7:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2020 17:00

2.kolo, Divize C, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benátky sestřelily Kosmonosy


Branky


20. T. Slicho , 35. M. Macek , 38. J. Boček , 48. F. Zoubek , 49. J. Boček , 76. M. Macek , 82. J. Štefan
5

Report zaslal Jakub Štefan. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Od úvodního hvizdu hlavního rozhodčího Svobody se benátečtí hráči usadili na útočné polovině. Několik zajímavých centrů ale sebrala hostující obrana, a tak se na první zakončení čekalo celých pět minut. Po rohovém kopu se k hlavičce dostal Macek a brankář Janura, i přes nepříliš jistý zákrok, vytěsnil míč na další rohový kop. Tentýž benátecký hráč zakončoval i o malou chvilku déle, přesně ale nemířil. Na druhé straně zaburácelo po necelé čtvrthodince hry. Z levé strany odcentroval Šimáček, hlavičkující exligový Fabián ale cílil koníčkem nad bránu. Standardní situace hráli na domácí straně prim. Po dalším rohovém kopu hlavičkoval znovu Macek, jeho radost ale zhatilo nastřelené břevno. Benátecký tým to ale příliš mrzet nemuselo. Ve 20. minutě totiž Janura neudržel Bočkovu tečovanou střelu a Tomáš Slicho razantní dorážkou napnul síť – 1:0. Benátečtí i nadále hýřili aktivitou, do vyložených šancí je ale hosté nepouštěli. Na druhé straně opět udělal rozruch Šimáčkův centr, po kterém se do míče opřel Král a Straka musel balon vyrazit velmi dobrým zákrokem. Benátečtí odpověděli nepřesnými střelami Macka či Kommy. Klid jim dodala 35. minuta a pěkná akce v podání Zoubka, který našel přihrávkou před prázdnou částí brány Milana Macka a v Benátkách se slavilo podruhé – 2:0. Této akci předcházela nepřesnost hostujícího Šimáčka, který ztratil míč v souboji se Zabilanským. O tři minuty později spadl v pokutovém území Zoubek, hlavní rozhodčí Svoboda zůstal ledově klidný. Domácí ale zůstali u míče a Mackovu střelu vyrazil Janura jen před sebe, kde nedostatečně tísněný Jan Boček dostal potřetí míč do sítě – 3:0. Poločas ukončila nepříliš razantní Mackova střela, se kterou neměl Janura větší problémy.

Domácí si vedení pohlídali

Hostům příliš nepomohlo ani poločasové dvojí střídání. Diváci na benáteckém stadionu ještě pořádně nezahřáli sedačky a v kosmonoské síti se už třepetaly dva míče. Ve 48. minutě zatáhl Boček míč středem hřiště, našel Zabilanského, který oslovil ve vápně Filipa Zoubka a ten usměrnil mimo Janurův dosah – 4:0. O pouhou minutu později se k pěkné střele z požehnané vzdálenosti odhodlal Jan Boček, Janura zůstal přikovaný na brankové čáře a jen sledoval, jak míč zapadl přesně k levé tyči – 5:0. Opaření hosté marně hledali síly na nějaké korigování výsledku. Nepovedlo se to ani Markovi z pravé strany, jehož střelu vytěsnil Straka. Nepřesný byl poté z vápna hlavičkující Kubelka. Na druhé straně si Janura osahal míč po Koškově hlavičce v záklonu. V 64. minutě nepřetavil v branku největší kosmonoskou šanci útočník Horák, který usměrnil centr z levé strany vedle pravé tyče. Po další chybě hostujícího mužstva vzniklo v 67. minutě přečíslení, které ale Truksovi svěřenci nevyřešili vůbec dobře. Benátecká exhibice pokračovala. Velké množství prostoru ke střele z hranice vápna měl střídající Štefan, mířil ale vedle pravé tyče. Branku nevstřelil také o minutu později Macek, kterého vychytal tváří v tvář kosmonoský brankář. Tentýž hráč mířil v 73. minutě po dalším rychlém útoku nad břevno. Milan Macek si vše vynahradil v 76. minutě, kdy se opřel do míče po dalším vyšachování kosmonoské obrany a Janura byl na jeho pokus krátký – 6:0. Devět minut před koncem se za hlavu chytil střídající hostující Maryška, jehož hlavičkový pokus po rohovém kopu netrefil brankový prostor. Naopak v následující minutě dovršil kosmnoskou destrukci střídající Jakub Štefan, který se uvolnil na pravé straně, podíval se, kde stojí brankář Janura a chytrým lobem dostal míč do sítě – 7:0. S chutí hrající domácí mohli přidat i další branky. V 86. minutě pelášil na Januru zcela volný Jimmy, snažil se jej zmást rychlou kličkou, při které si ale ukopl míč do zámezí. Právě Jimmy našel v 89. minutě milimetrovou přihrávkou nabíhajícího Ondřeje Šimka, jehož střelu vyrazil Janura konečky prstů na rohový kop. Po něm se dostal k hlavičce Holeček, přesný ale nebyl. V nastaveném čase měli domácí výhodu přímého kopu. Míč si postavil Jimmy, který mířil o chloupek nad břevno. Ihned poté hlavní rozhodčí Svoboda zápas ukončil.

 



Sestavy


SK Benátky nad Jizerou
R. Straka [-] - O. Komma [-] (56. D. Košek [-] ) , M. Borovička [-] , M. Macek [-] (78. P. Jimmy [-] ) , J. Sudek [-] , J. Šimek [-] (56. J. Štefan [-] ) , J. Zabilanský [-] , J. Boček [-] (68. A. Mansfeld [-] ) , F. Zoubek [-] (68. O. Šimek [-] ) , T. Slicho [-] , K. Holeček [-]

SK Kosmonosy
Z. Janura [-] - M. Horák [-] (78. J. Maryška [-] ) , T. Fabián [-] , M. Král [-] (46. J. Bažant [-] ) , D. Marek [-] , J. Žižka [-] , V. Šulc [-] , M. Šimáček [-] (62. J. Keszeg [-] ) , M. Hošťálek [-] , K. Kozma [-] (46. M. Kubelka [-] ) , O. Zeman [-] (56. L. Hrdlička [-] )

ŽK: 31. O. Komma - 25. V. Šulc , 84. J. Maryška .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Svoboda Ing. Radek - NOVOTNÝ Zbyněk, ŠOB Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích