0:6
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 15:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zruč s klidem zvítězila na Letné


Branky


33. J. Kučera , 42. T. Valenta , 50. P. Riedl , 67. J. Kučera , 79. K. Trnka , 85. M. Špicl (p.)
9

V rámci 7. kola zavítala rezerva Zruče do Plzně, konkrétně na Letnou...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Druhá polovina poločasu přinesla dvě branky

Zápas začal asi podle očekávání. Zruč se držela více na balónu, ale veškerá jejich kombinace byla pomalá a nevedla k ohrožení branky domácích. Z toho se hosté poučili a od nějaké 20. minuty hru trochu zrychlili. Letná spoléhala na brejky, které ale končily ještě před zakončením. Zruč se dostala do vedení po půlhodině hry, kdy se po krásném průniku Hakra odrazil balón ke Kučerovi a ten v klidu uklidil na zadní tyč. Ve 42. minutě po průniku střílel Riedl, jehož střela se odrazila k volnému Valentovi a ten pohodlně doklepl do prázdné branky. Dvě minuty na to zahrozila Letná ze standardky, ale hlavička kapitána Žáka postrádala razanci.

Zápas rozhodla třetí branka Zruče

Z počátku druhé půle byli domácí aktivnější, ale srazila je třetí branka Zruče hned v 50. minutě, kdy se trefil Riedl. Poté už se zápas téměř dohrával. Letná si sice nějakou tu šanci vytvořila, ale bez vážnějšího zakončení. Poté po odraženém balonu prostřelil brankáře opět Kučera a zvyšoval už na 0:4. Protiútok Zruče zakončoval do poloprázdné branky Trnka. V 85. minutě byla proti domácím nařízena penalta, ke které se postavil Špicl a s klidem proměnil. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Letná
Stanislav Žák (kapitán): Nastupovali jsme do zápasu s omezenou sestavou. Přečkali jsme úvod poločasu, ale potom dvakrát inkasovali. Do druhé půle jsme chtěli skóre zdramatizovat, ale srazil a nás třetí branka. Poté se zápas už jenom dohrával.

TJ Zruč B
Václav Klik (trenér a hráč): Hodně těžký zápas, který jsme čekali. Soupeř hodně bojoval a nic nám nedaroval. Jsem rád, že oproti minulému roku jsme soupeře nepodcenili a dokázali jej porazit.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Letná
R. Fryš [-] - D. Máj [-] , J. Diviš [-] , S. Žák [-] , M. Smolák [-] , J. Vričan [-] (56. S. Samopadnyi [-] ) , M. Dobrý [-] (73. V. Skalský [-] ) , J. Svoboda [-] , M. Šampalík [-] , T. Borkovec [-] (56. D. Tureček [-] ) , M. Rampa [-]

TJ Zruč B
J. Berger [-] - V. Mašek [-] (46. V. Pavel [-] ) , P. Mancl [-] , T. Valenta [-] (71. D. Bízek [-] ) , M. Špicl [-] , J. Kučera [-] , M. Hakr [-] (46. M. Fryček [-] ) , M. Kraus [-] (74. K. Trnka [-] ) , P. Riedl [-] , M. Lang [-] (46. V. Klik [-] ) , M. Klail [-]

ŽK: 74. D. Máj - 52. M. Kraus , 59. M. Špicl .
Hráči zápasu: S. Žák - J. Kučera , M. Špicl .
Počet diváků: 18. Rozhodčí: ŠMAUS Petr - LHOTÁK Luděk, MĚŘIČKA Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Ježek

Expert: Václav Klik
Tip experta: výhra hostů

Tady doufám, že potvrdíme body z minulého kola. I když Letná je velice bojovný tým, který nám to zadarmo rozhodně nedá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů