4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 15:00

4.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lomnice přejela Svatavu, ale tak jednoznačné, jako výsledek, to zase nebylo


Branky


0

Utkání mezi Lomnicí a Svatavou bylo poměrně vyrovnané. Svatava opět udělala krok dopředu a hrála velmi pěkně, ale Lomnice si hrála své a nakonec ji to stačilo. Výsledek 4:0 však rozhodně optickému výrazu utkání rozhodně neodpovídá. Pro Svatavu je to tak velká škoda. V Lomnici klidně na body sahat mohla a do tabulky by se ji už také nějaké hodily, aby se dostala o něco výše. To Lomnice může být spokojená, protože dokázala napravit své zaváhání z předchozího kola a trochu se tak vyzdvihla  blíže k vrcholu tabulky. V příštím kole ji čeká na svém hřišti Dolní Rychnov, takže zatím vše nasvědčuje, že v příštím kole Lomnice prolomí své venkonví trápení a bude pokračovat v tříbodových přídělech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svatava Lomnici zaskočila, ale chyběli góly

Hosté vstoupili do utkání oprvdu ve skvělém rozpoložení a ihned nastolili vysoké tempo. Lomnici přehrávali a vytvářeli si mnoho šancí, kterých však nemohli využít. Lomnice byla jejich nástupem asi natolik zakřiknuta, že se opravdu téměř na nic nezmohla a pouze se stačila rozjeté Svatavě sekundovat. Tu však nakonec zradila vlastní koncovka a poté, co se hosté nedokázali prosadit, začalo jejich nasazení maličko opadat a Lomnice se naopak začala dostávat do hry. Už po pětadvacáté minutě domácí tým svého soupeře přehrával a začal mít více ze hry on. Rozdíl byl však v tom, že Lomničtí hráči se dokázali i trefovat. Avšak kdo ví, jak by to vypadalo, kdyby Svatava lespoň jednu svou šanci předtím proměnila? To se však nestalo a tak přišela s otevřením skóre druhá strana. Tomáš Zindl to vzal na sebe, přešel přes půl hřiště až do vápna a prudkou střelou nedal brankáři nejmenší šanci. I po jeho brance byla však Svatava stále ve hře, domácí měli sice stále mírnou převahu, ale Baník bez šancí stále ještě nebyl. Do konce poločasu se však už nikdo netrefil, a tak se do šaten odcházelo za vedení Lomnice v poměru 1:0.

Dobrý vstup a odpadnutí Svatavy

Utkání rozhodl nejspíš velmi vydařený vstup Lomnice do druhé půle. Ten byl klíčový. Uběhla sotva minuta, Svatava si snad ještě ani nesáhla na míč, a po krátké kombinaci utekl po lajně Roman Bureš, který se prodral až před bránu, kde byl atakován soupeřem, ale ještě v pádu stihl balón dorazit pod břevno do sítě. To Svatavu už maličko srazilo k zemi, a když v pětapasdesté z křídla v rychlé kombinaci přesnou přihrávkou našel spoluhráč Jana Veselého, který zpracoval balón a šel sám na bránu. Obešel brankáře, ale ten se stačil ještě vráti a vystihnout jeho střelu, ne dorážku byl už ale krátký. A to už Svatava byla úplně bez naděje a propadl bezmoci. Poté už nebyla vůbec nebezpečná a utkání bylo už pouze o tom, zda domácí ještě navýší. To se jim nakonec podařilo. Rychlá rozehrávka obrany zamířila k Janu Veslému, který se protáhl po lajně a namířil si to přímo před branku, kde nakonec v pádu zakončoval střelou pod horní spojnici. To už byl ale poslední zásah utkání a více už k vindění nebylo. Lomnice vyhrála nakonec 4:0, ale i tak, měla poměrně namále. 



Ohlasy k zápasu


TJ Lomnice B
Petr Zindl (OSS Lomnice): Prvních dvacet minut byla Svatava lepší. Vytvářela si i více šancí, hrála lepší fotbal a mohla se dostat do vedení. Poté jsme se ale rozehráli a dostali jsme se do hry. Začali jsme přebírat otěže a dokázali jsme toho využít. Svatav poté trochu začal kolísat, ale chtěl bych podotknout, že na mě Svatava působila velmi dobře. Hráli fotbal, nezavřeli to a rozhodně nebyli špatní. Mě se jejich hra rozhodně líbila. A to, že už jim to tolik nešlo za rozhodnutého stavu asi není nic neobvyklého ani u lepších týmů.

TJ Baník Svatava
Václav Zetek (Baník Svatava): Domácí vyhráli zaslouženě, ale výše toho výsledku rozhodně není adekvátní k výkonu obou mužstev a k tomu, jak to na hřišti vypadalo. Více než prohra nás ale mrzí zranění našeho hráče, Tomáše Rajtšlegra, který musel do nemocnice. Po souboji dopadl nějak hloupě na míč a poté nemohl hýbat v noze, ve které neměl vůbec cit. Tak doufejme, že se brzy uzdraví.



Sestavy


TJ Lomnice B
J. Procházka [-] - R. Bureš [-] , T. Dlesk [-] (63. M. Ohibský [-] ) , J. Veselý [-] , R. Knaf [-] (63. L. Maňák [-] ) , T. Zindl [-] , R. Macek [-] (63. P. Veselý [-] ) , J. Oršula [-] (83. J. Suchý [-] ) , M. Zach [-] , F. Obešlo [-] (83. J. Stockner [-] ) , M. Matoušek [-]

TJ Baník Svatava
F. Kusík [-] - R. Reismüller [-] (46. Z. Repík [-] ) , R. Holub [-] - R. Vokáč [-] , A. Lídl [-] , D. Trojan [-] , D. Juhár [-] - P. Popovič [-] - T. Rajtšlegr [-] (27. M. Šváb [-] ) , P. Parkmann [-] , R. Bendík [-] (74. D. Fülöp [-] )

ŽK: 34. R. Bureš , 66. J. Oršula - 75. R. Holub , 89. D. Trojan .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pešek Pavel - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.