Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krásno přejelo i Svatavu a na Staré Sedlo má minimálně jeden den náskok sedmi bodů,


0

Krásno je v perfektní formě. Václav Zetek ze Svatavy se nechal po vzájemném utkání slyšet, že Krásno je zatím nejlepší celek, ne který Baník Svatava doposud narazil. Utkání mělo Krásno od počátku ve svých rukách a nakonec ho s naprostým přehledem ovládlo v poměru 6:2. Samozřejmě si opět neodpustím poukázat na ten fakt, že dvěma zásahy k další výhře přispěl opět také Lukáš Šereda, nejlepší hráč a střelce letošního ročníku. Krásno je tak stále první a na druhou Lomnici má náskok šesti bodů, do boje o druhou příčku však ještě zítra promluví Staré Sedlo, které se bude rvát v Královském Poříčí. Pro Svatavu je důležité to, že Rychnov padl v Oloví, a tak je Baník stále s tříbodovým náskokem předposlední.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásno to vzalo do svých rukou a pálilo od začátku ostrými

Domácí Baník na nic nečekal a do utkání vkročil ve velkém tepmu. Byl jasně lepší a soupeře poměrně hravě přehrával. Už ve dvanácté minutě se navíc ujal povedený pokus Lukáše Rupperta a Krásno vedlo 1:0. A ani poté nenechávali domácí nic náhodě a soupeře přehrávali. Vytvářeli si šance a o několik málo minut později se dočkali další branky, když zamířil přesně také Roman Schlossbauer ml.. Svatava se poté dokázala trochu vzchopit, když dostal vzduchem pas za obranu Radim Reismüller, který si s Košťálem už hravě poradil. Domácí ale nezpanikařili a zpět na tu správnou vlnu je nedostal po chvíli nikdo jiný, než Lukáš Šereda. A aby toho nebylo málo, tak kanonýr vedoucí tabulku střelců, Lukáš Šereda, přidal asi za minutu a půl už svůj šestnáctý zásah v sezóně a zvýšil na 4:1. Poté už to pro domácí tým nebylo nic složitého. Vedli slibným rozdílem a hráli s naprostým přehledem. Velkou šanci promarnil po chvíli ještě Poplštejn, který v dobré pozici na rohu vápna trefil pouze brankáře. V závěru poločasu se však ještě trefil perfektní dělovkou z dálky Petr Michalec, který nedal brankáři šanci. Krásno vedlo 5:1 a bylo hotovo.

Druhá půle skončila remízou

Ve druhém poločasu domácí výrazně polevili, nabídli Svatavě větší porci prostoru a hra se výrazně vyrovnala. Krásno ale mělo stále vše pod kontrolou a žádné drama už nedopustilo. V pětasedmdesáté minutě se navíc po rohovém kopu hlavou k tyči prosadil Jan Husák, který zvýšil na 6:1 a tím vše ještě definitivně stvrdil. Svatava se sice zmohla ještě na jedno snížení, když se jí povedlo zopakovat předchozí úspěšnou akci, akorát s rozdílem, že tentokrát unikl a zakončil Tomáš Pippenbacher. To už bylo ale vše, více utkání již nenabídlo a Krásno si tak došlo v poklidu pro další tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Krásno
Lukáš Šereda (Baník Krásno): S výkonem jsme poměrně spokojení. První poločas byl bezvadný, ve druhém už to trochu vázlo. Každopádně jsme to udrželi a máme důležité tři body, za které jsme rádi. Naše výhra je rozhodně zasloužená, soupeře jsme přehrávali, byli jsme rychlejší a vždy dříve u balónu, dobře a přesně jsme si nahrávali a Baník se více trápil.

TJ Baník Svatava
Václav Zetek (Baník Svatava): Myslím, že je to zasloužené vítězství domácích, kteří byli lepší po všech stránkách. Byl to podle mě zatím nejlepší tým, na který jsme narazili. Ve druhém poločase jsme s ním odehráli sice trochu vyrovnanější partii, ale v prvním jsme dostali pět branek po hrubých chybách obrany a poté už se s tím nedalo nic dělat. Nezbývá, než pogratulovat soupeři.



Sestavy


TJ Baník Krásno
M. Košťál [-] - J. Masopust ml. [-] , V. Kvapil [-] , O. Pikal [-] , P. Michalec [-] (58. J. Husák [-] ) - P. Poplštejn [-] (46. J. Drška [-] ) , M. Kvapil [-] (68. T. Pinc [-] ) , L. Šereda [-] , L. Ruppert [-] (48. K. Václavík [-] ) - R. Schlossbauer ml. [-] (58. R. Trnka [-] ) , W. Lorenz [-] -

TJ Baník Svatava
P. Harvalík [-] - R. Reismüller [-] (46. M. Šváb [-] ) , P. Popovič [-] , D. Juhár [-] , V. Jílek [-] (70. T. Pippenbacher [-] ) , D. Trojan [-] (55. B. Vágner [-] ) , A. Lídl [-] , R. Holub [-] , M. Kasl [-] , Z. Štípek [-] , V. Proft [-]

ŽK: 66. P. Popovič .
Místo: tráva. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Hodač Petr - SCHLOSSBAUER Miloslav (N), PISÁR Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.