3:1
(2:1)
13. K. Urban
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

8.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Královské Poříčí oplatilo Starému Sedlu vysokou porážku z prvního utkání sezóny


Branky


0

V předehrávce sedmnáctého kola, které otevřelo letošní sezónu hrálo Kráslovské Poříčí na hřišti ve Starém Sedle, kde prohrálo v poměru 0:5. Nyní se karta otočila a Staré Sedlo zavítalo k odvetě na půdu Královského Poříčí. Domácí dali do utkání vše, aby Sedlu tu ostudnou porážku oplatili a vyplatilo se. Staré Sedlo zkrátka tahalo za kratší konec a Královské Poříčí vyhrálo v poměru 3:1. Sedlo si tak připisuje na své konto druhou porážku v řadě a z prvního místa kleslo už na třetí. Poříčí je páté, ale na všechny týmy před sebou Oloví, Staré Sedlo, Lomnici i Krásno má ještě utkání k dobru a a více než tři body ztrácí jen na Krásno, tudíž nemá teoreticky moc daleko od druhého místa.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedlo šlo do vedení, pak ale ztrácelo

Už ve třinácté minutě se Staré Sedlo dostalo do vedení. K brance mu však pomohlo velké štěstí, když nastřelilo z přímého kopu z velkého úhlu tyčku, od které se míč odrazil ke Karlu Urbanovi a ten jej už snadno zametl do branky. Ať tak, či onak, Staré Sedlo bylo v tu chvíli na koni a mělo utkání slibně rozjeté. První branka mohla být velmi důležitá, protože se hrálo poměrně vyrovnané utkání se šancemi na obou stranách, takže mohl rozhodovat každičký detail. Zatímco Baník se snažil dobývat soupeřovu branku spíše po zemi a technicky, Sedlo volilo taktiku, při které se snažilo nakopávat balóny za defenzivu soupeře na své útočníky. To mu ale příliš nepomáhalo, protože zásluhou druhého nejlepšího střelce soutěže, Tomáše Reitmeiera, o svůj náskok už brzy přišlo a bylo vyrovnáno. Královské Poříčí se poté dostávalo více a více do hry a minimálně opticky mělo trochu navrch, ze čehož vytěžilo už druhou branku, o kterou se postaral opět Tomáš Reitmeier, a rázem vedlo. Vedení 2:1 poté udrželo až do přestávky a mělo skvělou výchozí pozici k vendetě pro druhý poločas.

Sedlu to nestřílelo a Baník mu chladnokrevně seťal hlavu

Ve druhé půli se obraz hry příliš neměnil. Opitcky dominovalo stále Poříčí, ale ani Sedlo nebylo úplně bez šancí. Jenže hosty velmi trápila koncovka, a tak jen stěží mohli pomýšlet na vyrovnání, nebo snad obrat. Ve třiašedesáté minutě navíc skóroval také Viktor Friml, který tak definitivně rozhodl a srazil Sedlo do kolen. Utkání se už poté spíše jen dohrávalo. Poříčí pečlivě strážilo své vedení a Sedlu se pomalu, ale jistě vytrácela ze hry motivace i naděje. Utkání tak nakonec už celkem v poklidu došlo do konce a Poříčí muž slavit za výhru 3:1 nejen kýženou odplatu, ale také tři body.



Ohlasy k zápasu


Baník Královské Poříčí B
Baník Královské Poříčí: Královské Poříčí se zatím ještě nestačilo vyjádřit.

TJ Staré Sedlo
Ladislav Zikmund (Staré Sedlo): Dnes k tomu nemám, jakožto trenér poraženého, moc co říct. Poříčí nebylo o tolik lepší, ale prostě nedávalo góly. Nás tento problém trápí jeden zápas od druhého a nyní jsme na to doplatili. I dnes jediná naše branka byla v podstatě náhoda a štěstí, jinak jsme nebyli schopni skórovat. Řekl bych, že vyhrál dnes šťastnější tým. Já jim gratuluji a nemám k tomu, co dodat.



Sestavy


Baník Královské Poříčí B
J. Reissmüller [-] - V. Wagner [-] , T. Reitmeier [-] , R. Prchal [-] , R. Jelínek [-] , T. Tesař [-] , T. Provazník [-] , S. Benešovský [-] , V. Friml [-] (85. M. Kováč [-] ) , Š. Dubaj [-] , R. Zinner [-]

TJ Staré Sedlo
T. Eliáš [-] - J. Makrlík [-] , M. Schildbach [-] (46. J. Hajdu [-] ) , K. Hladký [-] , P. Feistl [-] (25. L. Hajdu [-] ) , K. Urban [-] (75. T. Fenkl [-] ) , J. Drahokoupil [-] (25. L. Michalec [-] ) , M. Veits [-] , L. Zikmund [-] , L. Malý [-] , R. Šalka [-] (58. J. Beránek [-] )

ŽK: 29. R. Jelínek - 17. L. Zikmund , 36. J. Makrlík , 42. M. Schildbach , 63. L. Malý . ČK: 70. M. Veits , 88. L. Malý .
Místo: tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Bubanec Miroslav - TUSCHINOVSCHI Marek (N), POMICHAL Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.