L. Pech 18.
1:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svatava se držela, ale zkušenější Chodov měl více sil a výsledek si ohlídal


Branky


18. L. Pech - 9. L. Machala , 40. P. Binias , 59. J. Smolka
0

Utkání osmého s devátým, tedy před-předposledního s předposledním. To nezní pro oba příliš lichotivě, zvláště poté, co oba měli určitě vyšší ambice. Vždyť Svatava skončila v minulém ročníku, pokud se nemýlím, čtvrtá a Chodov? Z toho byl nakonec vicemistr. Pro letošní ročník byli oba favorizovaní na boj o celkový titul a teď? Ani jednomu nevyšel vstup do sezóny a oba se trápí u dna tabulky. U obou se však očekává, že půjdou výš. Kdo svůj vzestup z mizérie však v tomto utkání započne, nebylo úplně jasné. Nakonec to zvládl ale Chodov, který se do sítě soupeře trefil třikrát, což mu tentokrát mohlo stačit. V předchozích případech totiž často doplácel na velké množství inkasovaných branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodl gól do šatny

Aktivnější a dravější Chodov na svou první branku nečekal dlouho. Už v deváté minutě vyrazil Fránovu prudkou střelu brankář až na šestnáctku, kde si připravil pozici ke střele nikým neaktaovaný Lubomír Machala a prostřelil vše, co mu stálo v cesté. Avšak poté trochu zabrala i Svatava, která nebyla úplně bez šancí. Hosty musel často také podržet brankář Luděk Rau, obráce, který musel zaskočit mezi tři tyče za chbějicí brankáře, a vedl si vskutku skvěle. Jednou na něj dokonce šel domácí útočník v samostatném úniku, ale on si s ním poradil. Neporadil si vlastně pouze s jedním pokusem, když se po krásné akci asi na dva doteky dostal do vápna Lukáš Pech, který zkušeně obstřelil brankáře. Šnace měl ale i Chodov a ten se nakonec gólem do šatny dostal opět do vedení, když se po rohovém kopu zavěsil do vzduchu Jiří Frána, který hravě rozvlnil síť. Více už první půle nenabídla a rozhodnou tak musela až ta druhá.

Definitivně rozhodlo Smolkovo sólo

Ve druhé polovině byly zpočátku velmi aktivní oba týmy. Chodov měl sice více ze hry, ale Svatava se snažila zkušenějšího soupeře, který měl o mnoho více hráčů na střídání, přetlačit a vyrovnat. Ale nakoenc ji do kolen definitivně srazilo sólo hostujícího záložníka. Jakub Smolka ze středu zálohy obešel snad šest hráčů, přičemž ukázal svou bravurní techniku, a dostal se z pravé strany do vápna, odkud brankáře střelou k tyči nádherně prostřelil. Byla to perfektní individuální akce, která by obstála i na televizy Nova v rubrice "Borec na konec". Zbytek utkání už se spíše v poklidu dohrával a Chodov si tak po dobrém výkonu připsal druhý tříbodový zisk. Konečně se tak vyprostil ze čtyřzápasové šňůry porážek. 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Svatava
Václav Zetek (Baník Svatava): Bylo to zasloužené vítězství hostů proti domácímu celku, který nastoupil v sestavě s pěti dorostenci, kteří se vrátili z mistrovského utkání pět minut před zápasem. Velká marodka nám nedala šanci na vítězství, hosté byli zkušenější a sehráli dobré utkání. Nás podržel trochu náš brankář, ale celkový výkon, nic moc.

TJ Spartak Chodov B
Jiří Andrš (Spartak Chodov): Měli jsme z utkání strach, přijeli jsme bez brankáře, ale zaskočil za něj hráč z pole a chytal velmi dobře. Pro druhý poločas nám přijeli vypomoci ještě dva hráči z A-týmu a nakonec jsme to zvládli celkem dobře. Omladili jsme tým a bylo to znát. Měli jsme několik dalších šancí a rozhodně jsme s utkání naprosto spokojeni. Doufáme, že nás trochu nakopne.



Sestavy


TJ Baník Svatava
F. Kusík [-] - L. Pech [-] (69. D. Fülöp [-] ) , R. Bendík [-] , M. Šváb [-] , D. Trojan [-] , D. Juhár [-] , R. Holub [-] , V. Proft [-] , T. Pippenbacher [-] , R. Reismüller [-] , B. Vágner [-]

TJ Spartak Chodov B
L. Rau [-] - P. Macák st. [-] - B. Benda [-] (54. P. Macák ml. [-] ) , J. Frána [-] (46. J. Macák ml. [-] ) - L. Machala [-] (80. J. Pojar [-] ) , L. Janoušek [-] (60. T. Kovařík [-] ) - J. Pinc [-] , M. Kopecký [-] , R. Fojtík [-] , P. Binias [-] (46. O. Žižka [-] ) , J. Smolka [-]

ŽK: 72. M. Šváb , 76. D. Juhár - 85. P. Macák st. .
Místo: tráva. Počet diváků: 37. Rozhodčí: Peschel Filip - TŮMA Michal (N), KISS Štěpán (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.