Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

7.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spartak si prodloužil svou mizérii, jednoznačně o tom mluví debakl z Lomnice


Branky


0

Favorit byl jasný. Vep prospěch Lomnice totiž mluvilo téměř vše, od aktuální formy po domácí půdu. Nidko však nečekal, že by domácí tým měl loňského vicemistra takto jednoznačně vynést ze hřiště v zubech. Spartak se nezmohl ani na branku a navíc jich hned šest dostal. To je opravdu velké překvapení. Na zmrtvýchvstání v podání Chodova se čeká už douho a mluví o něm snad každý, ale pokud už brzy něco takového Spartak nenakopne, jen stěží se poté bude Chodov z mizérie vyhrabávat. Nebylo by se totiž ani čemu divit, kdyby za chvíli musel bojovat o záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chodovu se množila zranění a Lomnice navyšovala skóre

Lomnice začala o něco lépe a proti Chodovu navíc stála také velká smůla. Spartak dělal chyby, jeho herní projev byl na morém hřišti poněkud zmatený a Lomnice je celkem chladnokrevně trestala. Už ve třetí minutě se ujala střela Romana Bureše a Lomnice vedla. O dvě minuty déle navíc rozvlnil síť také Jan Oršula a Chodov už ztráce poněkud výrazně. Jistě mu nepomohla ani další inkasovaná branka ve třinácté minutě, kterou zaznamenal opět Roman Bureš. Když se začal Spartak konečně maličko dostávat do hry, postavila se mu do cesty zase zranění. Nejprve se v devatenácté minutě srazil s bývalým spoluhráčem Obešlem Dolejš, který si při tom přivodil nějaké zdravotní potíže a musel střídat. V pětadvacáté minutě si pak zase obnovil zranění po operaci jeden z tahounů týmu, Jakub Smolka, který musle také ze hřiště, což Chodovu příliš nepřidalo. A přesně tak, jak se domácím nevydařil začátek, se jim nevydařil ani konec první poloviny. Nejprve totiž ve čtyřicáté minutě hattrickem zvýšil Roman Bureš a o minutu déle se ozvala také lomnická superhvězda, Jan Veselý. Chodov prohrával 0:5, a to už bylo nezvratné.

Utkání uzavřel gólově, kdo jiný, než Bureš

Ve druhé půli se Chodov trochu sebral a alespoň zabojoval , Lomnice však stále měla více ze hry a hrálo se velmi otevřené a atraktivní utkání. Domácí měli ale stále navrch, ale nevyužili hned několika dobrých šancí a jednou pomohla hostům také tyčka. Nakonec ale domácí dokázali chodvské hradby prolomit ještě jednou, když ve dvaasedmdesáté minutě obešel tři hráče Roman Bureš, který následně položil také brankáře a střelou do prázné brány svou individuální akci úspěšně zakončil. Více zajímavého už se však nestalo, a tak si Chodov odváží z Lomnice nelichotivý a ostudný debakl. Těžko říci, zda bude Spartak schopný, se ještě letos zvednout a bojovat o vyšší příčky. Potenciál ale má.



Ohlasy k zápasu


TJ Lomnice B
Petr Zindl (OSS Lomnice): My jsme se na ten zápas celkem dobře připravili, protože Chodov, jako takový, je velice fotbalový. Zatím se mu sice nedaří, ale jednou to jistě protrhnout musí a my jsme nechtěli, aby to bylo zrovna proti nám. Z mé strany jsme ze zápasem spokojený, dařilo se nám fotbalově a po dlouhé době také v koncovce. Měli jsme sice ještě několik dalších šancí, ale přesto to bylo o mnoho lepší. Na Chodovu se mi líbilo to, že byl velmi fotbalový a snažil se hrát, i když prohrával, což se muselo líbit i divákům. Zkrátka si myslím, že to nezabalili, ale my jsme v tomto utkání byli ti lepší.

TJ Spartak Chodov B
Jiří Andrš (Spartak Chodov): Už ve dvanácté minutě jsme prohrávali 0:3 a do poločasu 0:5. Už od pětadvacáté minuty jsme měli dva zraněné a museli jsme poslat na hřiště celou lavičku. Ve druhém poločase jsme se snažili hrát, ale to už bylo rozhodnuto. Nechci říct, že nás domácí ještě šetřili, ale nás podržela tyčka a několikrát i dobrý brankář. Abych to ještě upřesnil, tak brankář nám vlastně vůbec nedorazil, takže chytal opět hráč z pole, který nás tedy také podržel. To mluví myslím za vše, prostě den blbec.



Sestavy


TJ Lomnice B
F. Habr [-] - R. Čipera [-] , J. Veselý [-] , F. Obešlo [-] , J. Kníř [-] (77. T. Martinec [-] ) , J. Oršula [-] (80. M. Zelinger [-] ) , T. Zindl [-] (46. M. Ponc [-] ) , R. Macek [-] (68. V. Němeček [-] ) , R. Schrehart [-] , M. Zach [-] , R. Bureš [-]

TJ Spartak Chodov B
L. Rau [-] - B. Benda [-] (77. P. Valenta [-] ) , V. Dolejš [-] (19. A. Tóth [-] ) , L. Machala [-] , J. Smolka [-] (25. J. Pojar [-] ) , S. Ševc [-] , J. Pinc [-] , J. Dušek [-] , P. Macák st. [-] , P. Binias [-] , M. Kopecký [-]

ŽK: 33. J. Dušek , 44. M. Kopecký , 57. P. Macák st. , 57. S. Ševc , 83. A. Tóth .
Místo: tráva. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Koutský Tomáš - PTÁČEK Josef (N), KISS Štěpán (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.