2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jindřichovice pokračují na dobré vlně, teď porazily také Svatavu


Branky


0

Poté, co Jinřichovickým úvod sezón příliš nevyšel, se konečně tamní mužstvo začíná dávat dohromady a postupovat tabulkou vzhůru. Nakpol je už bod proti Oloví a výhra proti Krásnu ve druhém a třetím kole a od té doby se po důkladném sběru bodů dostávají až na chvost první pětice. Svatavu většina fanoušků také pasovala výše, ale její výkony tomu zatím nenasvědčují. Jediný, koho Baník dokázal porazit, byl Dolní Rychnov, a proto se také tento tým už po celkovém sedmém utkání celé soutěže drží chybým tříbodovým ziskem na předposledním místě. Porazili ji totiž i Jindřichovice, kterým stačily dvě branky proti jedné svatavské. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek do druhé půle

Jindřichovice měly od začátku navrch a vytvářeli si hodně šancí, ale měly opravdu velké potíže s jejich proměňováním. Nedokázali se vůbec prosazovat a zdálo se, že je to možná bude mrzet. Oslabeného soupeře však dokázaly po celou dobu držet na uzdě, takže se mohly stále soustředit pouze na ofenzivu, ve které byly opravdu velmi aktivní, ale nepřálo jim štěstí a zejména také brankář Kusík, který podával parádní výkon a svůj tým hodně podržel. A právě z velké části díky němu mohli ještě před druhou půli živit hosté naději na nějaké body.

Fojtík rozhodl, ale Svatavě moc nechybělo

Obraz hry se ve druhé polovině vůbec nepozměnil. Jindřichovice si stále vedly lépe a soupeře přehrávaly, rozdíl byl však v tom, že tentokrát už na gól nemusely tak dlouho čekat. Přihrávku před bránu dostal Eduard Fojtík, který se balón jen přstrčil do ještě lepší pozice a střelou k tyči otevřel skóre utkání. A ani po této brance se však koncovka Jindřichovic nezlepšila a pořád se domácí hodně trápili. Nakonec se ale přeci jen ještě jednou trefili a to bylo velmi důležité. Někam do prostoru mezi šestnáctkou a penaltou dostal z rohového kopu centr opět Eduard Fojtík, který míč zpracoval zády k bráně, ale velmi rychle se s ním otočil a bez problémů skóroval. Asi za další tři minuty a kousek se hosté dočkali vyrovnání, ale mezi tím ještě stačil obrovskou šanci na hattrick spálit Fojtík, který stál sám na penaltě před gólmanem, ale minul. A právě to hosté potrestali. Za tohoto stavu se dopředu vysunul kapitán Reismüller, který uvolnil Davida Trojan, a ten asi z dvaceti metrů prostřelil vše, co mu stálo v cestě. To bylo ale v podání Svatavy už vše. Domácí mohli navíc ještě v poklidu navýšit, ale asi největší šanci zbylých minut promarnil také Surový, který nevyužil samostatný únik, kdy zbývalo překonat jen Kusíka. Nepovedlo se, a tak i díky několika dalším opět promarněným šancím zvítězily Jindřichovice "jen" díky rozdílu jedné branky.



Ohlasy k zápasu


FK Jindřichovice
Jiří Németh (FK Jindřichovice): Byl to vyrovnaný zápas s mírnou převahou Jindřichovic. Domácí měli hodně šancí, ale mnoho jich zahodili, přesto jsme však vyhráli 2:1 a máme tři body, čímž jsme si splnili to, s čím jsme do utkání šli a nemůžeme být nespokojení.

TJ Baník Svatava
Václav Zetek (Baník Svatava): Vítězství domácích bylo zasloužené. My jsme přijeli jen v jedenácti lidech bez čtyř hráčů základní sestavy. Ale přesto jsme podali statečný výkon a jsme celkem spokojení. Chtěl bych ale vyzdvihnout gólmana Kusíka, který zabránil možná daleko vyšší porážce.



Sestavy


FK Jindřichovice
L. Kasl [-] - E. Fojtík [-] , K. Surový [-] , J. Lavrenčík [-] , T. Havlík [-] , P. Fojtík [-] , M. Truhlář [-] , M. Voves [-] , J. Lavrenčík [-] , L. Rehák [-] (65. K. Zicha [-] ) , P. Rau [-]

TJ Baník Svatava
F. Kusík [-] - M. Šváb [-] , P. Popovič [-] , T. Pippenbacher [-] , D. Fülöp [-] , A. Lídl [-] (57. J. Slejška [-] ) , R. Vokáč [-] , Z. Repík [-] , D. Trojan [-] , R. Reismüller [-] , L. Pech [-]

ŽK: 35. P. Rau - 28. R. Vokáč .
Místo: tráva. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Hrubý Vít - ŠPIRKA Jan (N), ZETEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.