0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2020 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jednogólový zápas našel vítěze až v posledních minutách


Branky


2

TJ Slavoj Rychvald přivítal doma hosty ze Šilheřovic

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas branku nepřinesl

Již od začátku to byl zápas plný soubojů a bez výraznější kombinační hry, který oku diváka moc nelichotil. Svou premiéru jako rozhodčí v 1. B třídě zažil Jiří Hošek a nutno říct, že se určitě nenudil. Nedovolených zákroků šlo vidět na obou stranách bohatě a míč lítal spíše vzduchem, než aby se kutálel po zemi. Když už se jeden z celků dostal do zakončení, tak střelu likvidoval za domácí brankář Kunz a za hosty Jendřejek. Žádna tutová šance tak v první půli vidět nešla a navrch měli spíš domácí, kterým svědčilo menší hřiště.

Pokutový kop v poslední minutě změnu skóre nepřinesl

Do druhého poločasu provedl trenér Šilheřovic hned dvě změny ve snaze oživit hru. A pravdou je, že obě střídání pomohla a hra hostů se oproti prvnímu poločasu víc ucelila a byla mnohem dynamičtější. Hned pár minut po začátku se dostal do zakončení jeden z hráčů Šilheřovic, ale v těžké pozici minul branku a na tabuli tak ještě nějakou dobu zůstaly dvě nuly. Změnu skóre ve prospěch Šilheřovic zajistila až chyba obrany domácích v 82. minutě, kterou využil Lukáš Černý, když se jako první dostal k míči a doklepl jej do brány. Rychvald se pak ještě snažil val hostující obrany překonat, ale všechny pokusy zlikvidoval vynikající Jendřejek. Největší šok  však přišel až v 97. minutě, kdy si hostující obránce pomohl nedovoleným zákrokem v pokutovém území a rozhodčí ukázal na penaltu. Pravděpodobně by skončil zápas remízou, kdyby v bránce nestál Jendřejek, který svůj tým celý zápas podržel a ani v tenhle kritický moment nezaváhal a střelu z pokutového kopu zlikvidoval. Vypjatý souboj taky vyhrály Šilheřovice a vezou si domů cenné tři body.

 

V dalším se venku utká Slavoj Rychvald s Hrabovou a Šilheřovice budou chtít udržet body doma proti Klimkovicím.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Šilheřovice
Zdeněk Malchárek (trenér): "Jsem spokojený s výsledkem, ale s naší předvedenou hrou moc ne, chceme hrát víc kombinačně a to se nám tenhle zápas nedařilo. Obrovskou pochvalu si zaslouží náš brankář Marek Jendřejek, který předváděl až do poslední minuty excelentní výkon."



Sestavy


TJ Slavoj Rychvald
V. Kunz [-] - T. Rozsíval [-] , J. Jiričný [-] (59. J. Bulva [-] ) , D. Mikšaník [-] , M. Drnovský [-] , R. Truhlík [-] (52. M. Kvasňák [-] ) , K. Domiter [-] (72. D. Brevčinský [-] ) , P. Vantuch [-] , D. Kašpárek [-] (72. J. Kaša [-] ) , M. Nadhajský [-] , D. Dzida [-]

TJ Sokol Šilheřovice
M. Jendřejek [-] - P. Jakubec [-] (56. P. Lakva [-] ) , F. Václavík [-] , V. Hlaušek [-] (46. P. Petr [-] ) , P. Redzina [-] , L. Lasák [-] , A. Šindler [-] (46. L. Černý [-] ) , O. Sládek [-] , P. Valík [-] , P. Horvát [-] , L. Machala [-]

ŽK: 30. P. Vantuch , 35. D. Kašpárek , 41. D. Dzida - 21. P. Valík , 60. L. Machala , 83. P. Lakva .
Hráči zápasu: M. Jendřejek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HOŠEK Jiří - JUŘIČKA Jiří, ŠPRINCL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Halátek

Expert: Jan Chryczyk
Tip experta: výhra hostů

"V minulém ročníku útočili Šilheřovice na postup a proti Rychvaldu by si měli připsat všechny body."

Tip: výhra domácích