1:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trpělivá a dobře organizovaná obrana se Stříbru vyplatila


Branky


0

Pačejovu se na domácí půdě se Stříbrem nezadařilo. Stříbro eliminovalo útoky domácích svou trpělivou a dobře organizovanou obranou a body si odváží domů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě šance - dva góly Tomáše Bůžka

Lepší vstup do utkání si domácí nemohli přát. Už ve 2. minutě parádně uvolnil Honza Dytrt Jardu Kubaně, který přehodil vybíhajícího Kostelníčka a poslal domácí do vedení. Bohužel v 9. minutě přišla první minela v domácí obraně a Tomáš Bůžek pohodlně vyrovnal. Týž hráč využil ve 29. minutě dalšího zaváhání a dostal Stříbro do vedení. Ve 35. minutě se Pačejov marně dovolával odpískání pokutového kopu po zákroku na pronikajícího Jardu Kubaně.

Stříbro skvěle bránilo a likvidovalo útoky domácího celku

Do druhého poločasu vstoupili domácí s úsilím otočit nepříznivý vývoj zápasu na svou stranu. V 54. minutě se po přihrávce Vaška Kláska dostal za obranu Milan Kubaň, ale Kostelníček jeho zakončení zlikvidoval. Domácí dále pokračovali v aktivní hře, hráčům nelze upřít maximální snahu a nasazení. Stříbro se ve druhém poločase převážně bránilo, nicméně právě důsledná obrana jej dovedla k bodovému přídělu. Od 70. minuty hrál Pačejov na tři obránce a tři útočníky. Největší šance na vyrovnání přišla v 86. minutě. Obranou hostů se prodral Jarda Kubaň, ale jeho tutovku opět zlikvidoval brankář Kostelníček. V samotném závěru hrál Pačejov vabank, čehož využil zkušený Lukáš Pleško v 90. minutě ke vstřelení třetí branky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pačejov
Tomáš Cihlář: "Hosté vyučovali z produktivity – tři příležitosti – tři střely na branku – tři góly. Nutno však zdůraznit, že domácí jim vítězství svými chybami doslova darovali."

TJ Baník Stříbro
Milan Tůma: "Trpělivou a dobře organizovanou obranou jsme eliminovali útoky domácích a ještě jsme dokázali dát góly a zaslouženě vyhráli."



Sestavy


TJ Sokol Pačejov
J. Kozlík [-] - V. Panuška [-] , J. Hlůžek [-] , P. Polena [-] , L. Šmrha [-] , V. Klásek [-] , J. Kubaň [-] , J. Dytrt [-] , J. Ticháček [-] , V. Šeba [-] (69. F. Pelouch [-] ) , M. Kubaň [-]

TJ Baník Stříbro
J. Kostelníček [-] - T. Bůžek [-] (87. A. Kohut [-] ) , J. Kertys [-] (90. K. Blažek [-] ) , L. Pleško [-] , D. Tůma [-] (71. J. Petrlák [-] ) , V. Turek [-] , O. Pavlas [-] , J. Eliáš [-] , R. Hřebík [-] , L. Ulč [-] , T. Florus [-]

ŽK: 53. J. Eliáš .
Hráči zápasu: J. Kubaň - J. Kertys .
Místo: Pačejov. Počet diváků: 120. Rozhodčí: ČERMÁK Vladimír - JÍLEK Aleš, KULHÁNEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.