3:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dramatické utkání v Domažlicích


Branky


43. L. Bláha , 50. J. Šroubek (vl.) , 81. M. Buršík - 22. L. Janka , 61. L. Janka
0

Na domažlickém plácku se v rámci devátého kola sešla domácí Benfika a hosté ze Lhoty, kteří jsou příjemným překvapením soutěže. Diváci, kteří uvážili cestu na utkání, rozhodně nelitovali - pět branek a dvě červené karty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Benfika začala ve velmi svižném tempu a svou rychlostí dělala hostující Lhotě velké problémy. Velkou šanci měl nejmladší hráč na hřišti, teprve osmnáctiletý Lucák, jehož rána se odrazila od břevna sokolské branky. Vedení se ale paradoxně ujali hosté, když v první šanci svého týmu poslal stoper Lukáš Janka míč po rohu do sítě. Ve 43. minutě ukázal domácí mladý tým svojí sílu a těsně před předstávkou dokázal po pkěné akci srovnat. Ivo Vojtko se uvolnil na hranici velkého vápna a pěknou technickou střelou z levé strany se snažil zakroutit míč na zadní tyč. Tuto střelu ale ještě gólman Böhm pohotově vyrazil, ke smůle hostů ale jen před sebe, kde číhal Libor Bláha a doklepl míč do odkryté branky.

Domažlická rezerva cítila možnost vyzrát na soupeře hned na začátku druhé půle, což se jí také povedlo, když si ostrý centr z pravé strany srazil do vlastní sítě Jakub Šroubek a zbylo mu jen schovat hlavu do dlaní. Na vyrovnání ale nemusela Lhota čekat dlouho a znovu se o branku postaral sváteční střelec Janka. Po rohovém kopu se výborně zorientoval ve vápně a tentokrát nohou zavěsil. Po gólu ovšem pronesl Jakub Šroubek peprná slova vůči rozhodčímu Burdovi, který mu za to udělil žlutou kartu. Hostujícímu záložníkovi to ale nestačilo a hlavnímu rozhodčímu ještě zatleskal, za což musel do sprch. "Klukovina.", okomentoval stroze Šroubkovo gesto trenér Nykles. V 75. minutě šli hosté dokonce do devíti, když střídající Kohout strávil na hrací ploše pouze 13 minut a po druhé žluté hřiště opustil. Tak, jako v poločase prvním, se domácí dočkali gólu na sklonku půle. A tentokrát to byl gól vítězný. Martin Buršík protancoval s míčem podél brankové čáry a z těžkého úhlu prostřelil gólmana Böhma mezi nohama.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice B
Martin Steinbrücker, trenér domácích: "Do zápasu jsme vstoupili dobře, během prvního poločasu jsme byli aktivní, ale své dvě velké šance jsme nedokázali proměnit. Soupeř ale z první šance dal gól, my jsme naštěstí do konce poločasu dokázali vyrovnat. Soupeř šel v druhém poločase do desíti, což nám pomohlo. Myslím si, že jsme zaslouženě vyhráli."

TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér hostů: "Čekali jsme běhavého soupeře, jelikož Domažlice mají kádr z hráčů okolo dvaceti let. Soupeř nás od začátku zatlačil do defenzivy. Do druhého poločasu jsme si řekli, že zlepšíme pohyb, což se nám ale nedařilo. Až po druhém inkasovaném gólu jsme začali hrát fotbal a vyrovnali jsme. Potom jsme dostali třetí gól a v devíti se už zápas nedá moc dobře zvrátit."



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice B
J. Švihořík [-] - L. Bláha [-] (88. J. Šimůnek [-] ) , T. Korelus [-] , D. Lešek [-] , D. Tumpach [-] (90. J. Kalný [-] ) , M. Buršík [-] , I. Vojtko [-] , L. Waldmann [-] (60. M. Vísner [-] ) , J. Kubr [-] , M. Lucák [-] (71. M. Hojda [-] ) , O. Černý [-]

TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] - L. Nejdl [-] , J. Šroubek [-] , L. Janka [-] , P. Nový [-] , V. Zelenka [-] (62. L. Čejka [-] ) - V. Fiala [-] , Z. Černý [-] - D. Křížek [-] (62. J. Kohout [-] ) , M. Strejček [-] - J. Hrdlička [-]

ŽK: 83. J. Kubr , 88. M. Hojda - 17. P. Nový , 44. M. Strejček , 68. J. Šroubek , 69. J. Kohout , 90. L. Janka . ČK: 68. J. Šroubek , 75. J. Kohout .
Hráči zápasu: O. Černý - L. Janka .
Místo: Domažlice - UMT. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Burda Miloš - ČERNÝ Tomáš, ČERVENÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.