0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luby podlehly Holýšovu


Branky


11. M. Lukáš , 72. V. Mour , 87. J. Valachovič (p.)
0

Do Lub zavítal celek z Holýšova a před 115 diváky sehrál velmi dobrou partii. Zvítězil zde 0:3 a domů si odváží všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bránění nadějného výsledku

Holýšov v lehce obměněné sestavě oproti předchozímu zápasu na soupeře vlétl a brzy mohl sklízet zasloužený úspěch. Po centru z rohového kopu od Jana Voráče si míč na přední tyči našel hlavu Martina Lukáše, který hlavou poslal míč za záda Jana Kalaše. Od té chvíle se hosté tolik dopředu nehnali a před svou brankou naopak vybudovali pevný obranný val. Luby musely hrát tzv. do plných a moc šancí si nevytvořily. Když už ano, tak bohužel trefovalygólmana Dolejše, který do Holýšova přišel ze Slavoje Mýto, nebo brankovou konstrukci, jako v 24. minutě. Po centru z levé strany se poskakující míč dostal k Aleši Čížkovi, který si míč zpracoval a pěknou ranou ho poslal na branku. Jeho pokus ovšem pouze rozezvučel Dolejšovo břevno.

Otevřená obrana se Lubům nevyplatila

Luby patří za velmi bojovné mužstvo, a tak jim povinnost hrát do pevné a spolehlivě dirigované obrany v čele s matadorem Baxou dělal velké problémy. Ze začátku druhé půle se sice několikrát pokusili ohrozit branku, ale  jejich centrované míče do šestnáctky nedělali hostující defenzívě velké obtíže. Luby čím dál tím více nechávaly ve své obraně velká okna, do kterých se snadno a velmi rádi hráči Holýšova dostávali. Jednu takovou šanci využili 72. minutě. Na konci akce, kterou vedl Martin Šobr byl osmadvacetiletý Vojtěch Mour, který překonal gólmana Kalaše a mohl se svými spoluhráči oslavit druhou branku v síti domácího Startu. Luby již poté působily víceméně odevzdaně a když v 87. minutě po průniku do vápna sražen hostující Petr Jeniš, postavil si míč na zančku pokutového kopu Jan Valachovič a poslal svůj tým do tříbrankového vedení. To neunesl domácí tahoun Jan Voráč, který byl po pokusu o nakopnutí protihráče vykázan ze hřiště, načež ještě slovně vyjádřil, co si o hlavním rozhodčím Ondřeji Pálkovi myslí. 



Ohlasy k zápasu


TJ Start Luby
Radek Pikhart, vedoucí domácích: "Dostali jsme brzy gól, potom se soupeř soustředil na obranu, aby neudělal chybu, což se mu dařilo. My jsme hráli do plných, moc šancí jsme si nevytvořili a když ano, tak jsme je neproměnili. Dvacet minut před koncem nám dali gól do otevřené obrany a bylo rozhodnuto. Zaslouženě vyhrál soupeř a my doufáme, že to příště bude lepší."

FK Holýšov
Karel Míčka, trenér hostů: "Dnes to byl zodpovědný výkon od začátku až do konce. Po prvním gólu byla hra vyrovnaná, v druhém poločase nás soupeř zatlačil, přežili jsme několik závarů a dali jsme druhý gól z brejku. Ale dá se říct, že jsme vytěžili z minima maximum."



Sestavy


TJ Start Luby
J. Kalaš [-] - V. Turner [-] (56. P. Voráček [-] ) , M. Pivoňka [-] , A. Čížek [-] (80. D. Raišl [-] ) , J. Lysek [-] , M. Vejskal [-] - M. Sysel [-] , J. Voráč [-] , P. Čipera [-] - P. Kvítek [-] (51. K. Šleis [-] ) , J. Cole [-]

FK Holýšov
L. Dolejš [-] - V. Kaas [-] , T. Levička [-] , M. Lukáš [-] , R. Baxa [-] (46. M. Šobr [-] ) , R. Kraus [-] (80. D. Zavadil [-] ) , V. Mour [-] , J. Valachovič [-] (87. L. Bozděch [-] ) , P. Majlát [-] , M. Černohorský [-] , P. Jeniš [-]

ŽK: 17. M. Pivoňka , 56. A. Čížek , 60. J. Kalaš - 44. J. Valachovič , 54. T. Levička , 84. M. Šobr . ČK: 90. J. Voráč .
Hráči zápasu: P. Jeniš .
Místo: Luby. Počet diváků: 115. Rozhodčí: Pálek Ondřej - LEGO Jan, ŠIŠKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.