Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2015 14:30

12.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lomnice si vzala zpět druhé místo, ale Staré Sedlo ji hodně potrápilo


0

Jednoznačný šlágr kola čekal ve středeční předehrávce diváky v Lomnici. Tamnější tým totiž na svém hřišti přivítal druhé Staré Sedlo, se kterým o stříbrnou příčku svedl nelítostný boj. Lomnice doma letos ještě neprohrála, a tak byla jasným favoritem, zejména také proto, protože Staré Sedlo mělo velké komplikace při sestavování týmu, který měl do Lomnice dorazit. Ale pozor, u Sedla totiž nikdy nevíte, co čekat. Dovede totiž sice prohrát téměř s každým, ale zároveň může také s každým vyhrát, což dokazuje také jeho víkendové utkání, ve kterém porazilo Baník Krásno na jeho hřišti 7:2. Také v Lomnici podalo Sedlo velmi dobrý výkon, ale na domácí tým ani to nakonec nestačilo. Lomnice vyhrála 5:2 a vrací se zpět na druhé místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Staré Sedlo vedlo, ale poté muselo pokračovat pouze v deseti

Utkání začalo ihned ve velkém tempu a hrálo se velmi otevřeně. Pro diváky to byla hotová pastav pro oči, protože utkání mělo opravdu mimořádnou kvalitu. Už ve čtrvté minutě navíc otevřelo Sedlo skóre, když Karel Urban našel ve vápně Jana Makrlíka, který hlavou poslal míč na zadní tyč a rozvlnil síť. I poté se hrálo velmi aktivně a otevřeně z obou stran a oba týmy si vytvářely mnoho šancí. Opticky mělo možná mírně navrch Staré Sedlo, ale vedení o jednu branku, myslím, celkem odpovídalo. Jenže pak ovlivnil zbytek utkání celkem sporný a asi i necitlivý verdikt sudího, který poslal ve třicáté minutě předčasně do šaten Lukáše Hajdu. Sedlo hrálo od té doby v deseti a postupně začalo ztrácet. Lomnici se zásluhou velmi nabuzeného Roberta Schreharta, který se na utkání protiSedlu vždy dokáže skvělě připravit, nakoenc podařilo vyrovnat. Lomnice měla do konce půle ještě několik šancí, ale vedení už ukořistit nestačila, zejména díky skvělému výkonu Romana Šudřicha, a tak se do šaten odcházelo za vyrovnaného stavu.

Sedlo kousalo i v deseti, ale na Lomnici nemohlo stačit

Staré Sedlo ve druhé půli ukázalo, jak silný celek to ve skutečnosti je a jak je schopný se rvát i v deseti až do konce utkání. Lomnice sice měla úplně jednoznačně navrch a vytvářela si jednu velkou šanci za druhou, ale ani hosté nebyli úplně bezradní a, i když ve druhé půli druhé pětačtyřicetiminutovky nakonec definitivně odpadl a dostalo čtyři rychlé branky, stejně stále bojovalo. Teď ale k těm čtyřem zásahů. Po pěkných akcích se trefili postupně podruhé Robert Schrehart, dvě minuty po něm také Roman Bureš, později i Pavel Veselý a nakonec také Jan Veselý. Bylo rozhodnuto a v poslední desetiminutovce se už spíše jen dohrávalo. I když oba týmy ještě nějaké šance měly. Zatímco Sedlo ale podržel dobrý brankář, Lomnice nakonec také ještě jednou kapituvlovala a poslední slovo mělo zaslouženě sympatické sedlo. Po přihrávce Josefa Beránka si povodil ve vápně tři protihráče Marek Schilbach a vstřelil gól. Zpestřil tak ještě trochu závěru utkání a upravil výsledek na konečných 5:2 pro Lomnici.



