2:1
(1:0)
90. E. Fojtík (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

7.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychnov má první body, obral Jindřichovice


Branky


7. D. Body , 71. K. Kreysa - 90. E. Fojtík (p.)
0

Zde byl favorit poměrně jasný. Rychnovu se začátek sezóny vůbec nevydařil. Tamní tým měl velké po všech stránkách velké problémy a bylo otázkou, zda vůbec zvládne tuto sezónu dohrát. Až do nedělního podvečeru nepoznal sladkost výhry, ale ani sladkost zisku jediného bodu. Doposud jen trápení, bezmoc a zmar. Prostě to nešlo. Za což jasně mluví i skóre 4:33, které před utkáním Rychnov měl. Jindřichovice proto byly jasným favoritem celého utkání, ale vůbec se jim nedařilo a kazily vše, nač sáhly. Rychnovu se navíc už brzy podařilo otevřít skóre a snad poprvé se letos dostat do vedení. Ve druhé polovině přidal pak ještě jednu branku a prvnímu bodovému přídělu byl velmi blízko. Jindřichovice dokázaly v závěru pouze snížit na 2:1 a bylo rozhodnuto. Rychnov získal první senzační vítězství. V tabulce je však stále poslední a na předposlední Svatavu, ztrácí stále tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychnov dobře začal a Jindřichovice se trápily

Jindřichovicím to už od začátku zkrátka nešlo, a tak se taktovky ujal Rychnov, který se snad poprvé v letošní sezóně, dokázal dostat do vedení. Centrovaný balón do vápna si v sedmé minutě zpracoval Šnatora, který našel ještě lépe postaveného Dominika Body, a ten následně propálil vše, co mu stálo v cestě. Na pohled to nebylo zrovna nejkrásnější utkání. Jindřichovicím se nedařilo, jejich výkon lemovaly špatné přihrávky, pomalá a neefektivní mezihra, odskakování balónu a zkrátka naprostá bezmoc. Rychnov možná držel balń dokonce o něco více, ale ani jemu se nedařilo nějak více soupeře přehrávat. Zároveň diváci sledovali zápas, který nenabídl téměř žádné šance, jen drobné pokusy ze hry a podobně. Není se ani čemu divit, že do konce půle už ani žádná branka nepadla a Rychnov si držel nadějné vedení.

Jindřichovice snížily až v závěru

Hra ve druhé polovině hry se vlastně vůbec nezměnila. Pořád se hrálo poměrně nepohledné a neatraktivní utkání, ve kterém se vlastně čekalo spíše jen na výsledek. Ale, co se muí minimálně Rychnovu nechat, že v koncovce dnes byl téměř stoprocentní. v jedenasedmdesáté minutě si totiž domácí vytvořili další větší šanci a dokázali své vedení ještě nevýšit. Karel Kreysa dobře napadal, obral soupeře o balón a šel sám na brankáře, kde přesně věděl, jak rozvlnit síť. V tu chvíli věřil minimálně v první bodování Rychnova i nejzarytější pesimista. Jindřichovicím se navíc i nadále téměř nic nedařilo, a tak se utkání přeneslo až do samotného závěru, ve němž nakonec ještě stačili hosté snížit, když byl Eduard Fojtík faulován ve vápně a sám následně přestupek proti pravidlům na svou osobu řádně potrestal. To už běžela ale devadesátá minuta a pro hosty to bylo jen estetické poupravení skóre v prohraném utkání.



Ohlasy k zápasu


SK Dolní Rychnov B
Jan Kříž (SK Dolní Rychnov): Dnes jsme podali asi nejlepší výkon od začátku sezóny, celý tým zahrál výborně a soupeře jsme dokonce i mírně přehráli. Soupeř nehrál špatně, ale naše hra byla týmovější a bojovnější. Jsem určitě spokojen, jen doufám, že to nebyl jen nějaký úlet, ale že nám to takto půjde i dále.

FK Jindřichovice
Jiří Németh (FK Jindřichovice): Byl to velmi špatný výkon Jindřichovic. Nesedlo nám to. Nedali jsme si přihrávku a vše bylo špatně, dělali jsme mnoho chyb, zkrátka den blbec. Rychnov navíc využil snad vše, co měl a zvítězil.



Sestavy


SK Dolní Rychnov B
P. Kalabza [-] - V. Šantora [-] , D. Body [-] , K. Kreysa [-] , J. Karas [-] , Š. Diosegi [-] , J. Kříž [-] , P. Halčinský [-] , P. Mentlík [-] , M. Souček [-] , K. Hylský [-]

FK Jindřichovice
L. Kasl [-] - J. Mika [-] , E. Fojtík [-] , J. Lavrenčík [-] , T. Havlík [-] , P. Fojtík [-] , M. Truhlář [-] , M. Voves [-] , J. Račák [-] , L. Rehák [-] , P. Rau [-]

Místo: tráva. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Hodač Petr - MENTLÍK Jan (N), SUCHAN Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.