0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 10:30

9.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rotava ve vyrovnaném utkání porazila Starou Roli


Branky


0

Hráči Staré Role přivítali na svém hřišti v rámci 9. kola I. A třídy tým Rotavy, který se před zápasem nacházel na prvním místě místě. A první příčku bude okupovat i nadále, navíc už s šestibodovým náskokem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku utkání bylo zřejmé, že ani jedno mužstvo nečeká lehké utkání už vzhledem k těžkému terénu, který se na karlovarském hřišti nacházel. Obě mužstva si po několika minutách hry vytvořila příležitostí, které mohly skončit úvodní brankou zápasu. Proti vstřelení gólu ale byli oba dva brankáři tedy Říha s Borešem. V prvním dějství měla trochu více ze hry Stará Role, jenže stejně jako její soupeř vstřelit branku nedokázala a tak se odcházelo do šaten za bezbrankové remízy. 

 

Druhý poločas byl hodně podobný tomu prvnímu. Pohledné akce k vidění nebyly zejména kvůli špatnému terénu. Jinak jsme u obou mužstev zvyklí nejedné z jejich akcí zatleskat. Gólu se ale přeci jen padesát diváků přihližejících klání dočkalo. V 78. minutě měli totiž hosté standartní situaci, po které skončil míč na hlavě Miroslava Jandory, který ho poslal za záda Říhy a rozvlnil tak síť starorolské branky. Stará Role se po inkasované brance sice snažila o vyrovnání, ale tížené branky se nedočkala. Stará Role tak podlehla Rotavě 1:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ DDM Stará Role
Jan Stýblo: Vyrovnané utkání, které ovlivňoval těžký terén. Na šance to bylo vyrovnané. Ve druhém poločase byl náš výkon ovlivněn zraněními a dohrávali jsme s brankářem a vedoucím mužstva v poli. Zápas rozhodla standartní situace a gól hlavou asi deset minut před koncem, na což jsme již nedokázali odpovědět.

TJ Rotas Rotava
Petr Rohan: Jednalo se o těžké utkání na těžkém terénu. Řekl bych, že Stará Role byla lepším týmem, ve druhé půli se hra vyrovnala a vytvořili jsme si pár šancí, kdy jednu z nich jsme proměnili. Trochu nás mrzí ztráta našeho předstopera Lukáše Vázlera, který musel po těžkém zákroku odstoupit ze hry.



Sestavy


TJ DDM Stará Role
R. Říha [-] - M. Götz [-] , J. Stýblo [-] , L. Pfreimer [-] , A. Roubíček [-] - D. Hušek [-] (70. J. Slabý [-] ) , J. Vašíček [-] , P. Čonka [-] , T. Pazdera [-] (40. P. Vanke [-] ) , V. Březina [-] - R. Voborský [-] -

TJ Rotas Rotava
R. Boreš [-] - P. Jandora [-] , L. Vázler [-] (73. P. Slabý [-] ) , V. Vinš [-] , M. Vázler [-] - L. Szolar [-] (64. F. Šebeš [-] ) , M. Jandora [-] , J. Hanzlík [-] , A. Kučera [-] - R. Prokop [-] , M. Havel [-] -

ŽK: 8. L. Pfreimer , 24. J. Vašíček , 70. P. Vanke - 24. L. Vázler , 45. V. Vinš , 79. R. Prokop , 90. P. Slabý .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Štěřík Filip - HENYCH Karel, PACHTOVÁ Michaela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.