1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jindřichovice se chytily v Krásnu, Baník tak sesadily z první pozice v tabulce


Branky


28. K. Šereda - 45. E. Fojtík , 85. P. Rau
0

Krásno neuneslo roli jasného favorita, asi takhle bych shrnul sobotní utkání dvou celků z opačných pólů tabulky. Jindřichovicím úvod sezóny nevyšel a po nepřesvědčivých výkonech se potácely u dna tabulky. Dokázalo je ale probrat vítězství po pentltách z minulého kola proti Oloví, které bylo v tu dobu druhé v tabulce. Přesto však nikdo nečekal, že by si Jindřichovice dokázali vyšlápnout také na Krásno, a tím spíše, že za tři body. Nečekali to asi ani domácí, kteří svého soka nejspíš mírně podcenili a nechali si výhru uniknout i přes vedení 1:0. Jindřichovice měly silné závěry. V závěru první půle vyrovnaly a v závěru té druhé vstřelily vítěznou branku. Pro Krásno je to první porážka a ztráta bodů vůbec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásno zaskočila bojovnost a urputnost soupeře

Domácí byli pozičně, už podle očekávání, lepší. Drželo balón a dokázalo si vytvořit pár drobných šancí. Jindřichovice ale bojovali a týmovou hrou a obrovskou chutí s dokázali kvalitnějšímu soupeři vyrovnat. Přsto šlo, jako první do vedení Krásno, které otevřelo skóre nádhernou trefou. A asi se nebudete divit, že se o ni postarala kopačka Lukáše Šeredy. Ten nic neřešil a zpoza šestnáctky tvrdě vypálil přímo do šibenice. Tato trefa Krásno maličko uchlácholila. Poté se hrálo především ve středu hřiště a k šancím se žádný tým příliš nedostával. Už se tak zdálo, že domácí své vedení, před druhou půlí, udrží, ale hosté se nakonec dokázali prosadit a vyrovnat. Možná i díky tomu, že domácí se už maličko viděli v kabině při odpočinku. V pětačtyřicáté minutě se po rohovém kopu míč po několika odrazech dostal k Eduardu Fojtíkovi, který zpoza šestnáctky křižnou střelou k pravé tyči brankáře hravě překonal. 

Hosté ze své snahy vytěžili maximum

Ve druhé půli navázaly oba celky na hru z předchozího poločasu. V padesáté minutě se Krásno dostalo k pokusu, při kterém si, do té doby skvělý, brankář Surový zlomil prst. To ho ale nezastavilo a nedonutilo, aby vysvlékl rukavice a hřiště opustil. Utkání odchytal a za to si vysloužil jistě i respekt od domácích fanoušků. Gólu se však nikdo nemohl stále dočkat. Oba celky se nemohly prosadit a už to vypadalo, že rozhodnout budou muset penalty, ale zase se tak nestalo. Petr Rau v pětaosmdesáté minutě střílel nádherně k tyči, kam ostatně brankář Košťál skákal, ale v poslední chvíli ho zády tečoval jeden z domácích hráčů a brankář už nestihl zareagovat, což rozhodlo o třech bodech ve prospěch Jindřichovic.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Krásno
Miloslav Homolka (Baník Krásno): Zápas byl vyrovnaný, ale my jsme dali o branku méně a prohráli jsme. Jindřichovice bojovali a měli navíc i to potřebné štěstí, které my neměli. Především ten vítězný gól byl hodně šťastný, ale každopádně, my jsme si zasloužili prohrát. Nebyl to v našem podání dobrý výkon, na který bychom mohli být pyšní.

FK Jindřichovice
Martin Suchan (FK Jindřichovice): Jsme nadmíru spokojení. Krásno bylo sice pozičně, podle očekávání, lepší, ale my jsme byli bojovnější a výhru jsme si vydřeli. Já bych ještě chtěl vyzvednout výkon brankáře, který nám v minulém týdnu velice pomohl, jako stoper a dnes musel zaskočit na pozici brankáře. Chytal famózně a navíc si v padesáté minutě zlomil prst a přesto dochytal a podal perfektní výkon, jako kdyby mu bylo stále dvacet. Chtěl bych ale poděkovat celému týmu, který si tři body důsledně vypracoval.



Sestavy


TJ Baník Krásno
M. Košťál [-] - O. Pikal [-] , R. Schlossbauer ml. [-] , V. Kvapil [-] , P. Michalec [-] - P. Poplštejn [-] , L. Šereda [-] , M. Kvapil [-] , W. Lorenz [-] - K. Šereda [-] , K. Václavík [-] -

FK Jindřichovice
J. Surový [-] - E. Fojtík [-] , L. Rehák [-] , J. Lavrenčík [-] , T. Havlík [-] , P. Fojtík [-] , J. Račák [-] , M. Voves [-] , J. Fujan [-] , J. Lavrenčík [-] , P. Rau [-]

Místo: tráva. Počet diváků: 65.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.