Plačkov si na podmáčeném hřišti poradil s Horní Vsí!


Branky


8

Report zaslal Lukáš Filínský. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

V sobotu odpoledne přijela na Plačkovský pažit Horní Ves a už od začátku se vědělo, že se bude bojovat na podmáčeném hřišti. Míč se několikrát zastavoval v loužích.

 

Již od prvních minut si Plačkov vytvořil spoustu šancí, které ale bohužel ke gólu nevedly. Za velkou šanci v prvním poločase stojí nastřelená tyč ve 20.minutě, kterou trefil J. Plíhal. A tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Domácí v závěru rozhodli

Ve druhé půli trenér domácích sáhl ke třem změnám k sestavě a jeho tah se vyplatil. Plačkov si znovu vytvořil spoustu šancí, ale Horní Ves stále odolávala. V 89. minutě přišel pro Plačkov gólový úspěch, kdy se na pravé straně uvolnil J.Kašpar, který přízemní přihrávkou našel V. Jaroše a ten poslal domácí do vedení - 1:0. Hosté se zmohli akorát v poslední minutě na střelu z úhlu, která skončila vedle, a tak se ze 3 bodů radoval Plačkov. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plačkov
Lukáš Filínský: Již od začátku na nás bylo vidět, že chceme urvat 3 body. S hřištěm to bylo těžké, v loužích se hodně míč zastavoval. Mám akorát vyčítky v šancích, které jsme trestuhodně (hlavně v druhém poločase) zahazovali. V některých zápasech nás to může mrzet a soupeř nás za to může i potrestat.Naštěstí se nám podařilo dát gól a vítězství udržet. Musím říct, že vítězství je pro nás zasloužené!




Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠENIGL Jiří - OCH František, KREJČÍ Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
27. 9. 2020 01:29
Hodnocení zápasu
26. 9. 2020 19:31
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích