Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Atraktivní zápas v Holýšově


Branky


0

Pět branek je rozhodně dobrá vizitka pro krajský fotbal. Své o tom ví v Holýšově, kde to ovšem odnesl domácí tým, který prohrál po dramatickém utkání s Přešticemi 2:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slabý výkon Holýšova v první půli

Téměř 200 diváků přišlo přivítat domácího trenéra Míčku, který se vrátil ze zasloužené dovolené. Radost mu mohl udělat po čtvrthodině hry Miroslav Černohorský, ovšem tváří v tvář gólmanu Růžičkovi selhal. Otřepané kliše nedáš, dostaneš se ukázalo o pět minut později, když se po straně prosmýkl kolem Martina Lukáše sniper hostů Jan Pavlík a chladnokrevně zakončil, 0:1. Klid do hostujících řad mohl přinést ke konci poločasu Pavel Bešta, ovšem svůj únik nedokázal vyřešit správně. Do šaten se tak obě družstva odebraly za stavu 0:1, který dával větší šanci na tři body hostům. 

Drama v závěru

Rozmluva trenéra Míčky o poločasové přestávce zřejmě zafungovala, jelikož do druhého poločasu vstoupil Holýšov mnohem lépe, než do toho prvního. Změna skóre se ovšem udála znovu na straně hostů. Ze samostatného úniku se sice Bešta nedokázal prosadit, ovšem následně odkopem namazal Roman Baxa přesně na nohu Ivana Blahoudka, který s přispěním teče zavěsil přesně do šibenice Faltusovy branky. Domácí na dvoubrankovou ztrátu ihned reagovali a na hřiště se dostal Radek Kraus. Za dvě minuty si realizační tým Holýšova mohl mnout ruce, jelikož to byl právě Kraus, který po straně zatáhl míč a následnou přihrávkou pod sebe našel Miroslava Černohorského, který se střelou k tyči nemýlil a vliv spoluhráčům krev do žil. V 78. minutě se domácí tým mohl radovat z vyrovnání. Radek Kraus se znovu prosmýkl po pravé straně a pro brankáře Růžičku nečekaně nepřihrál, ale vystřelil na přední tyči, kudy míč procpal do sítě. Jak se ale střídání povedlo Holýšovu, tak se povedlo i přeštickému mentorovi Uzlíkovi, který na hřiště poslal 19letého Klokana, který důvěru splatil v 85. minutě. Neobsazen se dostal k míči na straně hřiště, ze tří hrčů soupeře si udělal kužely a s trochou štěstí překonal Darka Faltuse, který po střele doprostřed branky neměl asi zrovna čisté svědomí. Dramatický zápas tak nakonec vyzněl vítězně pro hostující přeštické borce, kteří vyloupili holýšovský svatostánek.



Ohlasy k zápasu


FK Holýšov
Karel Míčka, trenér domácích: "První poločas byl špatný. Místo toho, aby jsme vedli 1:0, tak jsme po hloupé chybě prohrávali. Druhý poločas jsme se tlačili, zlepšili jsme se, ale po naší chybě šel znovu soupeřův hráč na bránu a prohrávali jsme 2:0. Po střídání Krause se to sice rozhýbalo, vyrovnali jsme, ale po chybě gólmana jsme prohráli 3:2."

FK ROBSTAV
Václav Uzlík, trenér hostů: "Náš dnešní výkon měl k ideálu hodně daleko, ale nakonec jsme díky pěkným individuálním akcím zvítězili a vezeme velmi cenné tři body, jelikož si myslím, že v Holýšově moc týmů bodovat nebude."



Sestavy


FK Holýšov
D. Faltus [-] - R. Šimka [-] , M. Lukáš [-] , P. Jeniš [-] , J. Valachovič [-] , M. Šobr [-] (70. J. Kubina [-] ) , P. Trhlík [-] (73. K. Staněk [-] ) , M. Černohorský [-] , V. Kaas [-] , R. Baxa [-] (66. R. Kraus [-] ) , T. Levička [-]

FK ROBSTAV
L. Růžička [-] - V. Uzlík [-] , V. Lecjaks [-] (80. V. Klokan [-] ) , J. Duchek [-] , S. Turek [-] - J. Gerstner [-] , M. Zdeněk [-] , Z. Štěpán [-] , I. Blahoudek [-] - J. Pavlík [-] , P. Bešta [-] (88. J. Ornet [-] )

ŽK: 72. M. Zdeněk , 77. Z. Štěpán , 85. V. Klokan , 88. P. Bešta .
Hráči zápasu: R. Kraus - I. Blahoudek .
Místo: Holýšov. Počet diváků: 185. Rozhodčí: Mazanec Marek - HÁJEK Zdeněk, POHANČENÍK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.