0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2020 17:00

7.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání skončilo bezbrankovou remízou


Branky


1

Hrabová doma přivítala celek z Ostravy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas nabídnul šance, gól však nikoli

Domácí nastupovali do zápasu s úplně jinou sestavou, než na kterou jsme zvyklí. Kvůli vysoké marodce povolal trenér Bacujlak i 3 dorostence, kteří zatím s mužskou soutěží moc zkušeností nemají. Očekávalo se, že Ostrava - Jih by tak mohla přece jenom urvat 3 body. Ovšem už začátek ukázal, že to nebude tak jednoduché. Všichni hráči Hrabové chytili svou příležitost za správný konec a ostudu na hřišti určitě nepředváděli. Start zápasu probíhal v o něco pomalejším tempu, oba týmy se snažily hlavně neinkasovat a nedělat hloupé chyby. Domácí se pokoušeli prolomit obranu hostů dlouhými nákopy, ale většinu z nich se podařilo Ostravě eliminovat. Do šancí se Hrabová dostávala hlavně po brejcích po lajnách, které končili centrem, nebo střelou, ani jedna z možností však gól nepřinesla. Hosté se nakonec taky přece jenom dostali do větší příležitosti, když z hranice šestnáctky zakončoval nikým neobsazený Olah, jeho střelou ale vytáhnul brankář Kavulok. Do možná největší šance první půle se dostali domácí po chybě brankáře Chalupeckého, kterému po střele vypadnul míč z koše. Nikdo z dobíhajících hráčů však balón do sítě nedostal, a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu. 

Hrabová zabrala, ale síť se jí rozvlnit nepodařilo

Do druhého poločasu nastoupili domácí v oslabené sestavě, když musel kvůli zranění předčasně do sprch největší tahoun týmu Kroker. Na její hře to ale znát nešlo a prvních 10 minut patřilo jednoznačně hráčům Hrabové. Po pár náznacích se dokonce rozezněla jedna z tyček soupeřovi brány, ale míč se odrazil směrem ven. Poté začala hrát i Ostrava, ale minimálně opticky měli navrch pořád domácí. Zápas to byl bojovný a mladí hráči vynahradili své zkušenosti dravostí a výbušností, která se musela všem divákům líbit. O vyrovnanosti svědčí i fakt, že oba celky jsou od sebe tabulkově rozdílné jenom jedním vstřeleným gólem. Přesto že, přibývajícími minutami rostl také počet šancí, tak branku ani jedno z mužstev nedalo, a tak nezůstal po 90 minutách na hřišti vítěz ani poražený. Výsledek je to podle kvality týmu zasloužený a pomalu ale jistě se nám začínají rýsovat v soutěži favoriti na postup.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Hrabová
Milan Bacujlak (trenér): “Sice mě mrzí další ztracené body doma, ale musím přiznat, že Ostrava nám, hlavně v prvním poločase, byla víc než vyrovnaným soupeřem. Navíc máme teďka velkou marodku a do zápasu jsme šli se třemi dorostenci, takže stěžovat si nemůžu.”

FC Ostrava-Jih
Miroslav Černík (trenér): “Myslím si, že utkání skončilo zaslouženou remízou, ale nutno podotknout, že obě mužstva měla pár příležitostí zápas rozhodnout.”



Sestavy


TJ SOKOL Hrabová
P. Kavulok [-] - A. Volf [-] , M. Šimon [-] , M. Ondračka [-] , M. Brablec [-] , M. Mrva [-] , R. Drulák [-] , I. Forman [-] , M. Olšar [-] (84. D. Sobotík [-] ) , A. Havlíček [-] , J. Kroker [-] (46. M. Ročňák [-] )

FC Ostrava-Jih
J. Chalupecký [-] - M. Gaži [-] (86. L. Vrabec [-] ) , M. Belina [-] (59. P. Strempek [-] ) , M. Mecner [-] (74. T. Dička [-] ) , F. Demko [-] (52. M. Janošec [-] ) , R. Stojan [-] , D. Gregor [-] , F. Matiášek [-] , V. Olah [-] , M. Konečný [-] , M. Leščák [-]

ŽK: 65. M. Mrva , 74. M. Ročňák - 90. M. Janošec .
Místo: Hrabová. Počet diváků: 26. Rozhodčí: KRET Martin - ŠVEC Marek, LEVINGER Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Halátek

Expert: Lukáš Beránek
Tip experta: remíza

Zápas už byl odehrán, výsledek, fotky a report ze zápasu najdete zde https://fotbalunas.cz/zapas/326715/.