5:2
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2020 15:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Lhotě bylo k vidění sedm branek


Branky


27. J. Eliášek , 43. V. Sulek , 45. V. Sulek , 52. M. Bečaver , 61. L. Novák (p.) - 35. V. Krušina , 85. O. Pytlík
9

Do Lhoty zavítalo v rámci 7. kola Městského přeboru Hradiště, které bylo opět oslabené o pět zraněných hráčů...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lhota odskočila těsně před poločasem dvěma góly Sulka

Na poslední zápas před uzavřením pro diváky zavítalo do Lhoty pěkných čtyřicet fanoušků. Ti mohli vidět jak domácí Lhota od začátku kontrolovala tempo hry. Hradiště se i přes velkou marodku statečně bránilo, ale trefě Jiřího Eliáška ze 27. minuty zabránit nedokázalo. Hostům se podařilo vyrovnat ve 35. minutě, kdy se trefil odchovanec plzeňské Viktorky Václav Krušina. Když už to vypadalo, že se půjde do kabin za stavu 1:1 trefil se ve 43. minutě sedmnáctiletý Václav Sulek. Ten samý hráč přidal ve 45. minutě další gól a hosté obdrželi dva velmi nepříjemné góly, jak se říká, přímo do kabiny.

Lhota si ve druhém poločase zápas pohlídala

V podstatě hned po návratu z kabin přidali domácí další branku. Na starosti ji měl Martin Bečaver. Lhota měla oproti Hradišti tu výhodu, že mohla využít všech pěti možných střídání  a na hřiště tak poslat čerstvé síly. To hosté kvůli již zmiňované marodce tuhle možnost neměli a bylo to znát. V 61. minutě byla proti Hradišti nařízena penalta, ke které se postavil střídající Libor Novák a míč uklidil do sítě. Od té chvíle se zápas už dohrával jenom z nutnosti. V 85. minutě na konečných 5:2 upravil kapitán hostů Ondřej Pytlík. V zápase nepadla žádná žlutá karta. Hradiště zůstává se dvěma body na posledním místě tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota B
Miroslav Kučera (trenér): Po dlouhé době jsme proměnily vypracované šance a zaslouženě vyhrály. Zápas jsme měli celou dobu jasně pod kontrolou. Vítězství mohlo být ještě výraznější.

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Dan Štěrba (trenér): Opět jsme dorazili do Lhoty oslabený o pět zraněných hráčů základní sestavy a proti domácím i když kluci bojovali jsme neměli šanci. Takový počet marodů nepamatuji. Musíme se víc semknout a příště už konečně bodovat



Sestavy


TJ Sokol Lhota B
M. Šoltys [-] - T. Diviš [-] (76. J. Brož [-] ) , J. Eliášek [-] (64. Z. Paul [-] ) , V. Sulek [-] (56. L. Novák [-] ) , M. Varga [-] , M. Bečaver [-] (56. T. Vrba [-] ) , V. Fiala [-] , J. Langer [-] , I. Timkovič [-] (76. M. Drapák [-] ) , P. Nový [-] , J. Švík [-]

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
P. Bejček [-] - M. Furár [-] , V. Pikhart [-] , P. Bubla [-] (46. M. Hausner [-] ) , J. Ženíšek [-] - O. Pytlík [-] , M. Drahoňovský [-] , J. Rucký [-] , V. Krušina [-] - P. Kočí [-] (63. T. Suchý [-] ) , H. Vladimír [-] -

Hráči zápasu: V. Sulek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Lhoták Luděk - PASTYŘÍK Tadeáš, POUR Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Ježek

Expert: Václav Klik
Tip experta: výhra domácích

Tady asi jasná jedna. Letos Hradiště vyklidilo pole v popředí tabulky a bude reálně bojovat o udržení. Dnes ale body nezíská.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích