Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:00

9.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka jak na divokém západě dopadla lépe pro Chyši


Branky


0

Zápas jako řemen přineslo 9. kolo I. A třídy do Chyše, kam přijely Františkovy Lázně. Diváci, kterých přišlo 150, totiž vidělo utkání jako na houpačce, jedenáct branek a vítězství domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvním, kdo se v zápase mezi Chyší a Františkovými Lázněmi ujal vedení, byl domácí celek. Běžela 3. minuta utkání, když svoji šanci využil Erik Laurich. Na začátku zápasu byla jednoznačně aktivnější právě domácí Chyše, která svůj tlak využila ke vstřelení druhé branky ve 12. minutě a opět byl jejím autorem Erik Laurich. Po půl hodině hry však přišli dvě chyby domácích a dvě branky Františkových Lázní. O první se postaral Václav Šiman, o tu druhou pak Miroslav Podlipský. Za další minutu se ale Chyše opět ujala vedení po akci Jaroslava Lábry. Domácí se však neradovali z vedení příliš dlouho, protože hned v následující akci srovnal stav zápasu hostující Jan Karafiát. Do šaten se tak šlo po napínavém prvním poločase za stavu 3:3.

 

Na začátku druhého dějství to byla opět domácí Chyše, která se dostala do vedení. Hned po rozehrávce totiž využil svojí příležitost Miroslav Dorňák a bylo to 4:3 pro domácí. Za dalších deset minut ale byla k vidění další branka a už nemůže ani překvapit, že se o ni postaral hostující hráč jmenovitě Robert Vošmik, který srovnal na 4:4. Za dalších pět minut, když běžela 61. minuta, se konečně dostaly do vedení Františkovy Lázně, když střela Františka Nováka rozvlnila síť za zády Metličky. Krásný, útočný, agresivní a napínavý duel však nekončil. Domácí totiž zanedlouho srovnali na 5:5 zásluhou druhé trefy Miroslava Dorňáka. Už to vypadalo, že je konečně klid a zápas dospěje do penaltového rozstřelu, jenže zmýlená neplatí. V 83. minutě Dorňák přihrál Jaroslavu Lábrovi, který rozvlnil síť františkolázeňské branky pošesté a naposledy. Hostující celek už v posledních sedmi minutách nedokázal najít odpověď a Chyše tak zvítězila v perfektním utkání plného gólů 6:5.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chyše
Josef Šrámek: Začátek utkání byl jednoduchý, rychle jsme vedli 2:0, hráli výborný fotbal, nepouštěli soupeře k ničemu, byli jsme rychlejší, agresivnější. Měli jsme další dvě šance. Pak jsme ale na stoperu udělali chybu, dostali gól a během krátké doby jsme dostali po další chybě na 2:2. Ujali jsme se vedení 3:2 a soupeř okamžitě zase vyrovnal. Na I. A třídu a na mokrý terén se hrál velice pěkný agresivní fotbal. Divák musel být spokojený. Do druhé půle jsme šli za stavu 3:3. Hned po rozehrávce jsme dali góů na 4:3, což se možná někomu zdálo dobře, ale uspokojilo nás to, nedali jsme šanci a soupeř srovnal na 4:4 a hned na to dal na 4:5. Naštěstí nás hnali fanoušci a musím říct, že oba útočníci, jak Lábr, tak i Dorňák, zahráli velice dobře a svoji agresivitou a rychlostí se jim podařilo zvrátit výsledek na naší stranu.




Sestavy


TJ Sokol Chyše
D. Metlička [-] - J. Hanzlíček [-] (90. T. Váňa [-] ) , M. Dorňák [-] , J. Kadlec [-] , V. Dvořák [-] , O. Kubinec [-] - P. Tichý [-] (89. M. Pašek [-] ) , M. Bouška [-] , J. Lábr [-] , J. Lavička [-] - E. Laurich [-] -

FC Františkovy Lázně
F. Lauko [-] - F. Novák [-] , V. Šiman [-] , R. Vošmik [-] , M. Čvančara [-] , M. Podlipský [-] , R. Maxa [-] , D. Ščislák [-] , J. Karafiát [-] , J. Tržil [-] , M. Pobjecký [-] (54. M. Falář [-] )

ŽK: 40. J. Hanzlíček , 56. J. Kadlec , 84. E. Laurich - 78. F. Novák , 87. D. Ščislák .
Místo: tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kučka Jiří - GODŽA Ladislav, ŠTĚŘÍK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.