3:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2020 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí v desíti otočili zápas


Branky


53. M. Tesař , 66. D. Plaček , 77. L. Gittler - 31. J. Kozel , 61. T. Trupl
3

Hať přivítala doma Bohuslavice

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohuslavice na domácí vlítly

Do zápasu vstupovaly dvě tabulkově rozdílná mužstva, ale nutno podotknout, že Hať měřila zatím síly pouze s velmi kvalitními soupeři. Nicméně utkání začalo lépe pro hosty, na hřišti působili sebevědoměji domácí byli nuceni zalézt na vlastní polovinu a vyčkávat pouze na brejky. Bohuslavicím se dařilo hrát kombinačně a na pár doteků, takže držení míče bylo jednoznačně na jejich straně. Po pár pokusech, při kterých musel zasahovat i brankář si ve 31. minutě navedl hostující Kozel míč na střed šestnáctky a ukázkovým obstřelem k tyči nedal brankářovi šanci. Ani po prvním gólu ale Bohuslavice na tempu neubrali a vypadalo to, že zbytek utkání bude pouze na jednu bránu. Čím blíž se ale blížil poločas ke konci, tím víc se dopředu tlačili taky domácí a dá se říct, že po 40 minutách se jednalo o vyrovnaný zápas. První půle tak přinesla jenom jednu branku a spokojeněji do kabin odcházeli hosté.

Červená karta pomohla Hati

Konec jako z filmu přinesl divákům druhý poločas, a jelikož byla většina fanoušků domácích, tak to na tribunách jiskřilo radostí. Hned od prvních minut šla vidět verva Hati vstřelit gól a za chvilku se začal projevovat i fyzický deficit u Bohuslavic, kde byl oproti soupeři sestaven kádr se starších mužů. Domácí měli možnost se poprvé radovat z gólu v 53. minutě, když se do míče opřel Tesař a prostřelil brankáře. Následujících pár chvil bylo velmi vyrovnaných a šlo o to, kdo z koho. První se radovaly Bohuslavice, když se ve vápně uvolnil Trupl a jeho dělovka z deseti metrů letěla přímo pod břevno domácí svatyně. Trenéra Hati navíc čekal jenom pár sekund po brance další infarktový moment, když se za pošťuchování nechal v 62. minutě vyloučit Štverka. Rčení, že v deseti se hraje nejlíp ale nakonec zafungovalo, a tak se domácím podařilo v 66. minutě opět vyrovnat. První se střela jednoho z hráčů odrazila vysoko od břevna a v následném souboji se podařilo doklepnout míč do brány Plačkovi. Hati hra v 10 opravdu svědčila a posledním, ale jasným důkazem byl rozhodující gól na 3:2. Skákavou střelu dobře neodhadl brankář Bohuslavic Cigán a Gittler už potom jenom dorážel do prázdné. I když se hosté ještě snažili s výsledkem ještě něco udělat, tak odhodlání domácích bylo větší, a tak se nakonec Hati podařilo po vyrovnaném zápase udržet body doma.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hať
Pavel Šula (trenér): "První poločas byl v režii hostů a zaslouženě vedli. V druhém poločase jim začali pomalu docházet síly, ale my zase museli od nějaké 60 minuty hrát v deseti lidech, ale to co tam kluci za těch pár minut předvedli, tak to klobouk dolů."

SK Bohuslavice
David Juchelka (trenér): "První poločas jsme hráli dobře, možná až překvapivě dobře a domácí jsem jednoznačně přehrávali, ale potom jsme vyhořeli v obraně a darovali jsme celkem lacině Hati dva góly."



Sestavy


TJ Sokol Hať
M. Wozniak [-] - V. Machalla [-] , D. Štverka [-] , M. Tesař [-] (76. R. Brachtl [-] ) , T. Kalvar [-] , R. Chmelař [-] , D. Plaček [-] (83. O. Chmelař [-] ) , D. Fojtík [-] (68. J. Kupka [-] ) , J. Machalla [-] , L. Gittler [-] (90. L. Tyleček [-] ) , L. Cigan [-]

SK Bohuslavice
A. Cigán [-] - J. Kozel [-] , T. Štefek [-] , R. Štefek [-] , T. Trupl [-] , V. Mička [-] (60. J. Vitásek [-] ) , M. Juchelka [-] , M. Strýček [-] , M. Kubiš [-] , D. Kotzur [-] (46. J. Kocián [-] ) , M. Benek [-] (79. M. Faika [-] )

ŽK: 47. J. Machalla - 44. M. Benek , 61. J. Vitásek . ČK: 62. D. Štverka .
Počet diváků: 215. Rozhodčí: REVAJ Jakub - KROKOSZ Zdislav, DYTKO Gustav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Halátek

Expert: Jan Šnajder
Tip experta: výhra hostů

"Myslím, že na hřišti předvedou větší kvalitu Bohuslavice a domů si odvezou všechny body."

Tip: výhra domácích