Ohlasy k zápasu


TJ Lomnice B
Petr Zindl, Roman Macek (OSS Lomnice): Petr Zindl (kouč) - Z mého pohledu to byl dobře zvládnutý zápas. Nějakým způsobem jsme se na něj připravovali, snažili jsme se doplnit tým o nějaké mladé hráče z dorostu, kteří by hru oživili. Začátek zápasu nám ale vůbec nevyšel, protože jsme zaspali, ale poté jsme vyrovnali. Soupeř byl však poté ještě nějaký čas daleko lepší. Hrál agresivněji, více se snažili, byli lepší i na balónu. My jsme se s tím poté nějakým způsobem srovnali a od té doby jsme byli lepší, ale přesto musím uznat, že Sedlo bylo zatím nejlepším týmem, který letos do Lomnice dorazil. Prostě chtěli hrát, hráli dobře a do poslední chvíle bojovali. Myslím, že utkání bylo na úrovni klidně i nějaké B-třídy. Soupeř má mé uznání, ale my jsme dnes byli lepší. Měli jsme ještě dalších pět, nebo šest vyložených šancí a výsledek podle mě odpovídá. Roman Macek (hráč) - Oni sem určitě přijeli vyhrát, začali hodně aktivně a brzy šli po naší nedůslednosti v obraně do vedení. Po nějakých patnácti minutách jsme ale začali přebírat otěže my. Určitě nám trochu pomohlo také vyloučení jednoho z jejich hráčů a později se nám podařilo vyrovnat. Ve druhé půli jsem měli asi ještě trochu navrch my, ale ve druhé polovině už jsme přidali další góly a už se to vezlo. Těch branek mohlo být i více, měli jsme mnoho hezkých šancí a měli jsme vše ve svých rukách. Nicméně i oni v deseti překvapivě stále hráli a chtěli s výsledkem i v deseti lidech něco udělat. Odjezdili celý zbytek utkání, ze což před nimi smekám. Já osobně jsem byl z jejich výkonu velmi překvapen a věřím, že budou do bojů o postup ještě určitě na jaře promlouvat.

TJ Staré Sedlo
Ladislav Zikmund (Staré Sedlo): Do nějaké třicáté minuty jsme byli hodně aktivní a vytvářeli jsme si i mnoho šancí. Byl to krásný a vyrovnaný fotbal. Jenže poté nám sudí, alespoň podle mě, vyloučil celkem necitlivě hráče a ovlivnilo to celé utkání. Poté už nám rychleji docházely síly a soupeř měl jednoznačně navrch. Lomnice měla ale asi šest kluků z A-týmu, my jsem hráli jen o deseti a ještě nám sudí neodpískal pokutový kop, který jsme podle mě měli kopat a soupeř mohl po sporném zákroku, podle mě, jít také do desíti, čímž chci jen říct, že jsem s výkonem mých hráčů velmi spokojený a chtěl bych jim za jejich výkon poděkovat. Bojovali jsme až do poslední chvíle a myslím, že jsme podali hodně kvalitní výkon.



Sestavy


TJ Lomnice B
J. Procházka [-] - R. Bureš [-] (74. T. Dlesk [-] ) , J. Veselý [-] , P. Veselý [-] , L. Maňák [-] , T. Zindl [-] , R. Macek [-] (23. R. Knaf [-] ) , R. Schrehart [-] , J. Šváb [-] , J. Suchý [-] (13. F. Obešlo [-] ) , M. Matoušek [-]

TJ Staré Sedlo
R. Šudřich [-] - J. Makrlík [-] , M. Schildbach [-] , K. Hladký [-] , L. Michalec [-] (71. T. Fenkl [-] ) , K. Urban [-] , L. Hajdu [-] , J. Drahokoupil [-] , L. Zikmund [-] (67. J. Beránek [-] ) , J. Hajdu [-] , R. Šalka [-]

ŽK: 20. R. Macek , 52. J. Šváb , 70. R. Schrehart - 43. L. Zikmund , 63. J. Makrlík . ČK: 31. L. Hajdu .
Místo: tráva. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Peschel Filip - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.