0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2020 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Datyně rozhodly o výhře nad Kobeřicemi až v nastavení


Branky


15

V devátém kole hostily Kobeřice celek z Dolních Datyní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

Nedělní odpoledne nám nabídlo souboj mezi Kobeřicemi a Dolními Datyněmi. V 7. minutě zahrával přímý kop z pětadvaceti metrů Kubný, ale míč zatočil přes zeď jen vedle levé tyče. V 10. minutě se propracoval ke střele z úhlu Tomášek, avšak balón poslal jen do Mrozkových rukavic. V 27. minutě se sice Renému Wirthovi nepovedl centr z levé strany, ale míč plachtil pod břevno a Mrozek měl co dělat, aby jej vytlačil na roh. Ve 35. minutě dostal míč do lajny Rozsíval a namířil si to do vápna, kde jej poslal na zadní tyč, ale jeho spoluhráči na přihrávku jen těsně nedosáhli.

Hosté rozhodli ve třetí minutě nastavení

V 65. minutě dostal míč doběhu Rozsíval a z pravé strany se řítil do vápna, jeho následnou střelu ale dokázala Štencel nadvakrát zlikvidovat. V 69. minutě dostal Kubný míč pod sebe do skvělé pozice, ale levačkou branku minul. V 76. minutě se dostal ke střele z úrovně penalty Robin Wirth, ale jeho střelu na přední tyč dokázal skvělým zákrokem Mrozek ztlumit a obránce míč odkopl na roh. V 77. minutě zahrávali domácí standardní situaci z hranice dvaceti metrů. Tentokráte se k ní postavil střídající Šimeček. Zeď přestřelil, ale míč mířil jen doprostřed brány, přesto však nadělal Mrozkovi vrásky a jen tak tak míč dokázal napodruhé schovat v rukavicích před dobíhajícími útočníky domácího týmu. V 79. minutě nejprve první střelu Kodenka zblokovala obrana, ale míč se k němu opět odrazil a levačkou zamířil k levé tyči, kde předvedl pohotový zákrok Štencel. V 86. minutě si na centr z rohu naskočil Ševior, avšak jeho pokus hlavou skončil nad břevnem. V samotném závěru, v 93. minutě, se odrazil míč na volej Gregerovi, který jej napálil do hlavy jednoho z obránců, od kterého se ideálně odrazil na roh malého vápna k Rozsívalovi, jenž tvrdou střelou na přední tyč překonal Štencela – 0:1.

 

Kobeřice tak nakonec doma body nezískaly. Dolní Datyně natáhly sérii vítězství na tři zápasy.



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice
P. Štencel [-] - V. Tomášek [-] (55. A. Šimeček [-] ) , R. Wirth [-] , O. Večerek [-] , M. Stříbný [-] (81. F. Rother [-] ) , P. Ševior [-] , A. Kubný [-] (74. P. Stuchlík [-] ) , J. Král [-] , F. Kollek [-] , J. Buchta [-] , R. Wirth [-]

TJ Havířov - Dolní Datyně
R. Mrozek [-] - D. Polášek [-] (72. P. Cirkl [-] ) , J. Marek [-] , J. Kanovský [-] , K. Rozsíval [-] , D. Cileček [-] , J. Greger [-] , A. Wojnarovský [-] , T. Kodenko [-] , R. Pištěk [-] , V. Masopust [-] (52. T. Gistinger [-] )

ŽK: 62. P. Ševior - 55. K. Rozsíval , 90. T. Kodenko .
Hráči zápasu: K. Rozsíval , R. Mrozek .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: ČUBA Daniel - PETROŠ Radim, VOJKOVSKÝ Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Chryczyk

Expert: Jan Lichovník
Tip experta: výhra domácích

"Kobeřice podpořeny vítězstvím dokáží porazit Dolní Datyně."

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích