1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2020 15:30

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zruč doma porazila Černice


Branky


8

Do Zruče přijely Černice a jednalo se o vyrovnaný duel...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas rozhodl v šesté minutě Kazda

Hned na začátku zápasu měly Černice velkou šanci, kterou nedokázaly proměnit. Známé fotbalové pořekadlo když nedáš dostaneš se záhy potvrdilo. Z protiútoku po špatném vyběhnutí brankáře hostů do odkryté branky skóroval Karel Kazda. Od té doby byly Černice aktivnější a držely se více na balónu. V první půli bylo k vidění několik šancí na obou stranách, ale žádná z nich nebyla proměněna. Před poločasem měli hosté největší šanci, kdy z trestného kopu těsně před velkým vápnem trefil břevno Eger. Asi minutu před koncem poločasu domácí trestuhodně netrefili prázdnou branku zhruba z jednoho metru.

Gól již nepadl

Ve druhem poločase se Černice ještě víc hnali za vyrovnáním, ale díky obrovskému nasazení našich hráčů se jim nedařilo své šance proměnit. Asi v 50. minutě se řítil sám na bránu dobře hrající Eger, ale jeho střelu ve skluzu zablokoval skvěle Klail. Následovaly další akce, které byly zakončené velice slabými střelami. Domácí dále čekali na brejkove situace. Dostali se ke dvou samostatným únikům, ale ani jeden nebyl proměněn. Nejprve vychytal Hakra gólman Daněk, podruhé ten samý střelec trefil pouze tyč. Poté už se Černice do žádné velké šance nedostaly. Tři body tentokrát zůstali ve Zruči.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč B
Václav Klik (hrající trenér): Chtěl bych velice pochválit všechny za nasazení a bojovnost. Někteří kluci hráli na svých postech úplně poprvé a velice dobře se s tím porvali. Tří bodů s takto silným soupeřem si velice cením. Teď je musíme potvrdit na nevyzpytatelné Letné.




Sestavy


TJ Zruč B
V. Klik [-] - P. Mancl [-] , M. Kraus [-] (70. K. Trnka [-] ) (70. K. Trnka [-] ) , T. Valenta [-] , M. Špicl [-] , K. Kazda [-] , D. Sperl [-] , M. Hakr [-] , D. Mošna [-] , M. Lang [-] , M. Klail [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice B
Z. Daněk ml. [-] - T. Hrach [-] , M. Chvojka [-] , K. Kuncl [-] , P. Mastný [-] (70. T. Engl [-] ) (70. T. Engl [-] ) , E. Eger [-] , J. Nedvěd [-] , M. Laibl [-] (38. M. Kozák [-] ) (38. M. Kozák [-] ) , M. Müller [-] , P. Toman [-] , L. Táborský [-] (28. J. Miletínský [-] ) (28. J. Miletínský [-] )

ŽK: 17. T. Valenta , 17. T. Valenta - 82. E. Eger , 82. E. Eger , 88. T. Engl , 88. T. Engl , 89. Z. Daněk ml. , 89. Z. Daněk ml. .
Počet diváků: 24. Rozhodčí: PŘIBYL Zdeněk - ŠMAUS Petr, SCHINGLER Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích