2:3p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

15.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mochtín byl ve Kdyni úspěšnější v penaltovém rozstřelu


Branky


0

Poslední podzimní kolo bylo na penaltové rozstřely bohaté, jinak tomu nebylo ani ve Kdyni, která přivítala na domácí půdě Mochtín. Ten v závěru utkání obhájil bonusový bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mochtín otevřel, Kdyně srovnala

Hosté z Mochtína vstoupili na domácí půdě Kdyně do zápasu poměrně dobře, v úvodu utkání dával na 1:0 Jiří Dolejš a poslal hosty do vedení. Ve dvacáté minutě ale domácí celek dokázal po zásluze Michaela Džugana srovnat na 1:1. Hosté pak do poloviny museli hned dvakrát střídat zraněné hráče, plac opustil Zbyněk Smolík a Tomáš Dolejš. O půli se do kabin odcházelo za vyrovnaného stavu 1:1.

Druhá půle stále nerozhodná

Ve druhé půli hosté z Mochtína chybovali a byli ve dvaapadesáté minutě potrestáni opět ze strany Michaela Džugana, který upravil na 2:1. Vyrovnaná hra pak dospěla až do sedmdesáté minuty, kdy na 2:2 upravil mochtínský benjamínek Tomáš Velek a srovnal tak na 2:2.

Na penalty úspěšnější hosté

Penalty jsou loterií, která tentokrát vyšla lépe hostům z Mochtína, který tak vytěžili bonusový bod navíc.



Ohlasy k zápasu


SK Kdyně 1920
Vladimír Trumpeš: "Jednoznačná ztráta bodů. Celý zápas tlačíme, máme jednoznačně navrch a necháme si dát v osmé minutě góla ze standardky, která byla tedy hodně pěkně kopnutá, to se stane. Pak máme zápas pod kontrolou, dáme góla, otočíme to na 2:1 a trochu jsme se nechali ukolébat a dostali jsme góla. A jak jsem říkal, na penalty to je loterie."

TJ Sokol Mochtín
Jiří Toman: "Začali jsme dobře, dali jsme v páté minutě z trestného kopu na 1:0, soupeř byl trošku lepší na míči, ale my jsme poctivě bránili. Pak jsme udělali chybu, že jsme zahráli takový zbytečný roh, který nemusel být. Po rohu dal soupeř na 1:1. My museli do půlky střídat hráče, měli jsme dva hráče zraněné, měli jsme dva hráče na lavičce, takže jsme to měli jednoduché. Druhý poločas jsme dostali po chybě góla na 2:1, ale kluci to nezabalili a hráli do konce zápasu. Pak jsme udělali takovou pěknou kombinační akci, kdy šel balon od našeho stopera mezi beky, kde si zaběhl levý bek a krásný vostrý balon našeho benjamínka Tomáše Veleka, který dal na 2:2. Pak už jsme se snažili soupeře do ničeho nepouštět a myslím si, že jsme si tu remízu zasloužili."



Sestavy


SK Kdyně 1920
V. Horáček [-] - J. Iha [-] , K. Hamor [-] (70. K. Forst [-] ) , M. Džugan [-] , R. Mathauser [-] , M. Výškrabka [-] , L. Výškrabka [-] (88. M. Janeček [-] ) , K. Šmejkal [-] , T. Pergl [-] , J. Šmejkal [-] , P. Blažek [-]

TJ Sokol Mochtín
P. Kodeš [-] - T. Dolejš [-] (38. P. Zahálka [-] ) , J. Bejvl [-] , J. Žiak [-] , P. Švátora [-] , J. Cihlář [-] - Z. Smolík [-] (46. T. Velek [-] ) , P. Šveňha [-] - J. Čeleda [-] , J. Dolejš [-] - J. Flodr [-]

ŽK: 56. P. Blažek - 43. Z. Smolík .
Hráči zápasu: M. Džugan - J. Čeleda .
Místo: Kdyně. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pohančeník Pavel - RUBÁŠ Jaroslav, FANFULE Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.