4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

9.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí prostředí dělá hodně


Branky


26. J. Bauer , 27. J. Nagy , 81. J. Bauer , 85. P. Markof
0

Stanovice si po víkendu připsaly do tabulky tři body. V zápase se postavily proti přátelskému a optimistickému týmu TJ Sokol Teplá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé góly

Jedenáctky obou týmu byly nastoupené a mohlo se začít hrát. Z hostující půle vyzařovala dobrá nálada, optimismus a zábava a až za těmito stála starost o výsledek. Bylo vidět, že hosté hrají pro radost, ovšem  fotbalový um také neopomněli. Naproti nim byla hladovější jedenáctka, která ráda vítězí. Přesto zápas probíhal v klidném duchu, při kterém byla hra téměř vyrovnaná. Váhy se žačaly převažovat ve 26. minutě ve prospěch domácích. Váhy zatížil domácí útočník Bauer Jan, kterého našel centr rozehrávaný zkraje vápna.  Záhy, hned v následující minutě, přišla druhá branka domácích.  Míč do branky hostů poslal Nagy Jakub, který si nemohl dovolit neproměnit krásnou nahrávku do ulice. Domácí měli po zbytek poločasu více ze hry a vytvořili si nějaké šance, které ale přinejlepším skončily tyčkou. 

Pauza na hřišti

Hostům přidělená šatna moc nevoněla, a proto se rozhodli pauzu strávit na hrací ploše. Hosté nebyli dlouho na hřišti sami a zanedlouho za nimi přišli domácí se vzkazem, že může začít druhý poločas. Domácím dva góly nestačily a dál se usilovně pokoušeli zvýšit svůj brankový náskok. Měli více ze hry a dále si vytvářeli šance. K navýšení brankového náskoku došlo až v 81. minutě zásluhou Jana Bauera, který vstřelil svůj druhý gól v zápase a třetí gól domácích. TJ Sokol Teplá nepředváděl špatný výkon, ale na gól to nestačilo. Výsledek zápasu zpečetil Markof Petr, který výsledek upravil na konečných 4:0. 



Ohlasy k zápasu


SC Stanovice
Josef Nyeki: Předvedli jsme průměrnou hru, ale naštěstí to na výhru stačilo.

TJ Sokol Teplá B
Pavel Charvát: Fotbal je pro nás zábava, ovšem budeme se snažit zlepšit a těšíme se na domácí odvetu (v příštím kole).



Sestavy


SC Stanovice
T. Novák [-] - J. Nagy [-] , J. Bauer [-] , P. Markof [-] , P. Diviš [-] , R. Langmaier [-] , F. Bárta [-] , R. Neudert [-] , M. Čelovský [-] , F. Waldman [-] , V. Klauz [-]

TJ Sokol Teplá B
J. Vasylišín [-] - M. Čáp [-] - A. Poláček [-] , M. Duraj [-] , J. Salva [-] , T. Hejda [-] , J. Rychtařík [-] (46. R. Kozic [-] ) , P. Kocourek [-] , P. Charvát [-] , S. Čáp [-] , O. Suja [-]

Místo: tráva. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Zázvorka Jiří - KADERA Jiří (N), HRDÝ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.