Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2015 14:30

12.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychnov posílil a v předehrávce si vyšlápl na Svatavu


Branky


0

Pokud jste někdo tušil, že nezvyklý středeční termín předehrávky může ovlivnit nejedno utkání, tak minimálně v utkání Rychnova a Svatavy jste se nemýlili. Svatava dorazila do Rychnova slátaná a v úplně jiné sestavě, než hrála při vítězném víkendu. Rychnov naopak využil toho, že jeho A-tým žádné utkání nečekalo a posílil o několik skvělých hráčů. No a nakonec to bylo úplně jednoznačné. Poslední celek tabulky si na Svatavu doslova vyšlápl a zvítězil 5:0. V tabulce ale na předposlední Baník stále tři body ztrácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozhodli během chvíle

Rychnov od začátku prokazoval po posílení svou kvalitu a Svatavu s lehkostí přehrával. Hrál v naprosté pohodě a měl vše ve svých rukách. Ve čtrnácté minutě se navíc konečně prosadili po přesném zásahu Jana Kříže, a když se o necelou minutu pozěji trefil také Julius Pavlík, bylo vlastně rozhodnuto. Na straně hostů se navíc o chvíli později jeden hráč zranil a od té doby hráli hosté jen v deseti. Rychnov už neměl o tolik navrch, ale Svatava si ani při jeho výrazném polevení nedokázala nic vytvářet a domácí tak stále vše v poklidu drželi ve svých rukách. Vedení 2:0 už tak v pohodlí dovedli ke třem bodům a do šaten odcházeli určitě spokojení.

Rychnov měl vše ve svých rukách a pouze navyšoval vedení

Rychnov měl stále vše pod kontrolou a v pohodlí vyčkával na chyby soupeře. Nikam se netlačil a pouze si udržoval své vedení. Ve dvaašedesáté minutě se navíc trefil také Pavel Peterka a vše bylo definitivně zpečetěno. Opět neuplynulo moc minut a hosté v defenzivě kapitulovali znovu, když druhým gólem opět zvyšoval Julius Pavlík. Na nejhezčí branku utkání si všek museli diváci počkat až do osmasedmdesáté minuty. Parádní centr vyslal z rohu Julius Pavlík, na nějž si naběhl Petr Halčinský, který jen umístil míč perfektně do protipohybu brankáře a nebylo, co řešit. V závěrečné desetiminutovce už se ale nic až tak zajímavého nedělo a domácí už si v pohodě bez inkasování pouze dokráčeli pro zasloužené tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Dolní Rychnov B
Jan Kříž (SK Dolní Rychnov): Dnes jsme podali velmi dobrý výkon. Zpočátku jsme byli lepší a zaslouženě jsme si vypracovali vedení a později zvítězili. Soupeř sice hrál od dvacáté minuty jen v desíti poté, co se jim zranil hráč jen v desíti, ale i tak si myslím, že jsme podali velmi dobrý kolektivní výkon.

TJ Baník Svatava
Václav Zetek (Baník Svatava): V rámci možností to byl ještě přijatelný výsledek. Přijeli jsme ve velmi oslabené sestavě a úplně odlišné, v porovnání s vítězným zápasem v Oloví. Mnoho hráčů chybělo a nedalo se s tím nic dělat. Takže to byla zasloužená porážka. Rychnov navíc posílil o hráče A-týmu a my jsme byli úplně bezmocní.



Sestavy


SK Dolní Rychnov B
F. Křenek [-] - J. Pavlík [-] , Z. Liebl [-] , K. Kreysa [-] , D. Body [-] , P. Peterka [-] , J. Kříž [-] , P. Halčinský [-] , P. Kalabza [-] (65. K. Tříska [-] ) , S. Miler [-] , K. Hylský [-]

TJ Baník Svatava
P. Harvalík [-] - D. Fülöp [-] , D. Trojan [-] , A. Lídl [-] , V. Jílek [-] (25. V. Proft [-] ) , Z. Štípek [-] , L. Pech [-] , M. Kasl [-] , P. Parkmann [-] , R. Reismüller [-] , T. Pippenbacher [-]

ŽK: 62. A. Lídl .
Místo: tráva. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Bubanec Miroslav - SEDLÁČEK Vladimír (N), ZETEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.