1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2020 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O vítězství Krnova nad Kobeřicemi rozhodl gól do šatny


Branky


17

Ve třetím kole hostil Krnov celek z Kobeřic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Nedělní odpoledne nám nabídlo souboj mezi Krnovem a Kobeřicemi. Již od úvodního hvizdu to byl fotbal nahoru dolů. Žádná z příležitostí ke skórování nebyla úspěšná. V 19. minutě vystřelil zpoza vápna Hrubý, ale jeho střela skončila jen vedle levé tyče. O minutu později se obtočil s míčem za šestnáctkou Ostrák, avšak svou levačkou zamířil jen doprostřed do rukavic Štencela. Ve 21. minutě se prodral do vápna Matějíček a poslal míč pod sebe na Hrubého, kterému však míč uskočil jen do rukavic Štencela. Ve 24. minutě se po centru Matějíčka odrazil míč na šestnáctku k Teichmannovi, který ho napálil na bránu, bohužel také jen doprostřed, jako jeho předchůdci. Ve 27. minutě se osmělili hosté, když si míč navedl až do vápna Šimeček, ale Řeháček jej vychytal. Na druhé straně vystřelil zpoza vápna Bartoníček mimo tři tyče. Ve 32. minutě skončil pokus z přímého kopu Kubného nad brankou. Ve 45. minutě vystřelil z dálky Hrubý, ale jeho střelu k pravé tyči Štencel dokázal vyrazit. Vzápětí se míč dostal opět k Hrubému, který tentokráte z pravé strany odcentroval do vápna, kde si na míč naskočil Ostrák a procedil jej do branky – 1:0.

Kobeřice měly více šancí, ale vyrovnat nedokázaly

Hned v úvodu se dostal ke střele zpoza vápna Rother, ale míč vykroutil vedle branku. V 54. minutě sklepl míč hrudí Kubný na střelu Robina Wirtha, jehož přízemní ránu dokázal včasným zákrokem zlikvidovat Řeháček. V 58. minutě měl velkou šanci na vyrovnání Šimeček, který se dostal až před brankáře, ale Řeháček dokázal jeho střelu zblokovat. V 60. minutě se po dlouhé přihrávce od Teichmanna otočil s míčem na vápně Sabo, ale poslal ho jen vedle levé tyče. V 68. minutě průnik Šimečka zastavil včasným vyběhnutím a skluzem Řeháček. V 79. minutě střela Matějíčka zpoza vápna, mířená na zadní tyč, skončila mimo. V 83. minutě vyslal dalekonosnou ránu Kubný k levé tyči, kde se ještě dokázal natáhnout Řeháček a míč vyrazil na roh. Více se už toho v zápase neudálo.

 

Krnov si tak připisuje další tři body do tabulky. Kobeřice odjíždí s prázdnou.



Sestavy


FK Kofola Krnov
J. Řeháček [-] - M. Burian [-] , N. Tümmler [-] (56. M. Sabo [-] ) , M. Machalický [-] - A. Teichmann [-] (65. L. Zavadil [-] ) , T. Matějíček [-] (90. O. Psotka [-] ) , M. Havlíček [-] , M. Ostrák [-] (79. J. Šimčík [-] ) , O. Bartoníček [-] - J. Hrubý [-] , M. Sklenařík [-] (89. J. Burda [-] )

TJ Sokol Kobeřice
P. Štencel [-] - F. Kollek [-] (27. M. Stříbný [-] ) , P. Stuchlík [-] , A. Šimeček [-] , P. Ševior [-] , F. Rother [-] , A. Kubný [-] , J. Král [-] , R. Wirth [-] , J. Buchta [-] (71. M. Schlischka [-] ) , R. Wirth [-]

Hráči zápasu: M. Ostrák .
Počet diváků: 360. Rozhodčí: VIDLIČKA Daniel - SLANÝ Jan, DVOŘÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Chryczyk

Expert: Ondřej Tesař
Tip experta: výhra domácích

"Krnov se dobře rozehrál a Kobeřice by měl doma porazit."

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Krnov na svém letišti vyhraje jednoznačně.

Tip: remíza