Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 17:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Union dal Letné sedmičku


16

Zápas, který vybízel k útočnému fotbalu z obou dvou stran. Čekal se běhavý moderní fotbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový start domácích

Od první minuty dostávali domácí soupeře pod tlak. Hned ve 3. minutě našel svým centrem Kalaš nabíhajícího Pasichnyka, který se nemýlil. O minutu později se opět po centru ze strany prosdail Chernyshev a ten samý hráč se za tři minuty opět trefil po krásné přihrávce Rojíka a bylo to 3:0 po šesti minutách. Domácí tlak pokračoval a hosté za celý poločas nevystřelili na bránu. Ve 30. minutě se z přímého kopu krásně prosadil Martin Hořánek. Dvě minuty na to po rohovém kopu zvyšoval již na 5:0 Jakoubek. Poločas tak skončil za rozhodnutého stavu.

Ve druhé půli si Union kontroloval výsledek

Hned po návratu na hřiště se po rohovém kopu svého bratra Martina trefil i druhý z bratrů Adam Hořánek. Union ukázal, že rohové kopy mají opravdu hodně dobře nacvičené a po dalším z nich se trefil střídající Tomáš Karela, kterému na gól stačilo jen pět minut. Jeho gól byl také posledním gólem a zápas se dohrával už víceméně z nutnosti. Letná měla ještě k dispozici velkou příležitost, ale domácí brankář Stuchl byl proti a udržel tak čisté konto. Letná dopředu kromě jediné šance nic nepředvedla a velkým rozdílem tak zaslouženě berou všechny body domácí.



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň
Jaroslav Malý (trenér): Od první minuty jsme na soupeře vytvářeli tlak a po krásných akcích jsme vedli rychle 3:0! Od té doby jsme hráli dobrý fotbal a přidali do poločasu další branky. Po přestávce jsme prostřídali, ale stále hráli aktivně. Soupeře jsme do ničeho nepustili a zaslouženě vyhráli.




Sestavy


TJ Union Plzeň
V. Stuchl [-] - T. Rojík [-] (60. Z. Chmelík [-] ) (60. Z. Chmelík [-] ) , M. Seidl [-] , A. Hořánek [-] , J. Jindra [-] - A. Pasichnyk [-] (46. L. Klauber [-] ) (46. L. Klauber [-] ) , M. Hořánek [-] , V. Chernyshev [-] , O. Jakoubek [-] (51. O. Cajthaml [-] ) (51. O. Cajthaml [-] ) - D. Kalaš [-] , P. Kutný [-] (60. T. Karela [-] ) (60. T. Karela [-] ) -

TJ Sokol Plzeň - Letná
R. Fryš [-] - D. Vacek [-] (27. D. Krejčíř [-] ) (27. D. Krejčíř [-] ) , D. Tureček [-] , J. Gärtner [-] , S. Žák [-] , M. Štádler [-] (75. M. Smolák [-] ) (75. M. Smolák [-] ) , V. Skalský [-] , P. Sýkora [-] , M. Šampalík [-] , J. Diviš [-] , D. Máj [-]

ŽK: 70. M. Seidl , 70. M. Seidl .
Hráči zápasu: A. Pasichnyk .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Schingler Milan - STARÝ Petr (N), OLLARI Luděk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Ježek

Expert: Kamil Weber
Tip experta: výhra domácích

Letná sice vyhrála v prvním kole, přesto věřím v jasné vítězství Unionu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích