Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2020 18:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dohrávku přerušeného zápasu zvládli lépe hosté


Branky


12

Odložený zápas se hrál za příjemného úterního počasí na těžkém terénu v Hradišti, kdy se vždy hraje jeden poločas z kopce a druhý do kopce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil 1:1

Po úvodním hvizdu se podle očekávání odehrávala vyrovnaná bitva. Obě mužstva se oťukávala a zkoušela jaká taktika by na soupeře mohla platit. V 16. minutě našel hráč Hradiště pěknou přihrávkou Krušinu, který s přehledem dostal balón do sítě. Domácí se po čtvrthodině ujali vedení. Na hřišti to byla bitva plná hlavičkových soubojů. Ke konci první půle výborně napadající útočník Rapidu Veber vypíchl míč domácímu stoperovi a vyrovnal na skóre zápasu. Do šaten se tedy šlo za stavu 1:1.

V 90. minutě pečetil výhru Boháč

Po přestávce bylo vidět na hostujícíh, že chtějí udávat tempo a ve 49. minutě po pěkné akci vstřelil gól Kaše. K vidění bylo několik skluzových zákroků, které byly až za hranou pravidel. Domácí si vytvářeli tlak a šance, ale v 59. minutě vstřelil hostující Holík gól na 3:1 a zdálo se, že je po zápase. Hradiště se ale nevzdávalo, zjednodušilo kombinaci a dostávalo se do šancí, kdy jednu z nich proměnil Němeček. Zbývala závěrečná čtvrthodina do konce utkání. Klid na kopačky Rapidu dal až v 90. minutě Boháč, který prostřelil brankáře domácích a bylo po zápase. Rapid B tak vyloupil Hradiště.



Ohlasy k zápasu



SK Rapid Plzeň B
Petr Kovářík (kapitán): Jednalo se o bojovné utkání, které bylo plné hlavičkových a různých dalších tvrdých soubojů. Poločas skončil 1:1. Ve druhém poločase jsme strhli výsledek na svoji stranu a zvítězili. Zápasem provázela správná atmosféra díky několika desítkám diváků.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
P. Bejček [-] - M. Drahoňovský [-] , V. Pikhart [-] , D. Červený [-] , J. Ženíšek [-] - T. Beránek [-] , J. Němeček ml. [-] , J. Rucký [-] - H. Vladimír [-] (46. M. Valeček [-] ) (46. M. Valeček [-] ) , O. Pytlík [-] (31. J. Rucký [-] ) (31. J. Rucký [-] ) - P. Bubla [-]

SK Rapid Plzeň B
J. Matějka [-] - K. Veber [-] (66. M. Boháč [-] ) (66. M. Boháč [-] ) , L. Holý [-] , P. Nový [-] , J. Holík [-] , P. Kovářík [-] , S. Kaše [-] , M. Novák [-] , J. Hlaváč [-] , O. Baroch [-] (66. J. Jelínek [-] ) (66. J. Jelínek [-] ) , J. Řežáb [-] (70. J. Hlaváč [-] ) (70. J. Hlaváč [-] )

Počet diváků: 20. Rozhodčí: Kraus Jan - SMOLA Lukáš, ULRYCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Ježek

Expert: Kamil Weber
Tip experta: výhra hostů

Věřím, že vyhrajeme a zopakujeme kanonádu z prvního kola.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů