2:3p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Aš doma remizovala s Trstěnicí


Branky


31. P. Maher , 56. D. Kubinec - 22. L. Horní , 52. R. Kojma
0

Jiskra Aš přivítala na svém hřišti v rámci 1. kola I. A třídy Trstěnice. Velmi vyrovnané utkání nakonec dospělo až do pokutového rozstřelu, ve kterém byli úspěšnější hosté, kteří tak získali prémiový bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku bylo utkání velmi vyrovnané a šancí si ani jeden tým nevytvořil mnoho. Velmi dobře totiž fungovali obrany obou mužstev. Obrana Aše ale nezafungovala v 22. minutě, kdy nechala vystřelit Lukáše Horního, který otevřel stav zápasu. Nebylo ale času na vyčítání, což se potvrdilo za devět minut. To už totiž bylo vyrovnáno, když mířil přesně domácí Petr Maher. Poločas tak skončil 1:1.

 

Druhý poločas byl jako přes kopírák, alespoň jeho začátek. v 52. minutě se dostala Trstěnice opět do vedení a to zásluhou Rudolfa Kojmy. Jiskra ale za pár minut vyrovnala. Zásluhu na tom měl Dominik Kubinec. Chvíli poté, přesněji v 63. minutě sice dostal červenou kartu Standa Staněk, ale ani to nepomohlo Jiskře k tomu, aby strhla vedení na svojí stranu. Utkání tak dospělo až do pokutového rozstřelu, ve kterém byli úspěšnější hosté.



Ohlasy k zápasu



TJ Rozvoj Trstěnice
Petr Nečas: Přijeli jsme s oslabenou sestavou o dva hráče. Čekali jsme, že utkání bude velmi těžké, což se potvrdilo. Aš hrála dobrý fotbal, ale snažili jsme se je k ničemu nepustit, což se nám podařilo. Od 60. minuty jsme hráli v deseti po vyloučení našeho předstopera a týmovým výkonem jsme dokázali udržet výsledek 2:2.



Sestavy


TJ Jiskra Aš
V. Hrabčák [-] - P. Maher [-] , J. Zemanovič [-] , M. Střeček [-] , V. Svoboda [-] , T. Vojík [-] , D. Kubinec [-] , J. Potůček [-] , M. Pilař [-] , J. Čerňanský [-] , T. Glazer [-]

TJ Rozvoj Trstěnice
P. Slivoně [-] - T. Pečínka [-] , P. Nečas [-] , S. Staněk [-] , D. Klečka [-] (75. M. Derka [-] ) - P. Jaroš [-] , V. Bezdička [-] , M. Pešek [-] (45. L. Karlíček [-] ) , R. Kojma [-] - L. Horní [-] , F. Kovárník [-] -

ŽK: 12. M. Pilař , 50. V. Svoboda - 54. S. Staněk . ČK: 63. S. Staněk .
Místo: Střelnice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Chrástecký František - BALHAR Ivan, CVRK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.