Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žlutice ukázaly, že doma střílet umějí. Dolní Žandovu dali šest gólů


Branky


0

V minulém ročníku I. A třídy se Žluticím na domácím hřišti dařilo velmi dobře a většinou soupeři vstřelily i dost branek. A zdá se, že v nastaveném trendu hodlají pokračovat v letošním ročníku. V prvním domácím utkání totiž porazili Dolní Žandov 6:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už od první minuty byly Žlutice lepším týmem a byla zřejmě jen otázka času, kdy se prosadí gólově. A netrvalo to dlouho. již v 4. minutě utkání otevřel skóre Libor Slivčák. Dorostenec, který hraje levého obránce vyslal z 35 metrů nechytatelnou pumelici a rozvlnil síť za zády Tomáše Rady. A to se domácí trefili v prvním poločase ještě dvakrát. V 27. minutě nejdřív Daniel Razím zvyšoval na 2:0, aby v poslední minutě prvního dějství mohl přidat svoji druhou branku a zvýšit tak skóre na 3:0.

 

Dolní Žandov si sice vytvořil několik příležitostí, ale ty po většinou končili v rukavicích Martina Hladkého. To Žlutice své šance proměňovali mnohem lépe. Nejdříve v 58. minutě vstřelil svoji první branku Martin Kopelent a za tři minuty už se po jeho střele vlnila síť opět. Za dalších pět minut navíc skóroval Marcel Majer. Ten tak vstřelil šestou, poslední, branku zápasu. 



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Žlutice
Radim Suchánek: Hodnocení určitě lepší než minulý týden. Mančaft se trochu zvedá. Čekali jsme, že doma můžeme uspět, ale bylo to s otazníkem. Chtěli jsme vyhrát aspoň 1:0, ale nakonec to dopadlo 6:0, což bylo větší uspokojení pro kluky. Všechny tohle je dobré, ale není to ještě to, co by to mohlo být. Pokrosy určitě děláme.




Sestavy


FK Sokol Žlutice
M. Hladký [-] - L. Slivčák [-] , J. Píša [-] (67. M. Bok [-] ) , J. Pěnkava [-] , M. Majer [-] , R. Suchánek [-] (70. L. Melnyk [-] ) , M. Kopelent [-] (75. J. Vorel [-] ) , J. Křížek [-] (66. R. Šejba [-] ) , M. Tomeček [-] , D. Razím [-] (81. P. Krejza [-] ) , M. Ažaltovič [-]

TJ Sokol Dolní Žandov
T. Rada [-] - D. Benda [-] , Š. Kundrát [-] (81. T. Polák [-] ) , T. Kuvík [-] , M. Jakubec [-] , M. Vokhmintsev [-] , T. Hemmerka [-] , M. Daněk [-] , M. Kič [-] , J. Švejda [-] , V. Profant [-]

ŽK: 85. M. Bok - 65. D. Benda .
Místo: tráva. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Štěrba Václav - GODŽA Ladislav, PACHTOVÁ Michaela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.