2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvojitá radost. Atraktivní souboj Baníků ovládlo Krásno a přímý souboj střeleckých hvězd, Šeredy a Reitmeiera, také


Branky


0

Souboj Krásna a Královského Poříčí měl být velmi zajímavým a atraktivním duelem. A také byl a nechybělo mu ani na napětí až do konce. O všem tady rozhodovala už první půle, ve které začalo lépe Poříčí. To se ale prosadilo pouze jednou a dovolilo pomalu svému soupeře přebírat otěže nad utkáním.Krásno dokázalo vyrovnat, ve druhé polovině se dostalo do vedení a těsný náskok už v napínavém závěru uhájilo. Baník Krásno už si napínavý závěr ohlídal a získal tak velmi cenné tři body, které se budou v souboji na špici tabulky jistě hodit. Krásno momentálně soutěž vede o bod před druhým Starým Sedlem, ale na za nimi je pak dlouhá mezera pěti bodů, za kterou číhají Lomnice, právě Poříčí, Jindřichovice a možná také Oloví. Tuto mezru se ale ještě zítra, tedy během neděle, pokusí vyplnit Lomnice, která má ještě utkání k dobru, musí si však poradit na novosedelském hřišti. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poříčí začalo ve větším tempu, ale nedokázalo si vytvořit patřičný náskok

Zpočátku těžilo Poříčí ze zkušeností z vyšší soutěže a nedávalo Krásnu moc prostru, to navíc soupřův úvod velmi zaskočil a maličko opařil. Krásno tak nepůsobilo zrovna nejlépe a Poříčí mělo dostatk prostoru pro rychlé otevření skóre, když se už v sedmé minutě ujala střela Marcela Harvánka. Krásno se nemohlo stále dostat do hry a aktivněji pořád působili hosté, kteří však nadále nedokázali svých šancí využívat a dovolili Baníku Krásno dostat se zpět do hry. Domácí se stále více sehrávali a vyrovnávali utkání. V osmaatřicáté minutě je ale nakoplo vyrovnání, když po kombinaci zkusil z boku vystřelit na brankáře jeden z domácích hráčů, gólman jeho pokus ještě vyrazil na druhou tyč, ale tam byl velmi rychle Michal Urbánek, který ho doklepl do brány a bylo vyrovnáno. A od té doby už přebarli otěže nad utkání domácí. Branku už ale nikdo nevstřelil a tak se přecházelo do druhé půle za vyrovnaného stavu.

Souboj Šereda x Reitmeier

Všichni se těšili na střeleckou hitparádu a přetahovanou v podání Lukáše Šeredy a Tomáše Reitmeiera, dvou nejlepších střelců soutěže, kteří suverénně stojí na vrcholku celé střelecké tabulky. Ale to se v první půli nestalo a čekalo se, zda se alepoň jeden z nich prosadí ve druhé a pomůže si v souboji s tím druhým. Zejména od Lukáše Šeredy se rozhodně čekalo trochu více, protože je tím praavým rozdílovým hráčem, který to umí vzít na sebe a navíc v jeho prospěch hrála také statistika, že do této chvíle skóroval v každém utkání, i přes to, že v tom posledním byl ve třiadvacáté minutě vyloučen. Ve druhé půli mělo Krásno také navrch a v poklidu řídilo vývoj a tempo utkání. Nakonec se také dokázali prosadit a myslím, že radost měli všichni, protože lídr mužstva nezklamal a opět se ukázal, jako ten rozdílový hráč. Také druhé krásenské brance předcházela velmi dobrá kombinace, v jejímž závěru se ve vápně uvolnil Lukáš Šereda, který dostal míč a nezaváhal. Krásno už si po zbytek utkání vše celkem v poklidu ohlídalo a na jeho konci se tak mohlo radovat z dalších tří bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Krásno
Miloslav Homolka (Baník Krásno): Byl to velmi bouřlivý zápas. Bylo vidět, že se hraje o hodně. Soupeř byl zpočátku lepší a dával do toho více, my jsme byli zakřiknutí a z toho on těžil, dali sice rychlou první branku, chvíli nám trvalo, než jsme se z toho oklepali a srovnali se, ale dokázali jsme vyrovnat a to nás trochu nabudilo. Nakonec jsme utkání otočili a ve druhé půli už jsme byli asi lepší.

Baník Královské Poříčí B
Vladimír Gregor (Královské Poříčí B): Utkání bylo velmi vypjaté. Myslím, že my jsme měli navrch a zasloužili jsme si vyhrát a z celkového výsledku jsme proto zklamaní. Myslím, že utkání hodně ovlivnil nekvalitní výkon sudího. Více se k tomu ale vyjadřovat nechci, zkrátka jsme prohráli, musíme se oklepat a jít dál. Já jen chlapcům děkuji za dobrý výkon a doufám, že v dalších utkáních z něj nepoleví.



Sestavy


TJ Baník Krásno
M. Košťál [-] - J. Masopust ml. [-] , R. Schlossbauer ml. [-] , V. Kvapil [-] , P. Michalec [-] - W. Lorenz [-] , K. Václavík [-] , L. Šereda [-] (88. J. Drška [-] ) , P. Poplštejn [-] - L. Ruppert [-] , M. Urbánek [-] -

Baník Královské Poříčí B
M. Zimmel [-] - Š. Dubaj [-] , R. Prchal [-] , R. Zinner [-] , J. Fišer [-] (80. J. Graňák [-] ) - M. Harvánek [-] , T. Tesař [-] , V. Friml [-] , V. Wagner [-] - T. Reitmeier [-] (62. M. Mikyska [-] ) , M. Kočí [-] -

ŽK: 31. L. Šereda , 88. P. Michalec - 66. R. Zinner , 80. T. Tesař .
Místo: tráva. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Sakáč Jan - KVAPIL Matěj (N), KIRCHNER Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.