3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepomuk doma body nepustil


Branky


0

Nepomuk přivítal v předposledním kole podzimu na domácí půdě celek Pačejova. Nepomučtí hráči si s obranou Pačejova poradili a body z domácího prostředí nepustili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Nepomuk otevřel skóre hned v první minutě

Domácí si lepší úvod zápasu snad nemohli přát. Hned po rozehrání útok, přihrávka do pokutového  území na Jakuba Vosyku, jeho střela nachází dobíhajícího Pavla Kalabzu, který nemůže netrefit. Nepomuk tak šel hned v první minutě do vedení 1:0. Domácí poté byli aktivnější, ale výsledkem jejich úsilí byla jen řada rohových kopů nebo trestných kopů. Do vápna hostů létal míč za míčem, ale bez většího efektu. Postupně se osmělovali i hosté. Jejich největší šance na vyrovnání přišla ve 24. minutě. Jarda Kubaň přiťukl Patriku Žákovi, ale jeho tvrdá přízemní střela z úhlu jen těsně minula tyč Barochovy branky.

 

Pačejov srovnal, ale Nepomuk vybojoval vedení zpět

Druhý poločas přinesl úsilí Pačejova o vyrovnání. V 60. minutě se snesl centr na nohu volného Jardy Kubaně, ale ten z první netrefil. Týž hráč si vše vynahradil v 74. minutě, když po zblokované střele Honzy Dytrta zaslouženě vyrovnal na 1:1.  Když už se zdálo, že zápas skončí dělbou bodů, přišla v 88. minutě zbytečná chyba pačejovské defenzívy a Jakub Vosyka zdvořilou nabídku ke vstřelení branky samozřejmě neodmítl. V nastaveném čase se gólman Kuba Kozlík vysunul do pole a Václav Janoch do prázdné branky potvrdil výhru Nepomuku.  Zápas hodně bolel a kromě ztráty bodů jistě Pačejov mrzí i ztráta dvou zraněných hráčů.



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk
Josef Viktora: "Měli jsme výborný začátek zápasu, za pět minut mohlo být rozhodnuto, ale dali jsme ze čtyř šancí jeden gól. Soupeř špatně nehrál, ale vyhráli jsme zaslouženě. Soupeř byl kvalitní, ale hrál hodně naivně vzadu. Výhra mohla být ještě vyšší, ale máme problém s produktivitou."

TJ Sokol Pačejov
Tomáš Cihlář: "Jak asi hodnotit zápas, v němž paradoxně dostaneme branku v první a prakticky v poslední minutě, když čtvrt hodiny před koncem pracně, ale dá se říct zaslouženě, vyrovnáme, abychom minutu před koncem doslova zadarmo soupeři vítězství darovali?"



Sestavy


FK Nepomuk
M. Baroch [-] - T. Voráček [-] (46. V. Beníšek [-] ) , J. Viktora [-] (60. P. Panc [-] ) , P. Kalabza [-] (90. J. Slach [-] ) , J. Ticháček [-] , M. Baran [-] , J. Vosyka [-] , J. Kozák [-] (54. M. Baran [-] ) , P. Váňa [-] (85. V. Janoch [-] ) , R. Rous [-] , J. Kalabza [-]

TJ Sokol Pačejov
J. Kozlík [-] - P. Žák [-] , V. Panuška [-] , J. Hlůžek [-] (79. P. Hosnedl [-] ) , P. Polena [-] , V. Klásek [-] , J. Kubaň [-] , J. Dytrt [-] , J. Ticháček [-] (57. V. Šeba [-] ) , F. Pelouch [-] , M. Kubaň [-] (32. L. Šmrha [-] )

ŽK: 51. J. Kalabza , 88. R. Rous - 16. P. Žák , 64. V. Panuška .
Místo: Nepomuk. Počet diváků: 170. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - JÍLEK Aleš, ORLÍK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.