Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

I když skóre tomu nenapovídá, zápas to byl těžký, shodli se obě strany


Branky


2

Přítočno doma v neděli odpoledne hostilo Klobuky, který zlehka začínají nabírat formu. A úkol pro domácí celek byl jasný, prolomit nepříznivou šňůrou, kterou doposud mají.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostům se povedl vstup do utkání a poločas vyhráli

V úvodu utkání se do vedení dostal tým hostí a to když se v 10. minutě střelecky prosadil útočník a kapitán hostujíího celku, Martin Svoboda 0:1. Po zbytek poločasu se pouze střídali neproměněné šance na obou stranách. Jedna z šancí se ujala téměř ke konci poločasu. Ve 42. minutě se trefil Jiří Říčka - 0:2. Za tohoto stavu se celky rozešly do kabin.

V druhé polovině, bylo k vidění hned 5 gólů

Druhá polovina, byla pro diváka mnohem atraktivnější, jelikož se skóre měnilo hned 5x. Jako první se o to postaral hráč domácího celku Lukáš Popelka a to když v 55.minutě vsítil gól - 1:2. O čtvrt hodiny bylo zase o něco vesleji v táboru hostí, v 69. minutě dal gól Leoš Kubelka - 1:3. Nedlouho potom se znovu o radost hostí postaral Martin Svoboda, který svým druhým gólem zvýšil na - 1:4. V 76. minutě se o mírné zkorigování postaral střídající Petr Šiler - 2:4. Poslední gól přišel v 90. minutě a to když se prosadil Radek Nauš - 2:5.



Ohlasy k zápasu


SK Velké Přítočno
Novotný, Vedoucí mužstva: Zhodnotil bych to velmi jednoduše,zdálo se mi to jako vyrovnaný zápas. S tím rozdílem, že Klobuky své šance proměnili, zatímco náš tým, ty svoje ne.

TJ Sokol Klobuky
Sojka, Trenér: Velmi těžký zápas, přijeli jsme s jasným úkolem, odvézt zpět do Klobuk všechny body, což se nakonec podařilo. Zápas opravdu těžký, bylo to především o vyložených šancích. Rád bych pochválil výkon celého týmu, který byl téměř bezvadný. Velikou pochvalu zaslouží především náš brankář Jakub Maur, který chytil tři, možná čtyři tutovky.



Sestavy


SK Velké Přítočno
P. Svoboda [-] - T. Blecha [-] , L. Senko [-] , P. Salyuk [-] (68. M. Zozuliak [-] ) , L. Popelka [-] , P. Barthel [-] (59. P. Šiler [-] ) , J. Dáňa [-] , P. Senko [-] , O. Kuba [-] , M. Maňkoš [-] , D. Holeček [-] (89. T. Pavlíček [-] )

TJ Sokol Klobuky
J. Maur [-] - A. Pinc [-] , A. Dragoun [-] , A. Náprstek [-] , M. Douša [-] - L. Kubelka [-] , R. Nauš [-] , J. Říčka [-] - M. Svoboda [-] , J. Vébr [-] - D. Havlovec [-] (90. J. Vadlejch [-] )

ŽK: 16. L. Senko , 51. T. Blecha , 73. P. Šiler , 73. L. Popelka - 62. A. Náprstek , 90. A. Pinc .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kubečka Pavel - NEHASIL Karel, BYDLÁK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - FK Rudná | Středočeský | Praha - západ

Tip: výhra hostů