7:0
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 15:00

17.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lomnice nasadila Jindřichovicím kanára a posouvá se prozatím do čela tabulky


Branky


4. T. Zindl , 5. R. Schrehart , 37. P. Veselý , 40. R. Schrehart , 46. R. Bureš , 55. M. Zach , 66. F. Habr (p.)
0

Sedmnácté kolo OP zatím zdobí nečekaně velké debakli. Po Starém Sedle a Svatavě viděli poměrně jednostranné utkání také diváci v Lomnici, která si nečekaně vysoko poradila s FK Jindřichovicemi. Ty přes léto posílili zajména o hráče z řad rozpadlého Sokolu Šindelové, ale ani ti jim proti smršti dynamického útoku z Lomnice nijak nepomohli. Hosté navíc museli čelit absenci jejich největšího tahouna Karla Surového, který v minulém ročníku ovládl střelecké statistiky. Ale to se nepovedlo, zkrátka celé první utkání v podání Jindřichovic se nepovedlo a hosté budou muset doufat, že se rychle vzchopí a vyhoupnou se do vyšších pater tabulky, kam by ostatně měli patřit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek konce Jindřichovic v režii Lomnice

Už od úvodních minut bylo jasné, kdo bude na hřišti mít hlavní slovo. Lomnice svého soka jasně přehrávala a nedala mu nejmenší šanci. Dokázala eliminovat veškeré snažení soupeře a především nedala žádný prostor nejlepším hostujícím špílmachrům. Zkrátka zvládala utkání perfektně od začátku bez potíží a měla vše ve svých rukách, dirigovala tempo hry a soupeře přehrála po všch směrech. Navíc dokázala zaznamenat velmi dobrý vstup do utkání, kdy prakticky soupeře srazila do kolen již v samém úvodu utkání. Lomničtí vyrukovali s rychlou a přesnou kombinací v jejímž závěru se míč vrátil k Tomáši Zndlovi, který si našel prostor pro střelu a po dobrém zamíření otevřel skóre zápasu a vybídl domácí fanoušky poprvé v nové sezóně k ovacím. Ti se ještě nestačili, stejně jako defenziva hostů, z první branky rozkoukat a mohli slavit znovu. Tentokrát je rozjásal Robert Schrehart, kterého zpětnou přihrávkou na penaltu našel Bureš a on chladnokrevně zakončil do odkryté části Kaslovi svatyně. To běžela teprve pátá minuta utkání a světelná tabule už napovídala pořádnému střeleckému představení, když ukazovala v tu chvíli skóre 2:0. 

Poté se hra maličko uklidnila, ale hosté měli šance stále, navíc hned několik, jejichž neproměnění ještě mohli litovat, ale to by musely Jinřichovice pořádně zabrat. Avšak namísto toho po půlhodině hry potřetí kapitulovali. Trefil se Pavel Veselý a zásah to byl parádní. Pavel předvedl rychlou individuální akci, nejprve si naběhl několika rychlými kroky do vápna, tam naznačil střelu a chytili se hned tři soupeřovi obránci, on ale zasekl balón a levačkou je obstřelil k tyči. Gólovým hodům v prvním poločase v podání Lomnice však ještě konec nebyl. O tři minuty déle totiž po šikovné kombinaci ze strany po pravém křídle. Závěrečná přihrávka křižně podél gólmana našla Roberta Schreharta, který měl v tu chvíli jednoduchý úkol. Brankář neměl šanci proti jeho pokusu zasáhnout. Tím však gólově první půli ukončil a hosté měli k dispozici na vzpamatování se krátkou přestávku.

Beze změny vstříc dalším pokořením brankáře Kasla

První minuty druhé půle už brzy poodhalily, že měnit se v tomto utkání už nic nebude a Jindřichovice budou muset dál čelit zubaté ofenzivě Lomnice. Ještě totižneuběhla ani minuta a domácí slavili pátý zásah. Roman Bureš si zpracoval míč, rychle se uvolnil, připravil si pozici k palbě a tvrdou přímou střelou rozvlnil Kaslovu síť. Uběhlo dalších deset minut, mezi tím nevyužil po pěkném individuální akci svou šanci Knaf a dobré postavení  po rychlé kombinaci Zindl. O poznání úspěšnější pak ale byl Martin Zach, který si naskočil na centrovaný balón a hlavou ho propasíroval pod gólmanem. A o dalších deset minut déle domácí své gólové představení uzavřeli. A to ve velkém stylu, po faulu na Bureše sudí nařídil pokutový kop a k tomu se postavil brankář František Habr. Gólman nezaváhal a své šance dokonale využil. Domácí poté ještě nějaké šance měli, ale závěr utkání už mírně vypustili a dovedli ho v poklidu ke třem bodům a čistému kontu pro skórujícího brankáře Habra.



Ohlasy k zápasu


TJ Lomnice B
Petr Zindl (OSS Lomnice): Bylo to první utkání, hráli jsme doma, dali jsme si jasný cíl a tím bylo vítězství. Připravovali jsme se na útok s Karlem Surovým, který však nakonec nedorazil a soupeři velmi chyběl. O to více jsme si věřili a chtěli jsme zvítězit. Dokázali jsme si přenést především herní pohodu kterou jsme oplývali z jara minulé sezóny a to byl asi nejdůležitější aspekt tohoto utkání. My jsme klidně mohli dát i více branek, což nás teď už ale mrzet nemusí. Dokonce jsme si do druhé půle dovolili prostřídat velké množství hráčů a trochu polevit, ale ani tak nám soupeř nestačil. Zvládli jsme to dobře, rozehráli jsme se a doufejme, že budeme ve stejném duchu pokračovat i nadále.

FK Jindřichovice
Martin Suchan (FK Jindřichovice): Lomničtí byli dnes jasně lepší, přehráli nás úplně ve všem, byli dravější i techničtější. Nám chyběla fyzička a fotbalovost. Jindřichovice na soupeře vůbec nestačili. Ale rozhodně si z první porážky nic neděláme, víme, že ještě máme nějaké rezervy a doufáme, že se rychle oklepeme a půjdeme dál.



Sestavy


TJ Lomnice B
F. Habr [-] - J. Veselý [-] , M. Zach [-] , M. Matoušek [-] - M. Ponc [-] (55. T. Dlesk [-] ) , R. Knaf [-] (55. D. Novák [-] ) , R. Schrehart [-] (80. T. Martinec [-] ) , T. Zindl [-] , R. Macek [-] (72. J. Němeček [-] ) - R. Bureš [-] , P. Veselý [-] (80. R. Čipera [-] )

FK Jindřichovice
L. Kasl [-] - E. Fojtík [-] (81. K. Zicha [-] ) , P. Fojtík [-] , J. Fujan [-] , T. Havlík [-] , M. Truhlář [-] (60. J. Račák [-] ) , M. Voves [-] , J. Lavrenčík [-] , R. Hudák [-] , R. Dočkal [-] , P. Rau [-]

ŽK: 87. P. Rau .
Hráči zápasu: F. Habr .
Místo: tráva. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Bubanec Miroslav - PTÁČEK Josef (N), ŠPIRKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.