Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychnov vstřelil první gól v sezóně, ale ten mu ve Svatavě proti vlastnímu bídnému výkonu nestačil


Branky


0

Svatava na svém hřišti vybojovala celkem povinné vítězství proti poslednímu týmu v tabulce. Ten přečkal první tlak Svatavy a poté se dokázal dokonce svým prvním gólem v sezóně dostat do vedení. Na nic víc se už ale nezmohl a v režii Svatavy se v poklidu kráčelo dál. Domácí utkání celkem snadno otočili a připsali si první tříbodové vítězství. Zajímavou statistikou, kteru bych u Svatavy rád vyzdvihl, je fakt, že se se svými bodovými příděly zatím každým utkáním zlepšuje. V prvním kole podlehla Baníku Krásno, ve druhém pak vydřela bod proti Starému Sedlu, ve třetím zase porazila na penalty Nové Sedlo, což ji přineslo dva body a nyní si poradila s Rychnovem za tři body. Zajímavé. Akorát netuším, jak bude Baník pokračovat nadále. Pojede od znovu od začátku, zpět dolů, nebo se udrží už na vítězné vlně?  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branka v sezóně v podání Rychnova a svatavské vyrovnání

Lépe začali domácí, kteří si už během první patnáctiminutky dokázali vytvořit hned tři velmi slibné gólové příležitosti. Například když po centru z prava hlavičkoval na malém vápně Juhár, jehož umístěný pokus zastavil Křenkův výborný zákrok na brankové čáře. Ty další byli vypracované kombinačně ze hry a v dobrém světle se u nich ukázali Popovič, Trojan, nebo obránce Holub. Rychnov ale nebezpečnou čtvrthodinu, především díky gólmanovi, přečkal bez úhony a sám se navíc po chvíli dočkal první branky sezóny, která jej dostala do vedení. Kapitán Miroslav Souček to vzal asi z dvaceti metrů na sebe a vypálil. Brankář si se štiplavou střelou nemohl poradit a míč dokázal zastavit asi až dvacet centimetrů za brankovou čárou. Poté už ale bylo opět vše v režii Svatavy. Domácí se ale neukvapovali, drželi balón a vyčkávali na svou šanci. A ta už brzy přišla. Sedm minut před koncem poločasu svého dobrého postavení využil obhozením brankáře Pavel Popovič. Ten tak vyrovnal na 1:1 a za tohoto stavu se odcházelo do druhé půle, která musela rozhodnout.

Režie Baníku a mizérie Rychnova rozhodly

Druhý poločas byl už ale pouze v režii jednoho týmu, který soupeře k ničemu nepustil. Ani nemusel, protože Rychnov nebyl schopný si dát přihrávku a vypracovat nějakou větší šanci, takže to pro Svatavu byla vlastně pohoda. V pětašedesáté minutě šla navíc do vedení, když se přesně trefil Radim Reismüller. To srazilo hosty úplně k zemi a o dvě minuty déle přidal ještě jeden zářez do kůže soupeře Pavel Popovič. Tím bylo vlastně vše rozhodnuto. V závěru utkání už se nikdo nikam nehnal, spíše se dohrávalo utkání a nebylo se, nač dívat. Výsledek 3:1 už si tak Svatava udržela a poprvé bere tři body. Zároveň ale podrthla miérii Rychnova, který v současné formě nemá na to bojovat ani o předposlední místo.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Svatava
Václav Zetek (Baník Svatava): Pro nás to bylo povinné vítězství, pro které jsme ale určitě nepodali stoprocentní výkon. Myslím si ale, že je zasloužené, protože Rychnov nebyl příliš konkurenceschopným soupeřem. Zápas byl vesměs v naší režii a skóre mohlo na naší straně být daleko vyšší. Závěrem musím pochválit některé hráče, kteří se velmi snažili. My totiž rozšiřujeme stále kádr, protože nejsme spokojeni s tím, co máme a místa v základu stále ubývá, z čehož pramení snaha mnoha z nich.

SK Dolní Rychnov B
Miroslav Kasl (SK Dolní Rychnov): Rychnov si za celou dobu v utkání nepřihrál. hra je nyní úplně tragická, chybí nám přihrávka, myšlenka, ale fotbalovost celkově. Já měl dojem, že ti kluci byli poprvé na hřišti, a mám ho každý zápas. My jsme dali náhodný gól, ale k tomu nám velmi pomohlo štěstí a chyba brankáře, jinak bychom se nezmohli na nic a byla by to ještě větší ostuda.



Sestavy


TJ Baník Svatava
F. Kusík [-] - B. Vágner [-] , R. Reismüller [-] , R. Holub [-] , V. Proft [-] - R. Vokáč [-] , A. Lídl [-] , D. Trojan [-] , D. Juhár [-] - M. Tůma [-] , P. Popovič [-] -

SK Dolní Rychnov B
F. Křenek [-] - V. Verner [-] , M. Kasl [-] , P. Čech [-] , K. Kreysa [-] , V. Šantora [-] , Z. Liebl [-] , T. Sivák [-] , J. Karas [-] , P. Mentlík [-] , M. Souček [-]

Místo: tráva. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Hodač Petr - PISÁR Petr (N), HROUDA Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.