Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 15:00

1.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Královské Poříčí konečně ukázalo svou sílu, odnesl to Dolní Rychnov, pocítil ji hned jedenáctkrát


Branky


0

Od Královského Poříčí, jakožto nováčka, který spadl do OP z vyšší soutěže, se rozhodně čekalo více, než to, co předvedl při svém prvním utkání. To padlo ve Starém Sedle, nevstřelilo ani jednu branku a pět jich inkasovalo. Rozhodně to nebyl dobrý vstup do sezóny a diváci si už začínali myslet, že Poříčí mezi favority soutěže počítat asi nemusí. Ale v Sedle hrálo Poříčí na, pro něj, nezvykle špatném hřišti a k tomu ve slátané sestavě ze starších hráčů. Tentokrát se ale sešli v té, ve které by letos chtěli hrát a ukázali, že je nikdo odepisovat nesmí, ba naopak. Rychnov sestřelilo hned jedenácti zářezy a ukázalo svou kvalitu. Návrat do vyšší soutěže rozhodně nereálný není, vzakzuje Baník fanouškům po nepovedeném začátku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dolní Rychnov byl bez šance už od začátku, Baník vkročil do druhé půle se šestigólovým náskokem

V této reportáži nebude asi ani moc čas na to, popisovat něco jiného, než vstřelené branky. Šancí přsto bylo mnoho, všechny však na jedné straně. Rychnov proti týmu daleko vyšších kvalit neměl nejmenší šanci. Hostující fanoušci už dokonce nejspíš v první půli začali vypisovat odměny pro toho, kdo na hřišti najde jejich tým, marně, v drtivé převaze soupeře nebyl k nalezení. Ale už pryč od toho, pojďme si představit dnešní střelce. Už v sedmé minutě otevřel po perfektní kombinaci ze hry skóre Tomáš Reitmeier, který tak jen odstartoval svůj gólový galavečer. V podstatě všechny branky Královského Poříči byly na podobný způsob. Brilantní přehrávání soupeře korunovali kombinační přechody přes jeho defenzivu, a pak? Buď gól, nebo střelecký neúspěch. Stejně tak tomu bylo ve dvanácté minutě v případě Lubomíra Vévody, který zvyšoval na 2:0, nebo při druhém zásahu Tomáš Reitmeiera o chvíli déle. Na další branku čekali poté domácí dalších deset minut, dokud se opět neprosadil Tomáš Reitmeier, který ještě před první půhodinou hry zkompletoval hattrick. Pozadu ale nehodlal být Lubomír Vévoda, který dobře zakončil další akci, jako přes kopírák, z dílny Poříčí. A v poslední minutě druhého poločasu domácí zvýšili ještě na 6:0, tentokrát se trefil Viktor Friml

Domácí prostřídali a pokračovali v kanonádě

Do druhé poloviny utkání domácí prostřídali a na hřiště vpustili své nejtalentovanější mladé hvězdy, které jsou pro Krásno velkým příslibem do budoucna. A zároveň ale pokračovali ve své kanonádě. Dokonale jim vyšel závěr první desetiminutovky. Už v šesté minutě druhého poločasu se potřetí prosadil Lubomír Vévoda a v deváté už na 8:0 zvyšoval Jiří Miksa. A neuběhla ani alší minuta a domácí slavili znovu. Neobvykle dlouhou dobu bez vstřelené branky z vlastní kopačky totiž ukončil Tomáš Reitmeier. A o pár minut později pak přišla chvíle dvou talentovaných dorostenců, kteří ukázali, že také umí pálit ostrými. Nejprve se trefil nádherně levačkou střelou na zadní tyč Vladimír Číž, který byl ale i u poslední branky o chvíli později. Narazil balón Pavlu Burešovi na velké vápno, a ten nádherně poslal balón přesnou střelou do šibenice. To běžela teprve třiasedmdesátá minuta a do konce půle zbývalo přes sedmnáct minut, ale domácí trochu polevili a nedokázali se už znovu trefit. Stačit jim tak musel rozdíl "pouhých" jedenácti branek.



Ohlasy k zápasu


Baník Královské Poříčí B
Vladimír Gregor (Baník Královské Poříčí): Tak důležité bylo především to, že se vrátili kluci z dovolených a já jsem mohl konečně poskládat tým tak, jak bych si představoval po celou sezónu. Tohle bylo naprosto ideální sestavení a byla to naprosto ideální předvedená hra. Také hřiště bylo o poznání kvalitnější, než v Sedle, takže jsme si mohli více a přesněji přihrávat. Jsem zkrátka naprosto spokojen, tohle bylo to, co bychom chtěli hrát. Chtěl bych poděkovat celému týmu, všichni hráli kombinačně, zodpovědně a pro tým. Konečně to bude o něčem jiném.

SK Dolní Rychnov B
Miroslav Kasl (SK Dolní Rychnov): Tak my jsme měli problémy už před utkání. Nemohli jsme to seskládat a nakonec jsme museli nastoupit hned s několika zraněnými hráči a v průběhu s nám ještě dva zranili, z toho jeden, Martin Dvořák, hned na začátku, když si nejspíš natrhl sval. Ve dvacáté minutě se zranil také Razým a všechno se to jen kazilo. Ale abych pravdu řekl ono to bylo v podstatě pro tento zápas fuk. S našimi současnými možnostmi jsme nemohli soupeři konkurovat ani v nejmenším. Neměli jsme zkrátka šanci a to, o čem jsem mluvil jsou pro nás bolestné ztráty spíše do příštích utkání, kdy nám ti hráči mohou hodně chybět.



Sestavy


Baník Královské Poříčí B
J. Reissmüller [-] - M. Kočí [-] (46. V. Číž [-] ) , T. Reitmeier [-] , T. Tesař [-] (46. S. Benešovský [-] ) , M. Mikyska [-] , M. Harvánek [-] , L. Vévoda [-] , J. Miksa [-] , V. Friml [-] , Š. Dubaj [-] (46. R. Prchal [-] ) , R. Zinner [-]

SK Dolní Rychnov B
F. Křenek [-] - J. Karas [-] , M. Razým [-] (38. J. Veršecký [-] ) , V. Šantora [-] , P. Čučman [-] , K. Kreysa [-] , P. Halčinský [-] , M. Dvořák [-] , P. Mentlík [-] , M. Souček [-] , K. Hylský [-]

ŽK: 65. J. Miksa - 27. P. Halčinský , 36. P. Mentlík .
Místo: tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Sieber Josef - KIRCHNER Milan (N), HAZUKA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.