V. Klokan 37. (p.)
1:2p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola rozsekly až penalty


Branky


37. V. Klokan (p.) - 8. M. Vrhel
0

Přeštice byly společně se Sušicí po druhém kole dva ze tří týmů, kteří se pyšnily šesti body, a tak se dal čekat tuhý boj o každý drn trávy na přeštickém trávníku. To se nakonec potvrdilo a zápas musely rozhodovat pokutové kopy, kde se stal šťastnějším týmem nováček v krajském přeboru ze Sušice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kuriózní penalta zajistila vyrovnaný stav

Ačkoliv byli Přeštice od začátku utkání aktivnějším týmem, byla to paradoxně Sušice, která skórovala jako první. Přešticím se nevydařala rozehrávka, míč vybojovala sušická skvadra, potáhla míč po pravé straně a ve vápně číhající Miroslav Vrhel si našel centrovaný míč, který odklidil za záda Marka Regnera a Sušice se tak ujala vedení 1:0. Na druhé straně se snažila prosadit letní posila Přeštic Pavlík, ale Gill byl pozorný. V další šanci se neprosadil ani Pavel Bešta, což ale dlouho domácí mrzet nemuselo. Ve 37. minutě totiž bylo vyrovnáno. Gólu předcházela kombinační akce, po které se dostali Přeštice až do vápna hostů, zpětnou přihrávku se snažil využít Michal Zdeněk, ovšem jeho střelu na brankové čáre zastavil Miroslav Vrhel hokejovým rozštěpem a míč skončil k údivu všech diváků v rukou sušického hráče. Rozhodčí neváhal ani vteřinu a odpískanou penaltu bezpečně proměnil Václav Klokan a vyrovnal stav na 1:1.

Spoustu šancí, žádný gól

Druhý poločas začal mnohem klidněji, než ten první, ale přesto nebyla nouze o zajímavé šance. V další tutovce neuspěl tváří v tvář gólmanu Gillovi přeštický sniper Pavlík, a domácí si tak dále lámali na sušickém čaroději zuby. Poté se znovu ozvala Sušice. Po centru z pravé strany propadl míč až k Ondřeji Skrbkovi, který ale ve snaze přehodit ve skluzu skrčeného obránce trefil jen břevno. V další šanci nedokázala Sušice proměnit samostatný únik a utkání tak dospěla až do penalt, kde bod navíc urvala Sušice a osamostatnila se tak v čele průbězné tabulky krasjkého přeboru.



Ohlasy k zápasu


FK ROBSTAV
Václav Uzlík, trenér domácích: "Velmi dobrý výkon, oboustranně pěkný zápas, kvalitní fotbal na krajský přebor, spoustu gólových šancí na obou stranách. My jme možná měli více ze hry, ale remíza je zasloužená."

TJ Sušice
Jan Staněk, trenér hostů: "Začali jsme dobře, brzy jsme vedli 1:0, ovšem bylo to spíše na škodu, přestali jsme být aktivní a musím přiznat, že Přeštice nás větší část zápasu přehrávali. Měli jsme nějaké šance, které jsme ovšem neproměnili, podobně jako soupeř, a tak museli rozhodnout penalty.



Sestavy


FK ROBSTAV
M. Regner [-] - S. Turek [-] , J. Duchek [-] , V. Lecjaks [-] , V. Uzlík [-] - M. Bouc [-] , M. Zdeněk [-] , I. Blahoudek [-] - V. Klokan [-] (86. J. Ornet [-] ) , J. Pavlík [-] , P. Bešta [-] -

TJ Sušice
K. Gill [-] - O. Skrbek [-] , P. Matějka [-] (20. J. Melka [-] ) , T. Fuchs [-] , J. Kysilka [-] (68. F. Hrach [-] ) , M. Kalný [-] - J. Szedmák [-] , J. Skála [-] (90. P. Hubáček [-] ) , J. Skuhra [-] - R. Kočí [-] , M. Vrhel [-] -

ŽK: 47. V. Uzlík - 35. M. Vrhel , 54. J. Melka , 65. M. Kalný , 71. J. Szedmák , 77. O. Skrbek .
Hráči zápasu: S. Turek - K. Gill .
Místo: Přeštice. Rozhodčí: Pálek Ondřej - ŠIMEK František, FILLINGER Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.