Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

5.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani Lomnice nedarovala Rychnovu první body, bez potíží zvtězila


Branky


0

Favorit tohoto utkání? Lomnice je jedním z nejlepších a nejkvalitnejších týmů soupeře, zatímco domácí tým, tedy Dolní Rychnov, se propadá stále více ke dnu. Pořád ještě nemá ani body a po dnešním dni, kdy padl v poměru 1:5, se již utápí na samotném dně tabulky se šestibodovou ztrátou na devátého. To je opravdu velmi špatný úvod v podání Rychnova. Zkrátka je to noční můra, ze které by se v Rychnově určitě rádi probrali, ale zatím je jejich forma, jako bažina. Čím více se domácí snaží, tím více je stahuje. Lomnice je na tom poněkud lépe, navíc využila dokonal zaváhání Starého Sedla a společně s Poříčím se na něj dotáhla na rozdíl dvou bodů. Na Kránso ji ale chybí ještě tři. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Sestavy


SK Dolní Rychnov B
F. Křenek [-] - J. Strejček [-] , K. Tříska [-] (46. M. Dvořák [-] ) , K. Kreysa [-] (46. P. Mentlík [-] ) , F. Žába [-] , V. Verner [-] , M. Dědič [-] (46. P. Čech [-] ) , J. Karas [-] , Š. Diosegi [-] , M. Souček [-] , K. Hylský [-] (70. V. Vach [-] )

TJ Lomnice B
J. Procházka [-] - R. Bureš [-] (78. T. Martinec [-] ) , J. Veselý [-] , R. Knaf [-] (62. M. Ponc [-] ) , J. Šlais [-] , T. Zindl [-] , R. Macek [-] , R. Schrehart [-] (62. L. Maňák [-] ) , M. Zach [-] , F. Obešlo [-] (62. P. Veselý [-] ) , M. Matoušek [-]

ŽK: 35. K. Hylský - 32. R. Macek , 39. R. Knaf .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Grůza David - LÍDL Tomáš (N), PTÁČEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.