Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 17:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj rezerv ovládl Rapid


Branky


15

Rapid se dostal po výhře nad Zručí do čela tabulky Městského přeboru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas gól nenabídl

První poločas byl velmi vyrovnaný. Ze hry měli o něco více domácí, ale žádnou gólovou příležitost si kromě hlavičky Vebera vypracovat nedokázali. Naopak hosté měli tutovky dvě, ale obě trestuhodně zahodili. To bylo z prvního poločasu vše. Všechno podstatné se odehrálo v půli druhé. Rozhodčí Ulrych musel za celý zápas vytáhnout čtyři žluté karty, což je takový průměr.

Střídající Žemlička otevřel dvěma góly skóre

Po nedorozumění mezi hostujícím brankářem a obráncem v 51. minutě střídající Žemlička přeloboval gólmana a poslal domácí do vedení. O tři minuty později se k centru z levé strany dostal ve vápně Žemlička a uklidil balón do sítě. Hosté se potom dostali do hry, ale opět promarnili další šanci na gól. Třetí gól přidal prudkou střelou z dálky do dolního rohu soupeřovi branky kapitán domácích Kovářík. Hostům se nakonec podařilo vstřelit branku. V 73. minutě se o to postaral Hakr. Hosté se ani nestihli nadechnout k obratu a po rohovém kopu ze 75. minuty se hlavou přesně trefil Holík. Zápas se tak dohrával už jen z nutnosti. Rapid B se dostal na čelo tabulky. Zruč, která se propadla na páté místo se bude chtít určitě na vrchol brzy vrátit.



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň B
Ondřej Baroch (hráč): První poločas byl vyrovnaný, hosté měli dvě tutovky. Ve druhé půli jsme se ujali po dvou gólech Žemličky vedení. Třetí gól přidal tvrdou střelou z dálky Kovářík. Hosté pak ještě snížili, ale my ještě přidali gól a zaslouženě zvítězili.

TJ Zruč B
Václav Klik (trenér): Rozdíl v dnešním zápase byl v pohybu, chuti a nasazení. Musíme zvednout hlavu. Příští týden, je další zápas, ve kterém věřím, ze se vrátíme na vítěznou vlnu. Soupeři blahopřeji ke 3 bodům.



Sestavy


SK Rapid Plzeň B
J. Matějka [-] - K. Veber [-] (46. M. Žemlička [-] ) , P. Nový [-] , J. Holík [-] , J. Havelka [-] (65. J. Jelínek [-] ) , M. Boháč [-] (46. J. Řežáb [-] ) , P. Kovářík [-] , S. Kaše [-] , D. Tauš [-] , M. Novák [-] , J. Hlaváč [-]

TJ Zruč B
D. Strejc [-] - M. Špicl [-] , J. Kučera [-] , M. Hakr [-] , V. Klik [-] , K. Kazda [-] (65. V. Mašek [-] ) , P. Riedl [-] , M. Klail [-] (46. P. Mancl [-] ) , P. Varga [-] (83. J. Přibyl [-] ) , T. Valenta [-] (77. O. Vaňourek [-] ) , J. Štafl [-]

ŽK: 68. S. Kaše - 55. M. Hakr , 66. P. Varga , 89. M. Špicl .
Hráči zápasu: M. Novák - J. Kučera .
Počet diváků: 37. Rozhodčí: ULRYCH Jan - ADÁMEK Filip, ŠNAJDR David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Ježek

Expert: Vojtěch Syrovátko
Tip experta: výhra domácích

Oba týmy mají velkou kvalitu. Bude se jednat o vyrovnané utkání, kdy šťastnější budou domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza