavou, tentokrát si naskočil na vysoký míč z rohového kopu. Konečný výsledek 5:1 je tak nejspíš po předvedených výkonech férový a všechny body zůstávají v Bohuslavicích.



Ohlasy k zápasu


SK Bohuslavice
David Juchelka (trenér): “Celý zápas jsme byli lepší, oni měli možná dvě větší šance za stavu 0:0, ale podržel nás brankář a za mě je to zasloužené vítězství.”

TJ Spartak Chuchelná
Miroslav Bedrunka (trenér): “Na začátku jsme měli 1 nebo 2 velké šance, ale ty jsme neproměnili a od prvního gólu už byly lepší Bohuslavice.”



Sestavy


SK Bohuslavice
A. Cigán [-] - I. Dominik [-] (71. P. Štefek [-] ) , T. Štefek [-] (52. J. Kozel [-] ) , R. Štefek [-] (65. J. Janoš [-] ) , T. Trupl [-] (62. J. Vitásek [-] ) , R. Štefek [-] , M. Juchelka [-] , V. Mička [-] (52. P. Cigán [-] ) , M. Strýček [-] , D. Kotzur [-] , M. Benek [-]

TJ Spartak Chuchelná
T. Náhlík [-] - P. Šrámek [-] , D. Honěk [-] , P. Depta [-] (49. R. Kozlovskyj [-] ) , D. Stefek [-] - L. Konečný [-] , P. Rybenský [-] , J. Gargoš [-] (66. D. Lokaj [-] ) , M. Depta [-] - T. Těžký [-] , J. Hradil [-]

ŽK: 42. J. Gargoš .
Hráči zápasu: A. Cigán .
Počet diváků: 141. Rozhodčí: HOŠEK Jiří - LEŠKO Ondřej, KUBÁČEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Halátek

Expert: Lukáš Beránek
Tip experta: výhra domácích

“Bohuslavice sice dostávají poměrně dost gólů, ale na druhou stranu jsou zatím nejproduktivnějším mužstvem v celé soutěži. Aspoň 3 góly Chuchelné nastřílí.”