2:3p.
(0:1)
39. D. Trojan (p.)
74. D. Trojan
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:00

2.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Sedlo ztratilo se Svatavou, dvakrát prohrávalo, ale bod nakonec má


Branky


57. B. Rychna , 90. K. Farkaš ml. - 39. D. Trojan (p.) , 74. D. Trojan
0

Většina diváků očekávala, že Nové Sedlo si se Svatavou na domácí půdě poradí a připíše si snadné tři body. Vše ale zkopmlikovala nepřízeň počasí, kdy ve velkém vedru docházaly hráčům síly už velmi brzy. Navíc se Sedlo nesešlo v plném počtu a nepředvedlo tudíž hru na maximální hranici svých možností. Všech těchto aspektů dokázala Svatava šikovně využít a dvakrát doknce byla i ve vedení, ale Novosedelští její náskok nakonec vždy dokázali smazat a utkání tak došlo až k penaltovému rozstřelu. V tom jsně dominovala zkušenější Svatava, která tak v závěru vydřela druhý bod a vlstně první vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nové Sedlo zpočátku mělo převahu, ale neprosadilo se střelecky

Zpočátku měli domácí herní převahu, dokázali uplatnit svou větší fotbalovost a vytvářeli si mnoho šancí. Pokaždé však neovládli finální fázi svých akcí a tak se branky nedočkali. Navíc se při své aktivitě díky velkému vedru a vyššímu průměrnému věku rychle unavili a do hry se začal dostávat omlazený kádr Svatavy. Ta si také vytvořila pár šancí a k brance párkrát mnoho nechybělo. Až nakonec asi pět minut před koncem poločasu sudí nařídil pro nedovolený zákrok ve vápně na Tůmu pokutový kop ve prospěch hostí. K tomu se postavil dnes skvělý David Trojan a bezchybně zakončil do volného prostoru. Díky jeho zásahu se tak hosté do kabin mohli podívat při vědomí, že mají jednobrankový náskok před druhou půlí.

Svatava tlačí, ale Sedlo skóruje

Zdálo se, že Svatava má vše pod kontrolou, dokázala si vytvořit pár příležitostí a unavené Sedlo k ničemu moc nepouštěla. Ukázalo se ale, že Nové Sedlo před druhou půlí vymyslelo perfektní tah. V sestavě vykouzlilo dvě změny a vyplatilo se. Energií nabytí Bedřich Rychna se už brzy proti hráčům, s jedním poločasem v nohách navíc, dokázal prosadit a zařídit tak svému týmu vyrovnání. I nadále byla ale celkově trochu lepší Svatava a za pár minut toho také dokázala využít, když domácí útočníci udělali velkou chybu, když ztratili balón a hosté se rychle asi na dvě přihrávky hnali v před. Poté se balón dostal k Davidu Trojanovi, který sám obešel asi tři hráče a na závěr i brankáře a zakončoval tak do prázdné brány. Poté se dlouho nic nedělo a Svatava pouze hájila své vedení. Domácí ale nějaké šance měli, ale zdálo se, že už se jim branku vstřelit nepodaří, až nakonec v poslední minutě utkání se odhodlal, jen tak z nouze, ke střele asi ze třiceti metrů Kamil Farkaš, jehož rána prošla až za záda gólmana, který ji očividně podcenil. Bylo vyrovnáno a utkání se posunulo k penaltovému rozstřelu.

penaltový rozstřel domácí nezvládli

 Bylo vyrovnáno a utkání se posunulo k penaltovému rozstřelu. Zatímco Svatava vše bez problémů proměnila, domácí hráči se hned dvakrát nedokázali trefit a tak druhý bod Svatavě doslova darovali. Byl to pro Svatavu zajímavý závěr utkání, nejprve ji Sedlo o dvabody připravilo a poté ji jeden darovalo. Ale ať počítám, jak počítám, stále je jeden bod ve zbytečném minusu.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Union Nové Sedlo B
(Baník Union Nové Sedlo): Nové Sedlo se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.

TJ Baník Svatava
Václav Zetek (Baník Svatava): Já bych řekl, že prvních dvacet minut bylo v režii domácích a my jsme se poté dokázali, i přes obrovské horko, zlepšit. Dostali jsme se do vedení, ale ve druhém poločase, i když jsme hráli velmi dobře jsme o něj dvakrát přišli a soupeř dokázal vyrovnat. Ale jsme rádi za dva body, které jsme nakonec udřeli při penaltách. My jsme teď hodně omladili svůj tým, máme tu i osmnáctiletého kluka na hostování, takže teď doufám, že už se budeme jen zlepšovat.



Sestavy


TJ Baník Union Nové Sedlo B
R. Rychna [-] - J. Punčochář [-] (46. Z. Rubáš [-] ) , M. Pešák st. [-] , M. Kubelka [-] , D. Patera [-] - J. Němeček [-] (46. B. Rychna [-] ) , D. Petřík [-] , P. Kiss [-] - K. Farkaš ml. [-] , T. Tefr [-] , S. Suchý [-] -

TJ Baník Svatava
F. Kusík [-] - R. Bendík [-] , M. Tůma [-] , A. Lídl [-] , R. Vokáč [-] , D. Juhár [-] , D. Trojan [-] , V. Proft [-] , R. Holub [-] , T. Rajtšlegr [-] , B. Vágner [-]

Místo: tráva. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Godža Ladislav - ZAJAČIK Miloš (N), HARVALÍK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.