3:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2020 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bílovec si poradil s Hájem


Branky


13

Ve druhém kole hostil Bílovec celek z Háje ve Slezsku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick Sochy

Nedělní odpoledne nám nabídlo souboj mezi Bílovcem a Hájem ve Slezsku. Již v 7. minutě se dostali domácí do vedení. Dlouhý aut si zpracoval Střelec a skvělým pasem za obranu vyslal do úniku Marka Sochu, který postupoval z levé strany až do šestnáctky, kde vystřelil na zadní tyč a nedal Chvějovi šanci – 1:0. Ve 14. minutě se dostal Uvíra do šance, ale jeho pokus mu včasným skluzem zblokoval jeden z obránců na roh. Po něm se dostal k hlavičce Vyležík a jen těsně minul pravou tyč. V 18. minutě tečovaná střela Mozola zamířila těsně vedle levé tyčky. O minutu později si centr Dluhoše málem srazil do vlastní brány Vyležík, ale na brankové čáře zabránil inkasování nadvakrát Blažej. Ve 39. minutě vyslal Dybal Pavlíka, který ještě míč přihrál podélně na úplně volného Sochu, který už měl jednoduchou práci – 2:0. Ve 43. minutě se dostal až do vápna Limanovský, jenž poslal míč skrz malé vápno na dobíhajícího Sochu, který zkompletoval hattrick – 3:0.

Hosté pouze zkorigovali výsledek

V 54. minutě se po závaru před brankou míč odrazil k Šimečkovi, který propálil vše, co mu stálo v cestě - 3:1. V 59. minutě se vysmýkl obránci Limanovský a nacentroval míč do vápna na Mozola, který polonůžkami bránu přestřelil. V 63. minutě hlavičkoval po rohu Cverna, ale jeho tečovaná střela skončila vedle levé tyče. V 66. minutě se po závaru dostal ke střele Dybal, ale Chvěja jej dokázal reflexivně vychytat. Střela z 68. minuty od Blažeje zamířila jen do rukavic připraveného Jaška. V 80. minutě se dostal po centru sám před brankáře Žůrek a polonůžkami poslal míč směrem k pravému víku. Jaška však skvělým zákrokem míč vyrazil na roh. Do konce zápasu již žádná kloudná akce nevznikla.

Bílovec si tak připsal další tři body. Háj opět s prázdnou.



Sestavy


FC Bílovec
R. Jaška [-] - J. Tomášek [-] , M. Socha [-] , P. Střelec [-] (60. M. Seidler [-] ) , O. Cverna [-] , V. Mozol [-] (81. M. Mikuš [-] ) , M. Limanovský [-] , O. Pavlík [-] , D. Dybal [-] , A. Dluhoš [-] (46. T. Socha [-] ) , Z. Dresler [-] (46. M. Raszyk [-] )

TJ Háj ve Slezsku
L. Chvěja [-] - Z. Eršil [-] (72. M. Šec [-] ) - J. Lampa [-] , M. Vyležík [-] , V. Šimeček [-] , J. Anděl [-] , Š. Blažej [-] , P. Žůrek [-] , A. Blažej [-] , P. Uvíra [-] , P. Konvička [-] (84. D. Rychnovský [-] )

ŽK: 13. Š. Blažej , 73. J. Lampa , 78. M. Vyležík , 83. M. Šec .
Hráči zápasu: M. Socha .
Počet diváků: 240. Rozhodčí: TABÁŠEK Kamil - VOJKOVSKÝ Michael, JURČEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Chryczyk

Expert: Ondřej Halátek
Tip experta: výhra domácích

“Tady jsem přesvědčený o výhře domácích.”

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Bílovečtí pokud prohrají nějaké utkání, neměli by si vzít ani korunu za startovné. Jejich kvalita kádru neodpovídá KP. Takže výhra domácích.

Tip: výhra domácích