3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 10:30

1.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrozňatov si poradil s Mariánskými lázněmi


Branky


0

Zápas, který se odehrál bez jediné karty, ale jenž se také hrál na těžkém terénu, rozhodly branky bratří Kaššaiů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný vstup domácích

Hrozňatov vstoupil do zápasu výborně a v 10. minutě se dostal do vedení po přesné ráně Jiřího Kaššaie. Počas prvního poločasu stále sílil déšť, který stěžoval hrací podmínky pro oba týmy. Mužstva se tak nedokázala propracovat do mnoha šancí a do šaten šla za stavu 1:0.

 

Druhá půle ovlivněná deštěm

Déšť stále neustával a zejména hosté se dožadovali, aby se druhý poločas ani nezačal hrát. Hlavní rozhodčí Filip Štěřík ale nechal v zápase pokračovat. Tohle prospělo spíše domácím, kteří v 60. minutě zvýšili svůj náskok, svou druhou branku v utkání přidal Jiří Kaššai. Třetí branka přišla o deset minut později, to se prosadil bratr Jiřího, Petr Kaššai. Tahle branka byla také to poslední, co diváci v Hrozňatově viděli. Zápas byl totiž díky podmáčenému terénu ukončen, týmy se domluvily, že výsledek 3:0 zůstane ponechán. Hrozňatov tak v prvním kole nezaváhal a získal důležité 3 body.



Ohlasy k zápasu



TJ Lokomotiva Mariánské Lázně
Antonín Paur, hrající trenér hostů: Druhý poločas už se neměl odehrát. Hřiště bylo totálně podmáčené, rozhodčí to ale nechtěl ukončit a ukončil to až v 70. Nevím, co k tomu dodat. V prvním poločase vyhráli domácí 1:0, nám chybí útočníci, což se projevilo.



Sestavy


TJ Hrozňatov
J. Lýsek [-] - M. Lýsek [-] , E. Ďurčák [-] - P. Kaššai [-] , J. Kaššai [-] , F. Fiala [-] , D. Vasylyk [-] , M. Vondruš [-] , T. Cihla [-] , P. Kozák [-] , P. Břicháček [-]

TJ Lokomotiva Mariánské Lázně
J. Bednár [-] - J. Babáček [-] , J. Martínek [-] , A. Paur [-] , P. Černík [-] , P. Kříž [-] (38. J. Schwertschal [-] ) , P. Šimice [-] , D. Žižka [-] (61. R. Veisnaipl [-] ) , F. Polanský [-] , T. Černík [-] , V. Tišer [-]

Místo: tráva. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Štěřík Filip - TOPINKA Jiří, TOPINKA Ondrej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.