2:3p.
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Rokycanech se body dělily


Branky


0

Rokycanům se výsledkově daří a drží se na předních příčkách, Vejprnice už se výsledkově také ustálily a pomalu stoupají dopředu. Stoupat budou i dál, protože z tohoto utkání berou dva body po výhře na penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky v prvním poločase

Raketový start zažili hráči Vejprnic. Již po dvou minutách hry vybojovali míč na polovině hřiště, hra se přenesla na pravou stranu a míč putoval na Lukáše Kuhajdu, který z první odcentroval do vápna, kde jeho pas našel nabíhajícího Tomáše Kristla, který míč nekompromisně levou nohou uklidil pod horní tyčku a dostal tím svůj tým do bleskového vedení. Od té chvíle ale byly nebezpečnější domácí Rokycany a hnaly se za vyrovnáním. To přišlo v 11. minutě. Odražený míč si v relativně velké vzdálenosti od branky vzal Jiří Kořínek a tak dlouho hledal volného hráče na přihrávku, až se rozhodl vystřelit a jeho projektil prošel za záda překvapeného Dufka. A domácím to nestačilo, v 31. minutě vývoj utkání otočili. Jiří Kořínek si u autové čáry udělal dobrý den z vejprnické obrany a přesným centrem našel Patrika Pfeifera, který volejem poslal míč k tyči a rázem to bylo 2:1.Po výborné presinkové situaci se dostaly k velké šanci znovu Vejprnice. Lukáš Kuhajda se dostal do situace jeden na jednoho proti rokycanskému bekovi, kterému udělal kličku a následně se snažil obstřelit brankáře Wohlmutha, který ale reflexivně míč konečky prstů vytlačil mimo tři tyče Hostům se ale do půle podařilo vyrovnat. Po akci na pravé straně zatáhl míč k lajně Vladimír Puhlovský a přesnou přihrávkou našel před brankou soupeře nestřeženého Jakuba Maška, který poslal míč podél gólmana Wohlmutha do sítě.

Vejprnice šťastnější v penaltách

Druhá půle bylo od obou týmu velmi opatrná a do šancí se nedostával ani jeden tým. Rokycanští měli občas problémy s předfinální fází a hodně přihrávek skončila na kopačkách hostujícího týmu. Hosté se zase nedokázali prokombinovávat do vápna a hrozili především z dálky. Zápas pomalu ale jistě spěl k penaltám. V těch byli šťastnější svěřenci trenéra Šámala, když vítěznou penaltu proměnil zkušený Libor Rada, a Vejprnice si tak domů odváží dva body.



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany B
Peter Horváth, trenér domácích: "Dneska to byl vyrovnaný zápas a remíza 2:2 je asi zasloužená. Obě strany neproměnily své šance, ale dnes to byl remízový zápas. Kluci plnili své povinnosti a pokyny, které jsme si před utkáním řekli. Dnes jsem s výkonem celkem spokojen."

SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal, trenér hostů: "Já si myslím, že to byl z naší strany povedený výkon, byli jsme fotbalovější než soupeř. Dostali jsme se do rychlého vedení, což nás asi trochu uspalo a soupeř otočil. My jsme potom vyrovnali a v druhé půli už to bylo hodně opatrné a zápas pomalu spěl až do penalt."



Sestavy


FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - J. Šafár [-] , O. Král [-] (46. F. Škarda [-] ) , T. Kroc [-] , M. Hlavsa [-] , P. Pfeifer [-] (90. D. Burket [-] ) , M. Jedlička [-] (63. T. Křikava [-] ) , J. Kořínek [-] , V. Tobrman [-] , O. Havlíček [-] , J. Kořínek [-]

SK Slavia Vejprnice
M. Dufek [-] - V. Puhlovský [-] , D. Svoboda [-] , L. Rada [-] , J. Mašek [-] , L. Kuhajda [-] , T. Kristl [-] , J. Biedermann [-] , M. Hora [-] , Š. Havránek [-] , D. Růžička [-] (84. M. Löwy [-] )

ŽK: 89. T. Kristl .
Hráči zápasu: J. Kořínek - J. Mašek .
Místo: Rokycany. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Homr Michal - ŠLAJS Jakub, ŠÁLKOVÁ Helena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.