3:4
(1:4)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 13:30

4.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chyše B udolala B tým Karlových Varů


Branky


13. D. Sedláček , 49. M. Holcman , 64. M. Holcman - 7. R. Korec (p.) , 34. J. Chára , 42. J. Chára , 44. L. Vojta
0

Vary šly do zápasu jako velký favorit, Chyše si ale domů odvezla důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chyše nastoupila do zápasu výborně a hned v úvodu zaskočila svého soupeře. V 7. minutě byla totiž pro hosty odpískána penalta, kterou s přehledem proměnil Roman Korec. Vary ale obdržená branka nakopla a začaly si také vytvářet šance. Domácí ale ve velkých šancích neuspěli, jednou hostům dokonce pomohla tyč. Ve 13. minutě se už ale tým z lázeňského města dočkal vyrovnání, o které se postaral Daniel Sedláček. Poté ale začali znovu úřadovat hráči Chyše. Nejprve vrátil hostům vedení brankou ve 34. minutě Josef Chára, aby pak stejný hráč zvýšil tři minuty před pauzou už na 3:1. To ale nebylo od hostů v první půli vše, minutu před přestávkou vstřelil ukázkový gól do šatny Lukáš Vojta, hosté tak vedli po prvním poločase jasně, 4:1.

 

Domácí si evidentně v šatně řekli důrazná slova v prvnímu poločasu, která si také vzali k srdci. Minimálně to tak vypadalo, protože po necelých čtyřech minutách hry se Vary dočkali snížení, které svou brankou zajistil Michal Holcman. Stejný hráč se o čtvrthodinu později postaral o drama, když vstřelil kontaktní branku na 3:4. Vary v závěru tlačili, Chyše ale svým bojovným výkonem vedení udržela a připsala si trochu překvapivé, ale hlavně vydřené tři body.



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Karlovy Vary B
Martin Matějček, vedoucí mužstva 1. FC Karlovy Vary B: Podali jsme nejhorší výkon, co jsem kdy viděl, hlavně tedy v prvním poločase. Soupeře jsme měli jasně porazit.

TJ Sokol Chyše B
Luboš Prokop, vedoucí mužstva TJ Sokol Chyše: Domácí měli prvních 15 - 20 minut, měli tři gólovky a dokonce trefili tyč. My hrozili spíše z protiútoků. Z penalty jsme šli do vedení, soupeř sice vyrovnal, poté jsme ale šli znovu do vedení, které jsme potvrdili dalšími góly a poté už vítězství udrželi.



Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary B
M. Svoboda [-] (24. X. Le [-] ) - Z. Skala [-] , L. Merkl [-] , L. Krása [-] (89. M. Salcman [-] ) , M. Havlíček [-] - M. Barth [-] (45. M. Očko [-] ) , M. Holcman [-] , D. Sedláček [-] (27. J. Nový [-] ) , V. Sedláček [-] - V. Sokulský [-] (84. J. Brůža [-] ) , P. Bitman [-]

TJ Sokol Chyše B
J. Spoust [-] - S. Richtárech [-] (23. M. Brejcha [-] ) - J. Metlička [-] , L. Vojta [-] - P. Smolík [-] , R. Korec [-] , M. Mertl [-] (39. T. Váňa [-] ) , L. Pergner [-] , J. Chára [-] , R. Rödling [-] , M. Pašek [-]

ŽK: 65. R. Korec , 72. M. Mertl .
Hráči zápasu: M. Holcman - J. Chára .
Místo: Dvory. Počet diváků: 15. Rozhodčí: Kozák Rudolf - BLÁHA Karel, KOSTOLECKÝ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.